Webhero beheermodule

10 mei 2021

Webhero update: Kolommen en kleurblokken via teksteditor

We hebben onze teksteditor een update gegeven met een cleanere look en meer opties!

Toevoegen van kolommen

Je kan vanaf nu in de teksteditor kolommen toevoegen om je inhoud visueel te structureren. Zo kan je bijvoorbeeld aan de linkerkant een foto en aan de rechterkant een tekst plaatsen. De kolommen worden automatisch aangepast voor mobiele schermen, dus je website blijft er altijd en op alle toestellen perfect uitzien!

Grafische blokken of elementen

We voegden in de teksteditor de functie toe om grafische blokken (elementen) toe te voegen tussen je tekst. Zo kan je meer variatie brengen in blogposts, nieuwsartikels of andere tekstpagina's en bepaalde zaken visueel aantrekkelijker maken. Denk aan quotes, een slogan of een kadertje met aangepaste openingsuren.Je hebt de keuze tussen een grijze blok, een blok met één van je twee gekozen huisstijl kleuren of een quote-blok met aanhalingsteken. De huisstijl kleuren volgen je keuze bij "Layout", dus als je daarna andere kleuren kiest zullen alle blokken op je website automatisch mee aanpassen.

Lees ook:

Hoe voeg ik een kolom toe aan mijn tekstpagina?

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Ontdek de 12 voordelen van Webhero en wat maakt Webhero sterker dan WordPress.

14 augustus 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x