10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

20 lokale cadeautips voor Kerstmis

Kerstmis staat voor de deur en dit jaar pakken we het anders aan! Met deze 20 lokale cadeau-ideeën breng je niet alleen een lach op iemands gezicht, maar ondersteun je ook onze lokale pareltjes.

7 december 2023

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Ontdek de 12 voordelen van Webhero en wat maakt Webhero sterker dan WordPress.

14 augustus 2023

10 risico's van een oude Wordpress website

Het regelmatig bijwerken van je WordPress website en de bijbehorende plug-ins is niet alleen een best practice, maar ook essentieel voor de veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid van je online aanwezigheid. Ontdek de voor- en nadelen van Wordpress.

14 augustus 2023

Ontdek het geweldige loyaliteitsprogramma van Webhero!

Bij Webhero geloven we sterk in het waarderen en belonen van onze geweldige klanten. Daarom hebben we een exclusief loyaliteitsprogramma opgezet om jouw ervaring met ons nog beter te maken. Ontdek het hier.

1 juli 2023

33 tools die elke ondernemer moet kennen

Als ondernemer is het beheersen van sociale media, content marketing en projectmanagement essentieel. Ontdek in deze blog de must-have tools die tijd besparen en de efficiëntie verhogen voor slim ondernemen.

26 mei 2023

Persbericht: Webhero neemt Flexinet web agency over

Webhero neemt webdesign agency Flexinet over na faillissement. Sinds begin deze maand worden meer dan 230 bedrijven geholpen door de digitale helden uit Leuven.

11 mei 2023

Van Flexinet naar Webhero: een selectie van online meesterwerken!

Even geleden besloten we de helpende hand te bieden aan de voormalige Flexinet-klanten. Dit resulteerde in een mooie transformatie van hun online aanwezigheid. Bewonder 10 Flexinet klanten die de overstap maakten.

11 mei 2023

Webhero Awards 2023

Afgelopen maandag was de derde editie van de Webhero Awards. 24 ondernemers wonnen een award, inclusief de jaarlijkse prijzen voor Starter, Jonge, Mannelijke en Vrouwelijke Ondernemers van het jaar. Dit jaar waren er ook nieuwe categorieën. Ontdek alle winnaars!

30 maart 2023

Ubersuggest handleiding: hoe gebruik ik SEO-tool Ubersuggest voor mijn zoekwoordonderzoek?

"Ubersuggest biedt data over zoekvolume, moeilijkheid, en kosten per klik voor ingevoerde zoekwoorden, plus suggesties voor gerelateerde termen en content ideeën. Ontdek alles over deze tool in onze blog!

10 maart 2023

Dit moet je nog instellen in je Google Analytics 4 account

Universal Analytics bestaat niet meer. Heb jij al een Google Analytics 4 account? Controleer je websiteverbinding en instellingen voor juiste registratie van websitebezoekers.

16 februari 2023

Navigeren door Google Analytics 4

In deze blog onthullen we waar je essentiële statistieken kunt vinden, zoals het aantal bezoekers van je website, de top 10 meest bezochte pagina's en meer.

14 februari 2023

Opgelet voor phishing-e-mails

De afgelopen weken hebben we een toename gezien van phishing-e-mails over website domeinen. Omdat de veiligheid van jouw gegevens voor ons erg belangrijk is, willen we via deze blog hierover verder informeren.

31 januari 2023

Mijn 2022: milestones, groeicijfers, én doelstellingen voor 2023.

Mijn 2022: milestones, groeicijfers, én doelstellingen voor 2023.

27 januari 2023

20 cadeautips voor Valentijn bij lokale webshops

Valentijn is de tijd van het jaar waarop we onze geliefden laten zien hoeveel we om hen geven. Maar in plaats van de gebruikelijke bloemen en chocolade te kopen bij grote winkelketens, waarom geen lokale webshops ondersteunen?

17 januari 2023

10 vragen aan onze Front End Developer, Hannah

Ze is competitief, heeft een hart voor dieren en verkiest de avond resoluut boven de ochtend. Maak kennis met Front-End Developer Hannah Vanhoutvinck, die ons team in 2020 vervoegde en sinds dan haar vrouwtje staat in het Webhero Development Team.

27 oktober 2022

Google Analytics 4: wat is nieuw?

Universal Analytics versus Google Analytics 4: ontdek de nieuwe manier van meten. We delen de belangrijkste veranderingen in deze blog.

4 oktober 2022

10 vragen aan onze Founder en Operations Director, Sander

Vroeger stond hij vooral bekend als DJ Sanchez, maar hier op kantoor luistert hij naar de namen "beste" of "Sa". Maak kennis met Webhero Founder Sander Claes, al meer dan 20 jaar gepassioneerd webgenie én vogelliefhebber.

