Immo website maken met vastgoed software

Je eigen immo website maken of vernieuwen?

Als ambitieuze vastgoedmakelaar kan en wil je alvast de digitale hogesnelheidstrein in jouw sector niet missen. Je klanten en concurrenten zitten online, jij dus ook!

imperia, website laten maken,  Webhero

Kom boven de radar met een professionele immo website!

Ben je een startend vastgoedkantoor of een gevestigde waarde in het vastgoed landschap? Je online reputatie is enorm belangrijk. De website is jouw persoonlijk visitekaartje en bepaalt of klanten met jou in zee gaan of niet. Met een professioneel vastgoed webdesign, gebruiksvriendelijke functionaliteiten en goede informatie geeft je een boost aan je geloofwaardigheid en aan je vindbaarheid in Google.

Webhero koppelt snel en zorgeloos jouw vastgoed software Whise aan een professionele website.

Als makelaar wil je meteen een nieuwe geregistreerde woning online plaatsen. Je wil volgen hoeveel kliks en geïnteresseerden er zijn en in één oogopslag al hun bezoeken beheren. Met één druk op de knop kan je als makelaar ook bepalen welke panden automatisch naar je klanten worden gestuurd. En zo maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. Snelheid & professionalisme!

Webhero helpt vastgoedkantoren aan een snelle en betaalbare website. Wij koppelen je vastgoed software aan je website, die hoog scoort in google én die een mobielvriendelijk vastgoed webdesign heeft. Driedubbelcheck!

Waarom kiezen voor een website van Webhero?

  • Wij zijn de digitale sparringpartner voor vastgoedmakelaars
  • Wij koppelen immo websites eenvoudig met de software van Whise.
  • Wij bouwen je website 100 % vrijblijvend. Daarna beslis je pas of je hem koopt.
  • Onze prijs is allesomvattend en transparant.
  • Wij houden je website altijd up-to-date zonder meerkost.
  • We bieden gratis en onbeperkt support.
  • Meertaligheid is mogelijk
  • Meer dan 30 professionele templates om uit te kiezen
  • Wij zijn de digitale sparringpartner voor vastgoedmakelaars

Wil je snel online en je klanten aanspreken met een professionele en stijlvolle immo website die inspeelt op snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Contacteer ons: 016/66 14 32.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x