Webhero beheermodule

10 mei 2021

Webhero update: Kolommen en kleurblokken via teksteditor

We hebben onze teksteditor een update gegeven met een cleanere look en meer opties!

Toevoegen van kolommen

Je kan vanaf nu in de teksteditor kolommen toevoegen om je inhoud visueel te structureren. Zo kan je bijvoorbeeld aan de linkerkant een foto en aan de rechterkant een tekst plaatsen. De kolommen worden automatisch aangepast voor mobiele schermen, dus je website blijft er altijd en op alle toestellen perfect uitzien!

Grafische blokken of elementen

We voegden in de teksteditor de functie toe om grafische blokken (elementen) toe te voegen tussen je tekst. Zo kan je meer variatie brengen in blogposts, nieuwsartikels of andere tekstpagina's en bepaalde zaken visueel aantrekkelijker maken. Denk aan quotes, een slogan of een kadertje met aangepaste openingsuren.Je hebt de keuze tussen een grijze blok, een blok met één van je twee gekozen huisstijl kleuren of een quote-blok met aanhalingsteken. De huisstijl kleuren volgen je keuze bij "Layout", dus als je daarna andere kleuren kiest zullen alle blokken op je website automatisch mee aanpassen.

Lees ook:

Hoe voeg ik een kolom toe aan mijn tekstpagina?

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x