23 september 2022

5 Webhero Bookings succesverhalen

Ben jij op zoek naar zo een boeking- of reserveringssysteem? Wil je weten of de Webhero Bookings geschikt is voor jouw onderneming? Wij geven vijf Webhero Bookings succesverhalen mee uit vijf verschillende sectoren met elk een verschillend doel.

7 september 2022

Verhoogde investeringsaftrek voor digitale investeringen

Op digitale investeringen, aangekocht voor 31 december 2022, heb je recht op 25% fiscaal voordeel (i.p.v 13%). Haal fiscaal voordeel uit deze digitale investeringen bij Webhero.

7 september 2022

10 vragen aan onze Customer Success & Communication Advisor, Jennifer

Deze week stellen we je graag voor aan onze favoriete festival chick, pasta lover en dog mom: Customer Success & Communication Advisor Jennifer. Al vijf jaar lang is ze het vaste aanspreekpunt voor onze klanten én ze is de stem achter bijna al onze tutorials.

11 augustus 2022

Veilig internetten? 4 tips!

Gebruik jij al jaren hetzelfde wachtwoord? Of vertrouw jij nog steeds 100% op die oude virusscanner op je computer? Tijd voor extra versterking! Ontdek hier vier simpele stappen om jouw gegevens beter te beschermen.

9 augustus 2022

Starten met een webshop in 8 stappen

Start of groei je webshop met Webhero! Ontdek inspiratie en advies in onze blog, vol ervaringen van meer dan duizend Vlaamse webshops en succesverhalen sinds de eerste corona lockdown.

14 juli 2022

Webhero lanceert nieuw design "Dubrovnik" + Bonus: 3 nieuwe features

Dubbel goed nieuws! Even geleden werd het Webhero design "Dubrovnik" geboren dankzij onze front end developer Hannah, maar dat is nog niet alles... Ons development team lanceerde maar liefst drie nieuwe features voor alle Webhero webdesigns.

23 juni 2022

Webhero update: Blog-items groeperen met ‘tags’

Heb je ondertussen al heel wat blogposts geschreven op je website en wens je deze op een logische manier in te delen? Dat kan nu met "tags": bezoekers kunnen dan makkelijk doorklikken naar gerelateerde artikels.

22 juni 2022

Webhero update: Fotoalbum integreren in tekstpagina

Link nu eenvoudig een fotoalbum aan een tekstpagina, zodat foto's automatisch verschijnen. Dit bespaart tijd en houdt je tekst overzichtelijk.

22 juni 2022

Van Universal Analytics naar Google Analytics 4

Google vervangt Universal Analytics door Google Analytics 4 vanaf 1 juli 2023. Ontdek de impact op jouw website en leer hoe je GA4 instelt, hier.

16 juni 2022

10 vragen aan onze SEO & Customer Success Advisor, Ilse

Leer Ilse Verlinden, onze SEO & Customer Succes Advisor, een beetje beter kennen. Ilse is ondertussen al twee jaar part of the team en een echte aanwinst. Van logopediste tot SEO-expert tot Customer Succes Advisor, ze kan het allemaal! Lees je mee?

16 juni 2022

20 cadeautips voor Vaderdag bij lokale webshops

Verras papa én steun lokale helden met Webhero's 20 top Vaderdagcadeaus van lokale webshops.

7 juni 2022

3 SEO-succesverhalen

Benieuwd of een investering in SEO echt wel de moeite waard is? Laat je inspireren door drie van onze SEO-succesverhalen. We schreven er eentje uit voor de beauty sector, de medische sector én de bouwsector.

27 mei 2022

10 vragen aan onze Web Advisor Expert, Joren

Hij bouwde volgens de laatste tellingen al meer dan 1.000 websites voor Webhero en doet daarmee beter dan het totale aantal goals van zijn grote idool Cristiano Ronaldo. Maak kennis met onze eigen nummer 7: Web Advisor Expert Joren.

19 mei 2022

5 mooie webshops door Webhero - 2022

Eerder maakten jullie al kennis met onze vijf favoriete websites, maar nu is ook tijd voor onze top 5 mooie webshops van 2022! Ontdek wie deze keer met de eer ging lopen en laat je inspireren door lokale ondernemers.

3 mei 2022

10 vragen aan onze Customer Success Manager, Nele

Meet Nele Raeymaekers, onze Customer Success Manager en al meer dan vijf jaar de steun en toeverlaat van heel wat heroes. Ze startte haar carrière bij Webhero al in 2016, dus wij hebben heel wat vragen opgespaard die we graag willen stellen. Lees je mee?

28 april 2022

10 vragen aan onze stagiaire, Jutta

Maak kennis met Jutta Pelgrims, onze stagiaire digital media! Jutta is intussen al zes weken bij ons aan de slag, hoog tijd dus om haar even voor te stellen aan de hand van enkele vragen.

24 maart 2022

8 niet te missen webdesign trends in 2022

Nieuw jaar, nieuwe webdesign trends! Ontdek de acht website-design trends die je niet mag missen voor 2022.

