Webhero integraties

9 april 2018

Whise software koppelen aan je website

Wil je je Whise vastgoed software koppelen aan een website?

Als vastgoedmakelaar ga je  voor een topservice en kom je 4 paar handen te kort om alle dossiers zo efficiĆ«nt mogelijk af te handelen. Whise software automatiseert een groot deel van dit manuele werk. Wil je een website maken die integreert met jouw Whise immo software? Ja, graag!

Immo website meets vastgoed software Whise & Whise mobile

PotentiĆ«le kopers en verkopers schuimen het internet af naar de laatste nieuwe publicaties, tips & tricks. Ze hebben weinig tijd en willen in enkele clicks vinden wat ze zoeken. Een responsieve immo website die compatibel is met je vastgoed software Whise zorgt er automatisch voor dat jouw site steeds up-to-date is, hoog scoort in Google en snel laadt. 

Integreer je Whise software met je website en zet 100% in op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit. Altijd en overal beschikbaar en 24/7 bereikbaar. Dat is service! 

Waarom kiezen voor een immo website van Webhero?

  • Wij zijn de digitale sparringpartner voor vastgoedmakelaars.
  • Wij koppelen je website eenvoudig met de software van Max-immo, Whise en Omnicasa.
  • Wij bouwen je website 100% vrijblijvend. Daarna beslis je pas of je hem koopt.
  • Onze prijs is allesomvattend en transparant.
  • Wij houden je website altijd up-to-date zonder meerkost.
  • We bieden gratis en onbeperkt support.
  • Meertaligheid is mogelijk.
  • Meer dan 25 professionele templates om uit te kiezen.

Een professionele look & feel, een responsief immo webdesign en persoonlijke teksten zijn een absolute must als je indruk wil maken op nieuwe klanten. Whise automatiseert, je website imponeert. En u? Je werkt aan het vertrouwen van je klanten. 

Webhero bouwt betaalbare en professionele immo websites die integreren met de Whise software, Whise mobile app en het Whise online management systeem.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x