Wat maakt een Webhero website uniek?

Dankzij ons uitgebreid gamma aan functies straalt jouw website, portfolio of online winkel de nodige professionaliteit uit. Zie er uit als een expert. Van in het begin.

Belangrijkste functies

Design

Elk Webhero design is ontwikkeld door digitale helden van wereldklasse. Onze designs zijn gemaakt voor alle browsers en mobiele apparaten en maken gebruik van de nieuwste technologie.

Design shaker

Met Webhero kun je naadloos en gratis upgraden naar nieuwe designs. De 1-druk-op-de-knop oplossing is uniek en zal je veel geld besparen. Nooit meer de kost van een nieuw webdesign!

Layout

Met honderden aanpasbare instellingen, waaronder lettertypen, kleuren en pagina-configuraties, kan je Webhero website er uniek uitzien met slechts een paar klikken.

Mobile first

Elk Webhero design heeft een unieke mobiele variant zodat jouw inhoud er op elk apparaat elke keer weer geweldig uitziet.

Google lettertypen

Webhero geeft je keuze uit meer dan 900 lettertypen uit de Google fonts library. Zo staat je hele website in 1 klik in de juiste huisstijl.

Creëer oneindig veel pagina's

Tekst

Goed voor statische inhoud zoals een introductietekst.

Oplijsting

Ideaal voor een blog of lijsten van nieuwsitems of producten.

Pijlers

Gepast om diensten of belangrijke punten op te lijsten.

Inschrijvingen

Geschikt om een formulier op je website te plaatsen.

Foto

Geschikt voor het beheren van fotoalbums.

Video

Handig voor het verzamelen van embedded video's.

FAQ

Perfect voor oplijstingen van veel gestelde vragen.

Team

Om je team of andere personen voor te stellen.

Hyperlink

Link rechtstreeks naar een URL in je menu.

Link

Geschikt voor het beheren van links en logo's.

Quote

Voor reviews, quotes of kwaliteitskenmerken.

Menu

Geschikt voor menu's of productlijsten met optie tot online bestellen.

Maak alles aantrekkelijk met afbeeldingen

Foto slideshows

Bij alle Webhero websites is de ‘Lightbox’-functionaliteit geïntegreerd. Je foto’s worden in full screen grootte getoond en afgespeeld voor de best mogelijke ervaring van je bezoeker.

Foto laadsnelheid

Webhero integreerd continu de nieuwste technologieën zodat jouw website de snelste van het web is en blijft. Lazy-loading en foto compressie zijn hierbij heel belangrijk.

Responsive image loader

Bij elk geüpload beeldbestand detecteren en selecteren we de juiste afbeeldingsgrootte voor elk apparaat en scherm. Hierdoor worden er geen belangrijke kilobytes verspild aan het ophalen van te grote afbeeldingsformaten. Google will love you!

Stockfoto’s

Heb je zelf geen kwaliteitsfoto's? Geen probleem! Webhero-klanten krijgen nu gratis toegang tot bijna 1.000.000 (miljoen!!) gratis hoge-resolutie foto's van topfotografen van over de hele wereld.

CDN-hosting door Google

Alle afbeeldingen op Webhero worden gehost door het content delivery network (CDN) van Google die de laadtijden verkort door gebruik te maken van geografisch verspreide servers.

Verzamel data en creëer een community

Nieuwsbrief

Verzamel e-mailadressen met een ingebouwd formulier dat op elke pagina van jouw website aanwezig is. Je kan je inschrijvingen downloaden in een spreadsheet voor de nodige dataverwerking.

Bouw een mailinglijst op

Nooit meer e-mailadressen kopiëren en plakken. Bouw je mailinglijst op in MailChimp met behulp van de ingebouwde integratie. Met één klik op de knop staan alle verzamelde e-mailadressen meteen in Mailchimp

Beheer je website en hou alles up-to-date

Dupliceer pagina's

Geen zin om te copy-pasten? Dat begrijpen we bij Webhero volledig. Dupliceer eenvoudig een pagina voor testdoeleinden of om het bouwproces van uw website te versnellen.

Layout

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan designs en beheer de look & feel van je website via onze geïntegreerde en eenvoudige layout-editor om jouw website perfect te laten aansluiten met je huisstijl.

Meerdere beheerders

Geef medewerkers toegang tot je Webhero beheermodule van jouw website en werk met meerdere mensen tegelijk aan jouw website.

Duidelijke call-to-action

Plaats heldere CTA’s op je pagina’s en link ze naar de juiste pagina van je Webhero-website. Gebruik de CTA’s om meer bezoekers om te zetten naar klanten door de ideale funnel te creëren.

Schrijf teksten die werken

SEO optimalisatie

Met de Webhero teksteditor is het mogelijk om overal de juiste heading-tags te gebruiken zodat je de juiste keywords in de kijker kan zetten waardoor je pagina's hoger scoren in Google.

Maak het interessant

Niets saaier dan het lezen van te lange "platte" tekst. Met Webhero kan je teksten interessant maken door opsommingen, foto's, video's, emoticons en CTA's toe te voegen.