17 maart 2022

MailChimp handleiding: hoe maak ik een MailChimp adressenlijst en synchroniseer ik deze met de formulieren op mijn website?

Maak een gratis adressenlijst aan via MailChimp en synchroniseer deze met alle formulieren op jouw Webhero om zo e-mailadressen te verzamelen en nieuwsbrieven naar uit te sturen.

1 maart 2022

Mollie handleiding: hoe maak ik een Mollie account aan en koppel ik deze aan mijn Webhero tool?

Maak een account aan bij betaalprovider Mollie en koppel deze aan jouw Webhero webshop of booking-tool zodat je de betalingen van jouw producten of inschrijvingen onmiddellijk online ontvangt.

7 februari 2022

5 mooie websites door Webhero - 2022

We vliegen 2022 in met een nieuwe top vijf van het Webhero team. Laat je inspireren door onze selectie mooie websites door Webhero!

26 januari 2022

5 valkuilen binnen influencer marketing

Het lijkt allemaal eenvoudig en vanzelfsprekend, maar niets is minder waar. Het uitkiezen van de perfecte influencer, post, content, kanaal enzovoort is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn vele valkuilen die je als marketeer best vermijdt.

20 oktober 2021

Webhero update: Dropdown-menu adhv pijlerpagina

Er was veel vraag naar dropdown menu's in de navigatie van de websites bovenaan, en dit was enkel beschikbaar in design Boston. Vanaf nu kan iedere website een drop down menu creëren in de menu navigatie.

19 oktober 2021

De digitale held van zelfstandigen en KMO's

Webhero is niet enkel de bouwer van websites. Wij zijn een team van digitale helden met een missie: de Belgische ondernemers zo goed mogelijk bijstaan om zo professioneel mogelijk online aanwezig te zijn en de concurrentie aan te gaan met grote bedrijven of buitenlandse spelers. #tousensemble

9 september 2021

Producten in winkelmand via overzicht

Bestellen in kleine hoeveelheden vanuit het productoverzicht in een webshop? Dat kan vanaf nu bij jouw Webhero webshop aan de hand van de functie 'bestellen vanop overzichtspagina'. Lees meer.

9 september 2021

10 redenen waarom ondernemers voor Webhero kiezen

Wat maakt Webhero anders dan andere webbureaus? Omdat we goedkoper zijn? Een beter product aanbieden? Ontdek het hier!

19 augustus 2021

Webhero update: Vertalen met Google Translate

Het vertalen van tekst op je website is zonet kinderspel geworden.

12 augustus 2021

Webhero update: Instagram integratie

Plaats een Instagram-feed op je website Je kan vanaf nu heel eenvoudig de laatste 12 foto's van jouw Instagram-account laten verschijnen op je homepage.

12 augustus 2021

Webhero embed tools: welke online tools kan je integreren in jouw Webhero website?

Wist je dat iedere online tool met embed- of intergatiecode perfect geïntegreerd kan worden op jouw Webhero website? Ontdek hier alle mogelijke tools!

11 augustus 2021

Instagram Shopping - Verkopen via Instagram (FAQ)

Verkopen via Instagram? We beantwoorden de meest gestelde vragen over het verkopen via Instagram Shopping. Ga bovendien zelf aan de slag met ons stappenplan!

4 juni 2021

5 mooie webshops door Webhero - 2021

Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en dat klopt ... Deze 5 mooie webshops zijn onvergetelijk!

28 mei 2021

Webhero update: Kolommen en kleurblokken via teksteditor

We hebben onze teksteditor een update gegeven met een cleanere look en meer opties!

10 mei 2021

5 mooie websites door Webhero - 2021

Nieuw jaar, nieuwe selectie. Het is terug tijd om 5 mooie websites in de kijker te zetten! Ontdek de top vijf van het Webhero team.

5 mei 2021

Webhero: Niet je standaard sales team

Luisteren, adviseren en bouwen. Onze Web Advisors doen veel meer dan gewoon verkopen. Web Advisor Manager Karlien vertelt ons er alles over.

30 april 2021

Wie is het Customer Success team?

"Customer Success? Bedoel je niet customer support?" Niet helemaal, Webhero gaat namelijk net dat stapje verder. Onze klantenservice behandelt niet alleen problemen, maar biedt ook professioneel én proactief advies om jouw succes online te verbeteren.

18 april 2021

De Webhero Awards van 2021

Deze week organiseert Webhero de "Week van de Digitale Held" en werden de allereerste Webhero Awards weggegeven voor 8 verschillende categorieën. Ontdek de winnaars van 2021!

15 april 2021

Webhero in de e-commerce special van De Standaard

Webhero in de pers! Vandaag verschijnt de e-commerce special van FOKUS als bijlage bij De Standaard. Founders Jo Deferm en Sander Claes van Webhero werden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen, naast toppers zoals Safeshops, BeCommerce en Google.

