Prijs website

Prijs website?

De prijs van een website situeert zich gemiddeld tussen de €500 en €5.000 euro. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat, de webhosting en extra opties zoals sociale media integraties. De meeste bureaus werken met offertes, maar bij Webhero werken we met transparante en vaste tarieven. Webhero is namelijk een innovatief web platform dat alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in prijs. Voor €897 excl. BTW kan je een website laten maken inclusief hosting, professioneel design, slimme integraties, persoonlijke service en veel meer. 


Prijs website


Prijs website: Professionele webdesign vanaf €897

Bij ons kan je een professionele website laten maken voor de all-in prijs van €897 excl. BTW, maar wens je ook te investeren in SEO of e-mail marketing? Dan kan je kiezen voor extra opties zoals onze SEO-tool, Mail-tool of een traject. Als Belgische leider in het bouwen van websites voor zelfstandigen en KMO’s is het onze missie ondernemers vlot op de digitale sneltrein te zetten en hen hier te houden. Dit doen we door betaalbare websites aan te bieden, maar ook door ondernemers te helpen groeien in hun digitaal verhaal. Zo bieden wij gratis e-books en waardevolle leerstof via Webhero Academy


STAP 1

Tijdens het kennismakingsgesprek luistert een Web Advisor naar jouw verhaal, wensen of noden en geeft advies op maat.


STAP 2

We maken een gratis een demo die je gedurende 15 dagen kan uittesten of starten direct met de opbouw van jouw website.


STAP 3

Samen met jouw persoonlijke Web Advisor wordt jouw website ingevuld naargelang jouw wensen en bij goedkeuring online gezet.Geen extra kosten of tijdverlies

Prijs website? Vele webbureaus werken met verschillende offertes: opstartkosten voor het maken van jouw website op maat, met vaak onverwachte extra kosten zoals een jaarlijkse onderhoudsvergoeding of hosting kosten. Bij Webhero betaal je een jaarlijkse all-in prijs die zowel onderhoudskosten, domeinnaam als hosting kosten bevat. Daarnaast kan het maken van een website op maat enkele weken of zelfs maanden duren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en wordt volledig aangepast naar jouw wensen. Bovendien lopen je contactaanvragen meteen binnen waardoor je jouw site onmiddellijk terug verdient.


Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Klanten bij Webhero kunnen hun eigen website beheren via de Webhero beheermodule. Maak of pas pagina's aan, start een blog of creëer een leuk pop-up bericht. Dankzij ons makkelijk beheersysteem is digitale kennis geen vereiste. Toch hulp nodig? Bekijk onze FAQ pagina en online tutorials of neem contact op met het Customer Succes team die 7/7 klaar staat voor al jouw vragen. Bovendien kan je binnen de beheermodule gegevens van jouw websitebezoekers opvolgen via Webhero Analytics.


Geoptimaliseerd voor Google incl. technische updates

Nood aan een nieuw design? Of past je huidig ontwerp niet bij jouw bedrijf? Switch simpelweg van webdesign binnen de Webhero beheermodule. Kies uit meer dan 40 webdesigns volledig geoptimaliseerd voor alle zoekmachines. Bovendien voert Webhero jaarlijks (gratis) technische updates zodat jouw website nooit veroudert.Meer dan 3.000 ondernemers gingen je voor

Door onze brede klanten portefeuille hielpen wij al meer dan 3.000 ondernemers binnen verschillende sectoren: bouw & interieur, fashion & retail, horeca enzoverder. Dat wij de kans hebben gekregen om al zoveel ondernemers te helpen maakt ons enorm fier. Zo trots zelfs dat we graag hun ondernemersverhaal delen met de hele wereld. Zo vertellen onze klanten sinds 2021 hun verhaal via Webhero TV op YouTube. Leer lokale ondernemers kennen of ontdek waarom zij kozen voor Webhero.


Prijs website: We maken het verschil in de service.

Jouw succes is onze overwinning

We krijgen vaak de vraag “Wat maakt jullie anders dan andere webbureaus?" Het is dan makkelijk om te vervallen in klassieke termen als “ontzorgen” of “de prijs-kwaliteit verhouding”, maar dat is niet wat Webhero uniek maakt. Wij willen kleine KMO’s meer digitale power geven om ten strijde te trekken tegen grote (buitenlandse) bedrijven die financieel sterker staan. Digitale power zit niet in een goedkope doe-het-zelf oplossing of op-maat-gemaakte websites en webshops, het zit in het zelfstandig reilen en zeilen binnen de digitale wereld. 

Dankzij Webhero hebben ondernemers een echte digitale held aan hun zijde. Een die advies geeft, oplossingen voorstelt en het complexe kluwen van het internet begrijpbaar maakt. Daarom positioneren we ons niet als een prijs- of product-, maar als een klantgericht webbureau die Belgische ondernemers vlot op de digitale sneltrein zet en wilt houden.

Want jouw succesverhaal is belangrijk voor ons. Daarom spreekt men binnen Webhero niet over een support team maar een Customer Succes team. Ze helpen klanten verder met website moeilijkheden, het integreren van tools of het opstellen van nieuwe webpagina’s. Logisch denk je? Toch gaat ons team net een stapje verder! Ze behandelen problemen steeds met jouw succes in het achterhoofd. Bijvoorbeeld: tijdens het oplossen van een probleem of beantwoorden van een vraag probeert het team de klanten mee te nemen doorheen het hele proces. Zo kunnen klanten het de volgende keer zelf aanpakken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x