8 Corona steunmaatregelen van Webhero tijdens de tweede lockdown

In het kader van de tweede lockdown lanceert team Webhero opnieuw tal van steunmaatregelen om haar klanten én andere zelfstandigen en KMO's een hart onder de riem te steken:

 1. Gratis webshop voor Webhero klanten
 2. Gratis webshop voor nieuwe klanten
 3. SEO-tool = gratis toegang tot de opleiding ❤️
 4. 50% korting op de volledige SEO opleiding
 5. In 12 stappen naar een SEO geoptimaliseerde website voor slechts €99
 6. Verlenging mail-tool launch
 7. Gratis registratie op webshop-in-je-buurt.be
 8. Gratis webinar "Digitale marketing in tijden van corona"

Klik op de items hierboven om meteen naar één van de steunmaatregelen te gaan. We lichten ze hieronder allemaal toe.


E-COMMERCE

Heel veel bedrijven zijn genoodzaakt om voor de tweede keer dit jaar hun fysieke winkel of zaak te sluiten. Wij hebben de eer om vanop de eerste rij mee te maken hoe flexibel en gedreven onze Vlaamse ondernemers zijn. We zien meer en meer horecazaken die experimenteren met een afhaalsysteem, meer en meer retailers, schoonheidssalons, kappers, ... die een webshop opstarten. Yes, let's do this!

Heb je de switch in het voorjaar nog niet gemaakt? Doe het dan nu! De online verkopen pieken al maandenlang en ook jouw potentiële klant heeft ongetwijfeld de weg richting online shoppen gevonden.

Om jullie te ondersteunen, lanceren we opnieuw onze gratis webshop actie (zowel voor Webhero klanten als nieuwe klanten). Twijfel je of een webshop wel iets voor jou is? Boek een telefonische afspraak met één van onze experts en/of meld je aan voor het gratis webinar op dinsdag 17 november.

1. Gratis webshop voor Webhero klanten

Ben je klant bij Webhero, maar heb je de overstap naar e-commerce nog niet gemaakt? Dan kan je gratis gebruik maken van onze e-commerce module  t.e.m. 13 december 2020.

Actie voorbehouden voor klanten die tijdens de vorige lockdown geen gebruik hebben gemaakt van de gratis webshop actie.

2. Gratis webshop voor nieuwe klanten

Ook nieuwe klanten kunnen t.e.m. 13 december 2020 gratis gebruik maken van de e-commerce module van Webhero. Je betaalt tot dan enkel jouw jaarlijkse Webhero licentie t.w.v. €799 excl. BTW. Nadien beslis je geheel vrijblijvend of je jouw webshop online wil houden.


WEBHERO ACADEMY

Knowledge is power. En dat geldt zeker ook voor zelfstandigen en ondernemers. In het licht daarvan ontstond vorig jaar de Webhero Academy: een opleidingstraject voor iedereen die zijn/haar digitale skills wil bijschaven. Na twee fysieke edities - waarbij meer dan 100 ondernemers afstudeerden - werden ook wij intussen verplicht om de Academy heruit te vinden.

Vorige week lanceerden we de Webhero Academy 2.0: een online school voor zelfstandigen, beginnende marketeers en studenten. Gebruik de lockdown om jouw kennis bij te schaven of doe de opleiding cadeau aan één (of meerdere) van jouw medewerkers. De eerste opleidingsonderdelen staan nù online.

3. SEO-tool = gratis toegang tot de opleiding

Webhero klanten die gebruik maken van onze SEO-tool krijgen gratis en voor niets toegang tot onze SEO opleiding t.w.v. €895.

Maak jij gebruik van de SEO-tool? Dan heb je normaal gezien al een mailtje ontvangen van Growth Manager Stephanie om jouw gratis account te activeren. Indien dat niet het geval is, stuur gerust een mailtje naar academy@webhero.be.

Maak je nog geen gebruik van de SEO-tool en heb je interesse in de opleiding? Laat het ons weten via dit formulier. Eén van onze Web Advisors neemt spoedig contact met je op om de voordelen van de SEO-tool te bespreken en na de activatie krijg je gratis en voor niets toegang tot de volledige SEO opleiding.