22 februari 2021

Aangepaste checkout voor afhalen in winkel: datumkiezer + betaalmethode ‘betalen bij afhaling’

Activeer de datumkiezer voor jouw webshop zodat je klanten hun bestellingen kunnen afhalen in de winkel. Lees er alles over in deze blog.

20 december 2020

Calendly handleiding: hoe maak ik een Calendly kalender aan en integreer ik deze op mijn website?

Maak een gratis kalender voor afspraken met Calendly en integreer deze afsprakenkalender op jouw Webhero website waarna je ze met je klanten kan delen.

27 november 2020

Actie lanceren op jouw website

Lanceer een actie of een promo tijdens de komende speciale dagen: Black Friday, Kerstmis en Nieuwjaar!

17 november 2020

Verlanglijstje

Het is vanaf nu mogelijk om een "Verlanglijstje" voor jouw webshop te activeren.

20 november 2020

Betaalpagina (= landingspagina voor webshop)

Heb je een speciale actie lopen op een bepaald product dat je verkoopt? Of wil je een bepaald product promoten via social media? Maak dan gebruik van de nieuwste functionaliteit; de betaalpagina.

4 november 2020

8 Corona steunmaatregelen van Webhero tijdens de tweede lockdown

In het kader van de tweede lockdown lanceert team Webhero opnieuw tal van steunmaatregelen om haar klanten én andere zelfstandigen en KMO's een hart onder de riem te steken.

2 november 2020

Webhero update: Prullenmand

Nieuw: de prullenmand! Heb je per ongeluk iets teveel pagina's of producten verwijderd?

18 oktober 2020

Productielijst

Vanaf nu kan je als webshop eigenaar gebruik maken van een nieuwe feature, namelijk de productielijst. Gebruik de productielijst wanneer de productie van jouw items start nadat ze zijn besteld. Lees er alles over hier.

11 mei 2020

5 mooie webshops door Webhero - 2020 (deel 2)

Twee weken na onze eerste top 5 zijn er opnieuw zoveel prachtige webshops online gegaan dat we niet anders konden dan een tweede top 5 te lanceren. Eén ding hebben ze allemaal gemeen... Ze gingen online tijdens de lockdown!

30 april 2020

5 mooie webshops door Webhero - 2020

De afgelopen weken hebben steeds meer bedrijven de switch gemaakt naar een online aanbod. Hoog tijd dus voor een top vijf van de mooiste Webhero webshops!

16 april 2020

Waarom is een website belangrijk?

Leer waarom een website essentieel is voor bedrijfscredibiliteit, online zichtbaarheid, en hoe het kleine bedrijven helpt concurreren met groten.

24 maart 2020

Automatische kortingscodes na bestelling

Al eens gedacht aan een loyaliteitsprogramma voor jouw webshop klanten? Vanaf heden kan je gebruik maken van de nieuwe functionaliteit "Automatische kortingscodes". Hiermee kan je voor elk betaalde bestelling automatisch een kortingscode laten genereren.

24 maart 2020

Webhero update: Cookiebanner

Cookies zijn essentieel voor technische werking van websites en kunnen ook andere doeleinden hebben. Je moet bezoekers informeren via een cookiebanner. Activeer deze gratis met één klik bij Instellingen > Privacy & algemene voorwaarden.

13 maart 2020

Online vergaderen - video conference

Online vergaderen of een video conference organiseren via Google Hangouts. Stap voor stap gids om vanuit je Google Calendar een online meeting te organiseren

12 maart 2020

5 mooie websites door Webhero - 2020

Intussen hebben we de kaap van 1.400 klanten overschreden. Hoog tijd dus voor een nieuwe selectie van de mooiste Webhero websites en webshops!

28 februari 2020

Bulkacties uitvoeren in je beheermodule

Bestellingen volgen met Webhero is makkelijk. Voor herhaalde bewerkingen op veel items introduceren we nu tijdbesparende bulkacties.

23 oktober 2019

Jouw website moet om de 3 jaar een uitgebreide update krijgen. Ontdek hier waarom.

Hoelang gaat jouw website al mee? Net zoals vele producten heeft een website een houdbaarheidsdatum en die is misschien een pak korter dan je zou denken.

9 oktober 2019

Waarom behoren Webhero websites tot de snelste websites van het web?

De snelheid van een website is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Een snelle website heeft dan ook tal van voordelen! Hoe zorgen we bij Webhero dat jouw website snel is en blijft?

18 september 2019

CASE: 2 maanden na een SEO optimalisatie

We deden voor een klant een SEO optimalisatie. Dit zijn de resultaten na 2 maanden.

11 oktober 2019

Webhero update: Sorteerfunctie homepage

Je homepage is nu beter aanpasbaar aan de hand van de sorteerfunctie om bepaalde elementen en hun volgorde te gaan bepalen.

