info@webhero.be 016 66 14 32
menu

Wat is de betekenis van SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een techniek om je website te optimaliseren door het gebruik van relevante zoekwoorden in je webteksten. Waarom? Omdat zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing de zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden die bezoekers intypen, willen linken aan de zoekwoorden die te vinden zijn op je website. Is het een match? Dan kan je website hoger scoren in Google.

Als website bouwer hebben wij de kracht van SEO heel goed begrepen en daarom vinden wij het belangrijk om te investeren in SEO krachtige websites.

SEO tips van een SEO specialist

Om hoger te scoren in Google moet je website technisch in orde zijn zodat Google alle pagina’s goed indexeert. Creëer strategisch geschreven landingspagina’s, backlinks en metatags. Ook inhoudelijk moet je SEO teksten schrijven met de juiste zoekwoorden, zonder overdrijven natuurlijk. De opdracht is om strategisch te schrijven volgens de regels van de SEO kunst.

Al onze Webhero websites kunnen SEO optimised worden op maat van de klant. Je kan bij ons kiezen voor een SEO zoekwoordenanalyse en SEO copywriting.

Bekijk hier de prijspakketten voor een Webhero website of webshop.
Bekijk hier onze referenties van Webhero klanten.

Kies voor een Webhero website omdat…

 • de Webhero webdesigns geoptimaliseerd zijn voor Google & zoekmachines
 • wij maandelijks nieuwe designs en technische updates uitvoeren
 • je toegang krijgt tot het beheersysteem en zelf pagina’s kan aanpassen en bijmaken
 • wij een 1-, 3- of 5-jaarlijks tarief hanteren, zonder verborgen kosten
 • je dagelijks je bezoekersgegevens kan opvolgen via Webhero Analytics

Om je website slim op te bouwen, heeft Webhero een ingebouwde SEO zoekwoordplanner. Die kan je naar hartenlust uitproberen zodat je zeker bent dat je strategische SEO zoekwoorden op de juiste plaats in je website staan. Kies voor een SEO Webhero website en spurt naar de eerste pagina in Google!

Meer weten over SEO? Bekijk dan zeker volgende pagina’s:

  Ontdek wat er mogelijk is met Webhero, lees succes cases:

   

  Wil je meer info over onze websites?

  Bekijk onze transparante prijzen.

  Vanaf
  629
  /jaar
  Ga naar onze prijzen