Verander van stijl in één klik. Gratis en onbeperkt.

Kies uit een pakket doordachte designs. Elk met hun eigen sterktes én aanpasbaar naar jouw huisstijl. Geregeld komt er een nieuw design bij, zo kan je website mee evolueren met de nieuwe trends!

El Nido

Zo goed dat we www.webhero.be in dit ontwerp hebben gegoten.

Dubrovnik

Dubrovnik heeft een strakke uitstraling, gekenmerkt door het gebruik van een doordachte blokkenstructuur.

São Paulo

Sāo Paulo is hét webdesign met oog op het grafische met als eye catcher het dynamisch element bovenaan.

Casablanca

Het Casablanca-design heeft veel witruimte voor een goede gebruikservaring.

Hanoi

In het Hanoi-design komen zowel donkere als lichte kleuren perfect uit waardoor jouw huisstijl tot in de puntjes gevolgd kan worden.

Ibiza

Wil je wegdromen van zomerse temperaturen? Kies dan het design 'Ibiza'!

Santiago

Grote foto's en heel veel design voorkeuren. Het Santiago-design is strak met maar liefst 576 verschillende mogelijkheden door design voorkeuren te combineren!

Honolulu

In het Honolulu-design vind je speciale vormen en er is een zwarte versie. De fotoviewers laden afbeeldingen pas vlak voor dat ze bekeken worden om de laadsnelheid van je pagina hoog te houden.

Boston

Het strakke Boston-design combineert enkele populaire elementen van eerdere designs.

Malmö

Malmö is een design met schermvullende foto’s, een lichte of donkere versie en animaties die jouw website levendiger maken.

Amsterdam

Het Amsterdam-design bevat een "rond" thema. Zo vind je in dit creatieve maar toch strakke design een groot logo, handige grote knoppen en elementen met mooie afgeronde hoeken.

Kyoto

“Kyoto“ werkt met een grote achtergrondfoto die vast blijft staan. Daarmee heb je zelf meer bewegingsvrijheid over de kleuren van je website en kan je de stijl dichter bij je huisstijl laten aansluiten.

San Francisco

San Fransisco brengt waar velen op zaten te wachten: een strak ontwerp met sliders op de homepage voor blogitems en albums.

Milan

Dit speelse design bevat golvende elementen en duotone filters zodat je foto's perfect bij je huisstijlkleuren passen. Heb je liever een strakker design? Bekijk dan zeker de design voorkeuren!

Seattle

Uniek aan dit design is dat de achtergrondkleur je huisstijl volgt zodat het geheel persoonlijker oogt.

Havana

We hebben de layout van onze webshopmodule voor het design Havana volledig herwerkt!

Tel Aviv

Wil jij graag een donkere, stijlvolle website met een vaste navigatie aan de linkerkant? Dan is Tel Aviv iets voor jou.

Melbourne

There's a twist at every turn in Melbourne. Wil je graag converteren via je website? In dit design staat de call-to-action altijd in beeld.

Rome

Rome wasn't built in a day. Dit stijlvol design heeft een navigatie die altijd in beeld blijft. Door minimaal kleurgebruik oogt je website heel professioneel.

Los Angeles

The City of Los Angeles. Bij de meesten bekend om Hollywood, celebrities, de Oscar’s en the Walk of Fame. Het LA-design brengt al de glamour van deze wereldstad samen.

Zanzibar

Dit design is as hot as Zanzibar! Paradijselijk met prachtige witte stranden, tropische temperaturen en een kleurrijke geschiedenis.

Lisboa

Het Lisboa-design heeft tal van opties die het meer dan de moeite waard maken om elke pagina een bezoek te brengen.

Dubai

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. En die eerste indruk is zó belangrijk! Start met je sterkste beeld en die eerste indruk, is sowieso een goede!

Paris

Met zijn vaste call-to-action in de menu navigatie is dit het perfecte webdesign voor iedereen die op zoek is naar meer leads en meer conversies!

Miami

De all-in-one homepage en full screen menu zijn twee fantastische nieuwkomers in het Webhero-aanbod.

Agra

Het Agra design is stijlvol, up-to-date en versierd met subtiele animaties. Ben je op zoek naar een website die iedereen overtuigt? Kies dan voor het Agra-design!

Rio De Janeiro

Met dit design wek je gegarandeerd nieuwsgierigheid op bij je bezoekers! Een mooie, mobiele website voor élke ondernemer met net dat tikkeltje meer.

Cape Town

De duidelijke call-to-actions op elke pagina, veel witruimte en subtiele animaties maken van Cape Town een adembenemend design!

Venice

Het is een design met karakter waarbij de focus ligt op het tekstuele. Een warme kleur in combinatie met kwaliteitsfoto's zorgen ervoor dat je website de 'look and feel' krijgt die je als bedrijf nodig hebt.

New York

Dit design is dé perfecte keuze als je van een strak design houdt. Een duidelijke navigatie, sterke visuals én een call-to-action op elke pagina!

Buenos Aires

Het Buenos Aires-design is ideaal voor bedrijven of bloggers die graag veel informatie wensen weer te geven op de homepage. Meteen met de deur in huis vallen doe je sowieso met dit mooi design!

Seoul

De grote visuals worden afgewisseld met geanimeerde hoeken en lijnen. Kies zelf jouw kleurenpalet en laat de animaties verschijnen in de kleur(en) van jouw huisstijl.

Moscow

Een design dat qua animaties al zijn voorgangers het nakijken geeft. De ronddraaiende CSS3-animaties vormen de rode draad doorheen het Moscow-design.

Beijing

Schitterende animaties, grote visuals en een duidelijke navigatiestructuur zorgen ervoor dat websites in de rij staan aan te schuiven voor dit design.

Petra

Een prachtige homepage met een duidelijke call-to-action, enkele subtiele animaties en een kader waar je doorheen scrollt. Petra is clean en toch flitsend, gefocust en toch speels!

Las Vegas

e Las Vegas-template vliegt als het ware jouw scherm binnen. De animaties zorgen voor een zekere speelsheid, terwijl de linkse navigatie ervoor zorgt dat je nooit de focus of het overzicht over jouw website verliest.

Prague

Kies je voor het Prague design, dan kies je voor een prachtige website met witruimte, blokken en grote foto's.

Istanbul

Met dit design schakelen we voor de eerste keer over naar een donkere modus. Dit zorgt voor een extra luxueuze uitstraling.

Lima

Niets is zo aangenaam dan een compacte homepage. Zoek niet verder, dit stralende design biedt de oplossing! Jong, fris en speels.

London

Fan van grote foto's? Of graag een fullscreen video op de homepage? Geen enkel probleem. Maak jouw website of webshop visueel aantrekkelijker met dit design!

Barcelona

Maak jouw producten diensten en nieuwtjes in één oogopslag zichtbaar met het Barcelona design! Een strak, clean en modern ontwerp die iedere onderneming indrukwekkend maakt.

Marrakech

Dit kleurrijk, praktisch en gestructureerd design is pure luxe voor de ogen van jouw websitebezoeker. Dankzij de linkse navigatiestructuur kan de bezoeker efficiënt bladeren doorheen verschillende webpagina's.

Sydney

rote foto's en verschillende paginatypes? Sydney giet het allemaal samen in een strak en simpel design. Straight to the point, maar ook vooruitstrevend. Dit design is een echte allrounder die binnen alle beroepscategorieën in de smaak valt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x