29 augustus 2019

Google Mijn Bedrijf: In 5 stappen jouw GMB-pagina

Je Google Mijn Bedrijf pagina helemaal op punt stellen? Volg ons praktische 5-stappen plan om jouw onderneming nóg beter vindbaar maken in Google?

25 augustus 2019

Nike Adventure Club: Kan dit werken?

Nike lanceert met Nike Adventure Club een abonnement op kinderschoenen...? Uitgebreide case bespreking met digitaal strateeg Jens De Meester

13 augustus 2019

Soldenperiode

Het is nu mogelijk om een soldenperiode toe te voegen en hier producten aan te koppelen. Perfect om aan de zomersolden mee te doen! Lees er alles over hier.

6 juli 2019

Wat is AMP en is het belangrijk voor mij?

AMP of Accelerated Mobile Pages is een open source initiatief van Google. Wat is AMP? AMP zorgt voor een super snelle laadtijd van jouw mobiele webpagina’s en dat met 1 doel voor ogen: de customer experience van je bezoekers verbeteren. Ook Bing, Twitter, Pinterest en vele anderen ondersteunen AMP.

15 mei 2019

+90 Netwerkorganisaties in Vlaanderen (Gratis download)

Download de lijst met +90 netwerkorganisaties in Vlaanderen. Ontdek welke netwerkvereniging of business club zich in jouw regio bevindt en stel je bedrijf voor aan 1000+ gelijkgestemden. Netwerken, dé absolute offline business booster. Start hier!

18 juni 2019

3 jaar als lid van BNI Leuven Artois: de exacte omzet

3 jaar als lid van BNI Leuven Artois : de exacte omzet! Dankzij BNI Connect zijn de resultaten van je lidmaatschap exact en helder. Ik deel ze met jullie!

15 mei 2019

Een perfecte e-mail campagne? De acht meest gestelde vragen.

Heeft e-mail marketing nog zin? Webhero ging voor jou op onderzoek. Als ondernemer is het belangrijk om je tijd efficiënt te investeren. Werk dus niet zomaar een e-mail campagne uit, maar ga aan de slag met de juiste tips en tools zodat jouw nieuwsbrieven effectief gelezen worden.

15 mei 2019

Een krachtige Elevator Pitch in 7 stappen

Schrijf een Elevator Pitch in 7 stappen. Maar die elevator pitch staat of valt met de manier hoe je die overbrengt. Daarom geven we je nog 9 extra tips voor een succesvol resultaat! Vanaf nu dus zonder stress naar netwerkorganisaties zoals VOKA, UNIZO en BNI.

15 mei 2019

5 mooie websites door Webhero - 2019

We hebben niet stilgezeten in 2018. Ons team bouwde net geen 450 websites en enkele tientallen webshops. Onze Brand Designer nam ze één voor één onder de loep en selecteerde zijn 5 favoriete websites.

15 mei 2019

Safeshops kwaliteitslabel: de checklist van 17 punten

Safeshops kwaliteitslabel voor e-commerce en webshops. Waaraan moet je voldoen? Hoe ontvang je het label? Win het vertrouwen van de online shopper.

20 februari 2019

Jouw SEO boosten dankzij Google Mijn Bedrijf

Online gebruikers willen in no-time vinden wat ze zoeken. Of het nu gaat om een adres, telefoonnummer of openingstijd: als ondernemer kan je er zelf voor zorgen dat nieuwe en trouwe klanten meteen de juiste gegevens terugvinden. Hoe? Door eenvoudig een Google Mijn Bedrijf-pagina aan te maken, komt jouw bedrijf gegarandeerd bovenaan in beeld. Super handig!

31 januari 2019

De Webhero 2018 rollercoaster: Een jaaroverzicht met milestones, groeicijfers, en doelstellingen voor 2019

Het Webhero 2018 - jaaroverzicht door de bril van zaakvoerder Jo Deferm: milestones, groeicijfers, én doelstellingen voor 2019!

28 januari 2019

Dmotion, dames en design in beweging.

Video interview met Diana Pirard en Heidi Wijgaerts van het communicatiebureau en designbureau dmotion uit Hasselt. We spraken over ondernemerschap, grafische vormgeving en de bedrijfsmagazines Builders Facts en Limburg Bouwt.

25 januari 2019

Onze allereerste Webhero-klant verlengt opnieuw voor 5 jaar

Onze allereerste Webhero klant verlengt opnieuw voor 5 jaar. Moes wou een website laten maken voor zijn eigen uniek bewegingsconcept TAOM: The Art of Motion waar je terecht kan voor sports performance en injury prevention. Wij creëerden voor hem onze eerste (toen nog) Smooty website. Lees het hier.

26 oktober 2018

Webhero update: Design voorkeuren

Design voorkeuren: MAJOR UPDATE! Je kan nu per design verschillende extra zaken wijzigen.

26 oktober 2018

Wat doet Webhero voor jou?

