Wat is de gemiddelde prijs van een website?

SEO E-book

Heb je je al afgevraagd waarom de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend is? De kostprijs van een basic website situeert zich gemiddeld tussen de 500 en 5000 euro en kan nog oplopen. Het verschil zit in het ontwerp en design op maat van een website, de web hosting  en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, video en blog.

Webhero is een innovatief webplatform die alle kosten van een website heeft ondergebracht in een all-in pakket. Dus één website met alle mogelijkheden voor een vaste kostprijs. 

De kostprijs voor een Webhero website start vanaf € 629.

We beseffen maar al te goed dat startende bedrijven of ondernemers hun budget weloverwogen inzetten. Een goede website is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een website te laten maken! Voor de prijs van € 629 heb je een Webhero website die er professioneel uitziet én hoog scoort in Google!

Onze codewoorden zijn snelheid en efficiëntie! Binnen de 24 uur heb je al een gratis demowebsite in je mailbox. Samengevat: een succesvolle website met een lage kostprijs in een mum van tijd!

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Kies voor een Webhero website omdat…

  • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
  • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
  • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
  • wij een 1-, 3- of 5-jaarlijks tarief hanteren, zonder verborgen kosten
  • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Hoe werkt het? Jij levert ons teksten en beeldmateriaal aan en 24 uur later ontvang je een eerste gratis demoversie in je mailbox! Daarna bekijk je de demo in de 30 verschillende Webhero webdesigns en kies je het webdesign dat past bij jouw persoonlijke look & feel.

Meer weten over webdesign? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

 Interessante internationale artikels over Webdesign

SEO E-book