Ik wil gratis toegang tot de opleiding

4. 50% korting op de volledige SEO opleiding

Wil je hoger scoren in Google? Dan is deze opleiding een must! De eerste 100 mensen die de code LOCKDOWN50 gebruiken, krijgen tijdens de lockdown maar liefst 50% korting.

De SEO opleiding is incl:

 • Een video lessenreeks gegeven door Jo Deferm en Jens De Meester. Met meer dan 200 optimalisaties op de teller heeft SEO geen geheimen meer voor dit ondernemersduo. 
 • Een stap-voor-stap cursus van maar liefst 80 bladzijden waarmee je zelf aan de slag kan. De SEO cursus staat boordevol opdrachten, inzichten en learnings en bovendien is hij onderverdeeld in twaalf (chronologisch) te volgen stappen.
 • Tutorials van veelgebruikte SEO-tools zoals Ubersuggest, Moz, de Webhero SEO-tool, Google Search Console, AnswerThePublic en Screaming Frog.
 • Alle Webhero webinars over SEO verzameld op één centrale plaats.

50% korting claimen

5. In 12 stappen naar een SEO geoptimaliseerde website voor slechts €99

De SEO cursus is een stap-voor-stap gids die deel uitmaakt van de integrale SEO opleiding. Wil je hoger scoren in Google of wil je jouw kennis omtrent SEO verruimen? Dan is deze cursus het ideale instappunt. Voor slechts €99 incl. BTW ontvang je een cursus van maar liefst 80 bladzijden boordevol opdrachten, inzichten en learnings (excl. theorie en tutorials).

Naar de cursus


E-MAIL MARKETING

De makkelijkste en goedkoopste (!) manier om jouw klanten te bereiken? E-mail marketing! Zeker nu heel wat bedrijven hun klanten of prospects niet meer face-to-face kunnen ontmoeten. Heb je een mailing list? Doe er dan alsjeblief iets mee. 

Omdat we heel vaak de vraag kregen van ondernemers of we hen konden helpen met het verzenden van nieuwsbrieven ontwikkelden we recent onze eigen mail-tool (excl. voor Webhero klanten). Met die tool stel je in enkele klikken een prachtige nieuwsbrief samen. Geen zorgen dus over de lay-out of het design en bovendien is de tool geïntegreerd in de Webhero beheermodule.

Wegens het grote succes van de tool (+50 klanten op minder dan twee weken) en omwille van de lockdown verlengen we het launch tarief met twee weken.

6. Verlenging mail-tool launch

Overtuigd dat je meer en betere mails moet sturen? Je ontvangt t.e.m. donderdag 19 november €100 korting op de gloednieuwe mail-tool. Bekijk zeker ook het onderstaande filmpje waarin Webhero Stephanie je toont hoe makkelijk het wordt om nieuwsbrieven te verzenden.

Ik heb interesse


EXTRA

7. Gratis registratie op webshop-in-je-buurt.be

Tijdens de eerste lockdown bouwden onze fantastische developers het platform Webshop in je buurt, een verzamelplaats voor webshops gebaseerd op geolocatie. Aanmelden is nog steeds volledig gratis en vergeet niet om zelf ook lokaal te shoppen ❤️

Voeg mijn webshop toe

8. Gratis webinar "Digitale marketing in tijden van corona"

Op dinsdag 17 november organiseren we een gratis webinar met als onderwerp "Digitale marketing in tijden van corona". We merken namelijk dat er heel veel bedrijven zijn die niet goed weten hoe ze hun aanbod ook online kunnen aanbieden of hoe het nu verder moet, die twijfelen of een webshop wel iets voor hen is, die vragen hebben over digitale marketing en ondernemerschap in tijden van corona, ...

Heb je zelf nog specifieke vragen? Laat het ons weten via dit formulier en we proberen tijdens het live webinar zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Meld me gratis aan

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x