Stijg naar de top van Google en overtref je concurrenten.


Bouw autoriteit met je website.

Webhero helpt ondernemers door hun website te laten stijgen in de Google rankings. We optimaliseren jouw teksten voor zoekmachines zodat méér mensen jouw website vinden. Door gerichte Call-To-Action knoppen zetten we deze bezoekers om naar afspraken en brochure- of offerte aanvragen.Komt dit je bekend voor?

Je bent ondernemer. Je product of dienst is goed, maar je verkoopt te weinig.

Je hebt een professionele website, maar je hebt te weinig bezoekers.

Je concurrenten staan boven jou in Google, maar je weet niet hoe je dit moet oplossen.

Je hebt nood aan een digitale held die je uitlegt welke stappen je moet ondernemen.
WAT?

Wat is de SEO-tool?

De Webhero SEO-tool analyseert elke pagina van je website en houdt rekening met een ruime selectie SEO-parameters. De tool zoekt SEO-problemen op de pagina zodat je ze onmiddellijk kan oplossen. Ze detecteert ontbrekende keywords, de plaatsing van keywords, ontbrekende metatags, interne en uitgaande links, optimalisatie van foto’s,…WAAROM?

Waarom de SEO-tool?

De meest gestelde vraag aan Webhero is: ‘Hoe kan ik hoger scoren in Google?’ Daarom hebben we onderzocht welke factoren specifiek voor zelfstandigen en kleine ondernemingen van belang zijn. Dat zijn niet dezelfde als voor grote merken of internationale webshops. Deze data hebben we samengebracht in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke SEO-Tool.HOE WERKT HET?

Krijg real time SEO-advies terwijl je aan je teksten sleutelt.

Met de eenvoudige Webhero SEO-tool mis je nooit meer een optimalisatie. Onze software geeft je kristalheldere taken en advies om je content te optimaliseren. Jouw pagina’s zullen helemaal op punt staan om goed te ranken in Google.OPTIMALISEREN?

Website laten optimaliseren?

Exclusief voor Webhero klanten

Wil jij ook beter gevonden worden in Google, maar heb je de tijd of de skills er niet voor? Dan helpen wij bij Webhero je graag verder. Klik hier om het SEO-traject te ontdekken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x