Webhero bouwt betaalbare websites die nooit verouderen. Door tweewekelijkse updates in het platform op basis van de nieuwste digitale trends en feedback van onze klanten, blijft jouw website technisch up to date. Ontdek hier wat Webhero allemaal voor jou doet binnen de vaste prijs die je betaald.

24 oktober 2018

Evoke groeit en hun website groeit mee

Bedrijven en ondernemers die willen werken aan hun bedrijfsimago, mogen zich aanmelden bij PR-agentschap Evoke voor een geloofwaardig en klantgericht communicatietraject. Webhero ging dan ook graag eens langs voor een inspirerend gesprek met Corneel Haine. Lees er hier alles over.

26 september 2018

Solar Team kiest opnieuw voor Webhero

Om de twee jaar wisselt de interne crew van het Solar Team in Leuven. De website wordt vernieuwd en geëvalueerd. Voor het 3de jaar op rij slagen we met onderscheiding en mogen we als Webhero ons partnership met het Solar Team verlengen. #Trots

8 augustus 2018

Webhero lanceert eerste immo website: Imperia Vastgoed.

Geen immo business zonder een goede website die hoog scoort in Google. Yasmin Van Craen van Imperia Vastgoed klopte aan bij Webhero die zorgde voor een immo website met geïntegreerde immo software Whise. Yasmin vertelt over de vlotte en professionele samenwerking met Webhero.

12 juli 2018

BNI Vlaanderen: interview met Pierre Schmitt

De netwerk organisatie BNI Vlaanderen groeit razendsnel. Daarom was het tijd voor een interview met Pierre Schmitt, regio directeur van BNI Vlaams-Brabant over: de succesformule, het DNA van een BNI-ondernemer, BNI Connect en over kopjes koffie.

3 juni 2018

GDPR handleiding voor Webhero websites

Webhero biedt een handleiding voor GDPR-conforme websites. Zorg, als gegevensverwerker, dat je privacy disclaimer up-to-date is.

23 mei 2018

Hoe Webhero jouw website GDPR conform maakt

De nieuwe GDPR wetgeving (of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd) heeft ook invloed op jouw Webhero website. Heb je hier nog vragen over? Ontdek hier hoe Webhero jouw website GDPR conform maakt.

15 mei 2018

BNI Connect: 4 tips die elk BNI-lid zou moeten toepassen

BNI Connect: 4 tips die elk BNI-lid zou moeten toepassen: een uitgebreid BNI Connect profiel // Vertel je verhaal met emotie // Gebruik het Meeting Notes Report // Ontdek en bezoek chapters in het buitenland.

9 mei 2018

Tips voor de perfecte BNI-zoekvraag: 52 weken, 52 leads

Als nieuw BNI-lid stel je vaak zeer veel zoekvragen want die zijn nog zeer makkelijk te vinden, maar toch krijg je niet altijd concrete antwoorden op je zoekvraag. En dat kan frustrerend zijn.

8 mei 2018

Ontdek onze 25 Webhero website functionaliteiten

Ontdek 25 Webhero websitefunctionaliteiten, speciaal voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

24 april 2018

Interview De Tijd: Webhero founders Sander en Jo over ondernemen

Interview De Tijd / Pulse met Webhero founders Sander en Jo over ondernemen, de doorstart van Content Crackers en groeien met een nieuw zakenmodel.

20 april 2018

Koppel je website met Teamleader CRM

Onze superslimme Webhero websites kan je heel makkelijk koppelen met Teamleader CRM. Wij zorgen ervoor dat de gegevens van contact aanvragen, offertes of events automatisch in jouw Teamleader CRM systeem terecht komen. Zo win je een pak tijd én vermijd je typefouten.

17 april 2018

De Webhero website audit in 14 focuspunten

Is jouw website al een paar jaar oud en zou je willen weten of je site nog technisch in orde is? Heeft jouw website dringend een SEO check nodig? Is jouw site aangepast aan de nieuwe GDPR voorschriften? Vraag hier gratis een website audit aan. Webhero controleert je site op 14 kernpunten.

10 april 2018

Max Immo software koppelen aan jouw website

Als vastgoedmakelaar bent u expert in je vak en gebruikt u vastgoedsoftware om je werk te vergemakkelijken. Webhero biedt betaalbare én professionele immo websites aan die gekoppeld worden met Max Immo software.

9 april 2018

Waarom een Webhero website voordeliger is

9 april 2018

Whise software koppelen aan je website

Integreer je Whise software in jouw website en zet in op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit! Altijd en overal beschikbaar en 24/7 bereikbaar. Dat is service! Webhero bouwt betaalbare en professionele immo websites die integreren met Whise software. Start hier!

9 april 2018

Immo website maken met vastgoed software

Ontdek de voordelen van vastgoedsoftware gekoppeld aan je website, de beste immo software en hoe Webhero helpt bij het maken van een immo website.

