Waarom kiezen voor Webhero?

De start van Webhero...

Webhero is ontstaan uit een digital agency in Leuven, gespecialiseerd in websites op maat, webapplicaties en e-commerce platformen. Bij regelmaat van de klok kregen we van zelfstandige ondernemers, kmo’s en eventorganisatoren de vraag om snel en betaalbaar websites te maken. Ons product is geboren als gevolg van verschillende pijnpunten die zij vroeger tegenkwamen. Want de oplossingen waren vaak te duur, niet transparant, te omslachtig of te beperkt.

In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 5.000 klanten die bewust kozen voor een betaalbare website die je zelf eenvoudig kan beheren zonder je zorgen te maken over technische aspecten.

Webhero helpt zelfstandigen en kleine ondernemingen met hun online aanwezigheid. Wij zorgen vandaag dat jouw website van morgen vindbaar is en up-to-date blijft.

Contacteer ons


Customer centricity

Ontevreden klanten blijven niet. Daarom bieden we onze klanten een persoonlijke aanpak, zoals we het zelf ook zouden willen. Via de Webhero Academy geven we waardevolle inzichten over hoe je website efficiënter ingezet kan worden. Op die manier helpen we bedrijven groeien en stimuleren we de Belgische economie. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en bouw je een netwerk uit.

Transparant en betaalbaar

We willen het voor bedrijven zo eenvoudig mogelijk maken om online te zijn. Geen ingewikkelde offertes, verborgen kosten of verrassingen. We gaan hier zo ver in dat we de website eerst vrijblijvend bouwen. Daarna pas beslist de klant of hij met Webhero in zee gaat. Voor een vaste prijs, inclusief domeinnaam, hosting en andere technische zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat transparantie de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Ontdek Webhero


De digitale helden van jouw zaak. Onze Webheroes.

Maak kennis met een fijne mengeling van ervaren fixers en behulpzame goalgetters. Zij zorgen voor jouw website van morgen.

Jo Deferm
Founder & Creative Director

Sander Claes
Founder & Operations Director

Tom Goethuys
Software Engineer

Stephanie Nevens
Growth Manager

Nele Raeymaekers
Customer Success Manager

Karlien Valvekens
Product Manager

Joren Claes
Web Advisor Manager

Jennifer Hous
Customer Success Advisor

Ilse Verlinden
Customer Success & SEO Advisor

Hannah Vanhoutvinck
Frontend Developer

Geraldine Foley
Digital Marketeer

Margerita Krajewska
Web Advisor

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x