Delen op sociale media

Zet met 1 knop alle deel-knoppen aan zodat jouw bezoeker je blog of andere pagina's kan delen op Facebook, Twitter, LinkedIn en zelfs Whatsapp.

Externe modules

Wil je nog meer uit je pagina's halen door het embedden van externe modules? In de Webhero editor kan je zonder problemen een reservatieformulier, een twitter wall of andere iframes embedden.

Search Engine Optimization? Webhero begeleidt je stap voor stap

Geïndexeerd en vindbaar

Pagina’s van Webhero websites zijn ontwikkeld in mooie performante code die eenvoudig te indexeren is door zoekmachines waaronder Google. Onze code krijgt ook maandelijkse SEO updates om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën.

Automatische Google Sitemap

Webhero genereert en koppelt automatisch een goede sitemap.xml, die elke afzonderlijke URL op je website oplijst met de juiste prioriteit voor een perfecte indexering.

Robots.txt

We genereren automatisch een correcte robots.txt die Google helpt om jouw website te indexeren en koppelen uw sitemap zoals Google het wil.

Clean URLs

Alle pagina's op jouw Webhero website hebben clean URLs zonder vreemde karakters of extensies die eenvoudig kunnen worden geïndexeerd en gelezen.

Analyseer je bezoekers en bekijk hoe ze jouw website gebruiken

Dashboard

Meten is weten en daarom beschikt iedere website of webshop over een eigen geïntegreerd dashboard. Van het aantal conversies en het aantal pagina's tot de zoekopdrachten, SEO-scores en eventueel webshop orders.

Google Analytic

Ook jouw bezoekersgegevens op de voet volgen? Vertrouw op Webhero voor de set-up van jouw nieuwe Google Analytics 4 account.

Wil je online producten of diensten verkopen?

Snel online verkopen zonder opstartkosten

Wacht geen maanden op een custom webshop. Met Webhero kan je onmiddelijk beginnen met je producten of diensten te verkopen. Voeg producten handmatig toe of koppel je Webhero website aan een kassasysteem

Koppel met een betaalprovider

Verhoog de conversie van jouw webshop en laat je klanten gemakkelijk afrekenen op de manier die zij verkiezen dankzij onze koppelingen met MultiSafepay, europabank, en mollie

Verzend producten

Via onze koppelingen met de bpost Shipping Manager en Sendcloud kan je jouw producten over heel de wereld verzenden.

Abonnementen

Verkoop je abonnementen? Maak bij Webhero abonnementen aan met recurrente betalingen dankzij onze Stripe koppeling waarbij verlengingen een makkie worden.

Zet producten of diensten in de kijker

Producten die in de kijker staan, verschijnen op de homepage van je webshop.

Hou je stock bij

Dankzij onze webshop wordt je meteen op de hoogte gehouden wanneer een product uit stock is.

Kortingen

Doe mee aan de soldenperiode, doe een speciale actie of geef gebruikers unieke kortingscodes.

Ben je een vastgoedmakelaar en wil je online panden in de kijker zetten?

Koppel jouw Webhero website met verschillende immo tools

In Webhero kan je een koppeling maken met Whise, Max-Immo of Omnicasa. Wij begeleiden je in het voltooien van de koppeling.

Zet panden in de kijker

Wil je dat bepaalde panden wat meer aandacht krijgen? Zet ze in de kijker en plaats ze op de homepage van je Webhero website.

Panden zoeken vanop je homepage

Plaats een zoekbalk prominent op je homepage waarbij bezoekers meteen op basis van postcode, type vastgoed en prijs een pand kunnen zoeken.

Wat heeft een Webhero website nog te bieden?

GDPR-proof

Jouw Webhero website kan volledig GDPR-proof gemaakt worden dankzij onder andere een optionele privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Verschillende talen

Maak jouw website gebruiksklaar voor het grotere publiek. Jouw website kan zowel in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Bulgaars, Litouws, Grieks en Portugees vertaald worden.

Link naar jouw sociale media

Op je website kan je links toevoegen naar je Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn, Youtube, Flickr, MySpace, Pinterest, Soundcloud, Tumblr, Vimeo en nog veel meer.

Toon een pop-up

Hou je bezoekers op de hoogte van belangrijke mededelingen met een aanpasbare pop-up die ze eenmalig te zien krijgen.

Zoekfunctie

Zorg dat je bezoekers zeker vinden waar ze naar op zoek zijn met onze optionele zoekfunctie.

Toch nog vragen of extra ondersteuning nodig?

Telefonische support en per e-mail

Webhero biedt e-mail ondersteuning tijdens kantooruren. Alle leden van het customer success team zijn werknemers in onze kantoor en reageren doorgaans binnen de 24 uur.

FAQ

Webhero biedt een uitgebreide kennisbasis met gedetailleerde blogs en video's. Alle functies en mogelijkheden van ons platform worden hier gedetailleerd uitgelegd.

Community

Webhero heeft een community-driven Facebook groep waar je gemakkelijk antwoorden op vragen kan vinden, of een eigen vraag kan stellen die door andere Webhero gebruikers kan worden beantwoord. Ga naar Webhero Voor Ondernemers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x