Blijf top of mind van je doelgroep


Maak klanten fan van je bedrijf

Je klanten in de loop houden van bedrijfsnieuwtjes en verblijden met frisse inzichten? Een fluitje van een cent via de gebruiksvriendelijke Mail-tool van Webhero. Creëer in enkele muisklikken zelf een nieuwsbrief in je huisstijl en overtuig met sterke call-to-actions.

Trigger je klanten met e-mailcampagnes

Lanceer je een promo of wil je meer inschrijvingen op je workshops? Verhoog je conversiepercentage met een scherpe e-mailcampagne. Koppel de mailtool van Webhero met Mailchimp en track je mailflow.


Komt dit je bekend voor?

Je hebt heel wat slapende prospects en klanten in je contactenlijst.

Je wilt klanten en prospects sterker aan je bedrijf binden.

Je vindt het versturen van nieuwsbrieven onpraktisch.WAT?

Wat is de Mail-tool?

De geïntegreerde Mail-tool maakt het mogelijk om prachtige nieuwsbrieven te versturen in slechts enkele klikken. Het logo en de huisstijl van je bedrijf worden overgenomen en alle content wordt in een prachtige e-mail template gegoten. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de grafische aspecten of de leesbaarheid in de mailbox van jouw contacten.
WAAROM?

Waarom de Mail-tool?

E-mail marketing is erg effectief maar vereist voldoende tijd en technische kennis. De Mail-tool van Webhero is zo ontworpen dat je met een minimaal aantal klikken nieuwsbrieven en mailcampagnes opzet. Zo activeer je snel en efficiënt je hele contactenlijst.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x