De Webhero Awards van 2021

Deze week organiseert Webhero de "Week van de Digitale Held", een uniek moment om onze klanten eens extra in de bloemetjes te zetten. Tijdens deze week genieten klanten van een exclusief webinar vol tips & tricks, mega deals én de uitreiking van onze allereerste Webhero Awards.

Ontdek hieronder de winnaars van 2021 in acht verschillende categorieën:

  1. Starter van het jaar
  2. Jonge Ondernemer van het jaar
  3. Mail Hero van het jaar
  4. SEO Hero van het jaar
  5. Vrouwelijke Ondernemer van het jaar
  6. Mannelijke Ondernemer van het jaar
  7. E-commerce Hero - Silver - 50K
  8. E-commerce Hero - Gold - 100K

Uitreiking Webhero Awards 2021

1. Starter van het jaar

PUP Plants won dit jaar de award "Starter van het Jaar". Wie? Het zit in de naam. Als jong bedrijf verkopen ze namelijk Plezante en Uitzonderlijke Planten. Zo willen ze hun klanten graag laten kennis maken met verschillende soorten groen. Op zoek naar een populaire Monstera? Of liever een uniek tropisch exemplaar? PUP staat voor je klaar. Bovendien organiseren ze ook plantastic pop-ups!

PS: Ook winnaar van de E-commerce Hero - Silver - 50K

2. Jonge Ondernemer van het jaar

Luna Stevens maakt al enkele jaren furore op Instagram waar ze intussen meer dan 146.000 volgers verzameld heeft. Vorig jaar ontstond het idee van een eigen lingeriecollectie. Eind november ging Moon by Luna online en intussen vliegen de collecties de deur uit. Haar missie? De ultieme viering van vrouwelijkheid. Ontgrendel je verlangen, laat je fantasie de vrije loop, voel je helemaal jezelf. De sensuele dameslingerie biedt het allemaal.

PS: Ook winnaar van de E-commerce Hero - Silver - 50K.

3. Mail Hero van het jaar

Nood aan relaxatie? Extra genieten van het leven? Zenhuis is hét schoonheidsinstituut dat je zoekt. Als uniek anti-stress concept biedt het therapeutische massages, anti-stress behandelingen en meer. Dit jaar bekroonden we eigenaar Kristel Tosseyn tot Mail Hero van 2021 en wat heeft ze dat verdient ... Ze gebruikt onze Mail-tool zeer intensief en is een echte pro in e-mail marketing geworden. Proficiat Kristel!

4. SEO Hero van het jaar

Dit jaar bekroonden we Martin Niemiec en Ozlem Sagman tot SEO heroes van het jaar. Met hun professioneel schoonmaakbedrijf ICM Belgium scoren ze  enorm goed online. Zo hebben ze met behulp van onze SEO-tool al meer dan 2.000 geoptimaliseerde webpagina's gepubliceerd! Watch out Google want het optimaliseren van organisch zoekverkeer voor dit snel, stipt en flexibel bedrijf is duidelijk kinderspel.

5. Vrouwelijke Ondernemer van het jaar

Wie? Onderneemster Mieke Neven natuurlijk. Tijdens de eerste lockdown lanceerde ze een sweaterlijn om onze zorgverleners een hart onder de riem te steken. Een deel van de opbrengt van "ikdankje.be" ging naar het Covid-19 fonds van de Koning Boudewijnstichting. Als trotse eigenaar van blijfbeschermd.be helpt ze intussen ook mee met het beschermen van mensen tijdens deze gekke tijden. Hoe? Door het aanbieden van gepersonaliseerde mondmaskers, gels en dispensers. Tot nu verkocht deze topper maar liefst 33.000 mondmaskers! 

Of Mieke blij was met haar Webhero Award? Dat denken we wel ... Aan de grootte van haar certificaat te zien. Bekijk hier de video.

6. Mannelijke Ondernemer van het jaar

Het is geen geheim dat de fitness sector zwaar getroffen wordt door de coronacrisis, maar dat houdt Jasper Van Oost niet tegen. Als eigenaar van Primer Academy - de gym waar ge wilt sporten - organiseert hij online fitness challenges en out door sportactiviteiten. Bovendien lanceerde hij een podcast en geeft hij nu ook webinars. Deze topper verkocht tot nu al een rijkelijk aantal online fitnessabonnementen, enorm veel respect!

7. E-commerce Hero - Silver - 50K

De volgende ondernemers werden tijdens de Webhero Awards van 2021 bekroond tot E-commerce Hero met een omzet van maar liefst 50K! 

Steven Meuleman - Cent'Anni -vini e sapori-

Van apotheker, over huisman, tot wijnexpert. Steven Meuleman maakte van zijn passie zijn beroep en startte Cent'Anni -vini e sapori- op in 2020. Op zoek naar een  Italiaanse wijnboutique? Zowel off - als online kan je bij het bedrijf terecht voor authentieke Toscaanse wijnen, olijfolie en delicatessen. Tot nu behaalde ze al een kaap van 50K!

Bram Stegen en Steppe Wouters - De Jacht Heverlee

Het is geen geheim dat de eventsector zwaar getroffen wordt door de coronacrisis, maar dat houdt feestzaal De Jacht niet tegen. In tussentijd kan je namelijk genieten van een smakelijke take-out. Zo bieden Bram Stegen en Steppe Wouters wekelijks (h)eerlijke afhaalgerechten. Nog op zoek naar een Moederdag cadeau? Verras haar met deze lekkere brunch!

Frederic Eggermont en Deborah Pelsmaekers - Den Bakker

Den Bakker te Sint-Joris-Weert verkoopt streekgebonden producten op ambachtelijke wijze. Zo creëren ze de beste smaken door enkel  melkerijboter en volle melk te gebruiken. Onze ultieme favoriet? Hun frambozen en aardbei taartje. Echt om je vingers bij af te likken! 

Luna Stevens - Moon by Luna

Eind november ging Moon by Luna online en intussen vliegen de collecties de deur uit. Haar missie? De ultieme viering van vrouwelijkheid. Ontgrendel je verlangen, laat je fantasie de vrije loop, voel je helemaal jezelf. De sensuele dameslingerie biedt het allemaal.

PS: Ook winnaar van Webhero Award "Jonge Ondernemer van het jaar".

Roxanne Naessens - PUP Plants

Wie? Het zit in de naam. Als jong bedrijf verkopen ze namelijk Plezante en Uitzonderlijke Planten. Zo willen ze hun klanten graag laten kennis maken met verschillende soorten groen. Op zoek naar een populaire Monstera? Of liever een uniek tropisch exemplaar? PUP Plants staat voor je klaar. Bovendien organiseren ze ook plantastic pop-ups!

PS: Ook winnaar van Webhero Award "Starter van het jaar".

8. E-commerce Hero - Gold - 100K

Slechts één iemand kan de plaats E-commerce Hero met een omzet van 100K bemachtigen. Dit jaar bekroonden we Annick Fashion. De zaak is gekend voor zijn betaalbare en modebewuste kledij. Zo volgt Annick Haesen de nieuwste trends op de voet en stelt ze  haar collecties zelf samen. "Door de persoonlijke touches van Annick bij de samenstelling van het assortiment, kan je bij Annick Fashion altijd net iets anders vinden dan wat je in de meeste boetieks vindt." vermeld haar webshop en dat moet kloppen want ze doen het enorm goed!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x