Prijs website

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De kostprijs van een basic website situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5.000 euro en kan nog oplopen. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de webhosting  en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Webhero is een innovatief web platform dat alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in-one pakket. Dus één website met alle mogelijkheden voor een vaste kostprijs. 

Maak een afspraak

De kostprijs voor een Webhero website start vanaf €779

We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Een goede website is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een website te laten maken! Voor de prijs van €779 excl. BTW heb je een Webhero website die er professioneel uitziet!

Onze codewoorden zijn snelheid en efficiëntie! Binnen de 24 uur heb je al een gratis demo website in je mailbox. Samengevat: een succesvolle website met een lage kostprijs in een mum van tijd!

Onze tarieven

Bereken zelf de kostprijs van jouw project

Geen opstartkosten

Je wilt een nieuwe website, maar je vindt de kosten voor de ontwikkeling te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost al makkelijk €1.500 tot €4.000 wanneer er maatwerk bij komt kijken. Dat is uiteraard een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten, vaste kostprijs website

Een website op maat moet ook onderhouden worden en dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt, betaal je gemiddeld €300 per jaar aan onderhoud en €100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website, dan betaal je een jaarlijkse all-in prijs. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zitten dus mee in de kostprijs!

Geen tijdverlies 

Een website op maat duurt enkele weken en misschien zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Je krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem inclusief in de prijs

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld. Gebruiksgemak staat bij ons centraal! Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoeken.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij gratis nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 24 uur later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 40 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Prijs website Artkom

Prijs website

De prijs van jouw website is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Wil je een website die niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk SEO geoptimaliseerd is?
  • Heb je zelf copy/content of wil je professionele copywriting?

Prijs website Webhero

Prijs website gezocht? Wij hanteren zeer transparante en uniforme prijzen. Bovendien is de opstart volledig gratis en vrijblijvend. Neem contact op en laat jouw professioneel online visitekaartje bouwen door onze Webheroes.

Kies jouw groeiplan

Bekijk onze referenties

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

 Interessante internationale artikels over Webdesign:

SEO E-book