6 april 2018

De voordelen van een Webhero website

In onze blogpost 'de voordelen van een Webhero website' vertellen we hoe we bij Webhero websites tegen eerlijke prijzen realiseren.

27 februari 2018

Case study over een mega succesvolle blogpost

Lars Zeekaf blogt over reizen en surfen. 1 super blogpost leverde hem al 18 maanden lang 80% van zijn volledige website traffic. We onderzoeken waarom deze blogpost zo succesvol was en wat we hieruit kunnen leren.

23 januari 2018

Ontvang nu Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

In je Webhero webshop kan je nu Tukadoo kortingsbonnen of cadeaubonnen ontvangen. We bouwden de API koppeling tussen de 2 e-commerce platformen. Lees hier hoe je stap voor stap Tukadoo bonnen kan ontvangen in jouw Webhero webshop.

9 januari 2018

Hoe beter scoren in Google?

Elke dag krijgen we bij Webhero de '1-million-dollar-question' van ondernemers: “Hoe beter scoren in Google?” In deze blog een video en een stappenplan om de absolute basics van SEO op orde te zetten.

30 december 2017

Waarom een snelle website belangrijk is

Video blog: Waarom is een snelle website zo belangrijk: De eerste indruk, Hoge verwachtingen, User experience, Verlies van conversies, Betere Google ranking. Digitale tips voor ambitieuze ondernemers.

22 december 2017

Case: Eye Candy

Eye Candy is een van onze Webhero succesverhalen. Enkele maanden geleden kozen zij voor een Webhero website en webshop met een prachtig eindresultaat als gevolg.

23 oktober 2017

5 redenen waarom nieuwe Webhero designs steeds beter converteren

De voornaamste reden waarom je een website hebt of wil laten bouwen, is om meer klanten te genereren. Daar zorgen we bij Webhero voor!

13 oktober 2017

Hoe een Mollie account aanmaken

Mollie is een platform waarmee je makkelijk online kan (ver)kopen. Maar wat is nu het verschil tussen betalingen met Mollie en directe betalingen via de bank?

6 oktober 2017

Zo komen onze Webhero designs tot stand

Momenteel bevat Webhero een hoop designs met elk hun uniek karakter en layout die gebruikt worden door bedrijven in allerlei sectoren.

18 september 2017

3 maanden intensieve salescoaching

Zes maand geleden ben ik samen met mijn 2 collega’s, Joren en Karlien, gestart als business developer bij Content Crackers. Voor de eerste keer sinds de oprichting van Content Crackers moest er een salesteam georganiseerd en geleid worden.

25 augustus 2017

Lid zijn van BNI: Dit is mijn ervaring

BNI, Business Networking International, The World's Leading Referral Organization! We keren terug naar 5 maanden geleden, toen ik, Joren Claes, lid werd van het chapter BNI Brussels Airport - Kastze. Hieronder mijn ervaring.

3 augustus 2017

Zo gebruik je ons nieuw paginatype, de "pijlerpagina"

Hoe gebruik je het nieuwe paginatype, de pijlerpagina? We geven je een stap voor stap uitleg over hoe je de pagina kan gebruiken.

1 augustus 2017

Vermijd deze fouten bij het kiezen van het juiste webdesign agency

Website laten maken? Kies het webdesign agency dat bij jouw bedrijf past. Vermijd deze fouten!

30 juni 2017

Search Engine Optimization

SEO is de afkorting van search engine optimization, vertaald is dit zoekmachine optimalisatie. Het is de techniek om een site hoger te laten scoren bij zoekmachines zoals Google en Bing.

12 juni 2017

Het geheim van onze interne werking

Bij Webhero werken we met de digitale tool ‘Teamleader’ voor de running van onze business. Via deze tool beheren wij zowel onze klanten, de facturatie als de planning van onze medewerkers.

31 mei 2017

Wat je moet weten over het Google algoritme

Of je bovenaan in Google komt te staan wanneer mensen naar je producten of diensten op zoek zijn hangt van tal van factoren af. In dit artikel leggen we je uit hoe het algoritme van Google werkt en hoe je er zelf voor kan zorgen dat je hoog scoort.

29 mei 2017

Wat is SSL en welke voordelen heeft het?

SSL is hot. hieronder leg ik uit wat het is, hoe het werkt en wat de voordelen ervan zijn.

24 mei 2017

2 website functies die elke KMO een hoop geld besparen

Webhero websites zorgen ervoor dat je website zowel technisch als qua design steeds automatisch geüpdate wordt en dit gratis!

17 mei 2017

Waar staat het web vandaag en morgen

Het web en alles wat met websites en webdevelopment te maken heeft staat niet stil. We moeten blijven evolueren en mee zijn met de nieuwste snufjes.

8 mei 2017

Een rondleiding achter de schermen van de Webhero beheermodule

Waarvoor gebruik ik welk paginatype? Welke content plaats ik binnen welk paginatype? Ontdek hier hoe je jouw Webhero nog beter kan benutten.

7 april 2017

Hoger in de zoekresultaten dankzij Webhero

De eerste stap naar een goede SEO is een mobile friendly website. Google kondigt aan dat mobile-friendliness in de toekomst als ranking criteria zal gehanteerd worden.

7 april 2017

Vijf misverstanden over SEO

Ben jij op de hoogte van wat goed is voor jouw SEO of ben je een trouwe aanhanger van de SEO mythes? Wij nemen vijf misverstanden onder de loep.

7 april 2017

Is UX het nieuwe SEO?

Is user experience belangrijker dan zoekmachine optimalisatie of kunnen beiden toch naast elkaar bestaan? Wij gaan op zoek naar een antwoord!

7 april 2017

Meer contactaanvragen danzkij jouw Webhero landingspagina

Ontdek de nieuwste Webhero-feature: de landingspagina. Creëer zelf de perfecte landingspagina voor advertising, social media en newsletters!

7 april 2017

Zes experimenten en tips voor je Webhero landingspagina

Webhero-klanten kunnen sinds kort ook hun eigen landingspagina's aanmaken, bewerken en experimenteren met A/B tests. Wij geven alvast 6 tips!

7 april 2017

Vijf redenen waarom jouw bedrijf niet meer zonder een webshop kan

Een goede webshop heeft tal van voordelen voor het welvaren van je bedrijf, en daar draait het natuurlijk allemaal om. Ontdek waarom een webshop onmisbaar is!

7 april 2017

Drie e-commerce trends die je moet kennen

Wanneer je een webshop hebt is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de online shopping trends. Wij gingen op onderzoek en ontdekten deze drie trends!

7 april 2017

Leer adverteren op Google

Wil je meer websitebezoekers, meer offerte aanvragen of meer online verkopen genereren? Via een Google Adwords campagne kan dat!

7 april 2017

Meer klanten in je winkel met een mobiele webshop

De smartphone is vandaag de dag onmisbaar. Kijk naar de mensen op straat: je ziet overal smartphones in de hand of aan het oor. En wie neemt het ze kwalijk?

7 april 2017

Webshop en fysieke winkel, een winnende combinatie

Onze Webhero Webshop werd net gelanceerd, en dit deden we natuurlijk niet zomaar! De synergie tussen je webshop en je fysieke winkel is belangrijker dan je denkt.

7 april 2017

Krijg meer bezoekers naar je webshop

Je hebt een webshop, mooie productfoto’s, leuke teksten en wat nu? Hoe zorg je ervoor dat mensen op jouw webshop terecht komen? Wij geven alvast 6 tips!

7 april 2017

Waarom je e-mails moet versturen

Je kan je huidige klanten makkelijk bereiken met e-mails en sociale media. In deze blogpost gaan we focussen op e-mail marketing.

7 april 2017

Hoe snel en gemakkelijk professionele productfoto’s maken

Mooie productfoto’s zijn onmisbaar op je webshop! De kwaliteit en betrouwbaarheid van je webshop wordt deels bepaald door de kwaliteit van je productfoto’s.

7 april 2017

Haal voordeel uit de Webhero designs

Een ander design verandert de look en feel van je website. Vernieuwing maakt mensen nieuwsgierig en zet ze aan tot een ontdekkingsreis op je website.

7 april 2017

Met deze tips word jij een blogexpert

Wil je je klanten heel wat tips meegeven over je producten of heb je gewoon heel veel te vertellen over je bedrijf? Maak dan een blog!

7 april 2017

Hoe je website promoten

Hoe krijg je nu bezoekers naar jouw website? We hebben enkele simpele manieren om je website te promoten opgelijst!

7 april 2017

Kies de juiste kleuren voor je website

In dit artikel gaan we dieper in over wat kleuren eigenlijk écht zeggen over je bedrijf en hoe je voordeel kan halen uit het kleurenpalet op je website.

7 april 2017

Stage bij Webhero: de ervaringen van stagiair Tom

Benieuwd naar hoe het er aan toe gaat bij Webhero? Stagiair Tom ontrafelt het mysterie in zijn laatste blog als Webhero.

7 april 2017

Jouw webshop: algemene voorwaarden en andere regels

Net als bij gewone winkels, komen bij webwinkels ook een aantal regels kijken. Met deze blogpost willen we je een klare kijk geven op de algemene voorwaarden.

7 april 2017

Geselecteerd door Google als high potential agency

Content Crackers werd geselecteerd door Google als één van de 18 high potential agencies in België. Een mooie erkenning en tegelijkertijd ook de ultieme kans om deel te nemen aan het exclusieve Elevator Business Coaching Academy.

14 maart 2017

Dit zijn onze design trends voor 2017

Built something unique, create an experience, give a story to tell. User experience is anno 2017 het belangrijkste aspect bij het ontwerpen van een website.

4 januari 2017

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x