Webhero update: Dropdown-menu adhv pijlerpagina

Wanneer je op een website aan het surfen bent, zie je in de menu navigatiebalk soms een drop down menu verschijnen met alle onderverdelingen van deze pagina. Dit maakt het handig voor de surfer om de onderverdeling al te kunnen zien alvorens op de pagina te klikken. Zo kan de bezoeker van je website meteen klikken op het onderwerp dat hij/zij wenst te lezen.

Maar hoe creëer je zo'n dropdown menu?

Er was veel vraag naar dropdown menu's in de navigatie bovenaan, en dit was enkel beschikbaar in het design "Boston". Goed nieuws: we hebben drop downs nu mogelijk gemaakt in alle designs! Door een pijlerpagina aan te maken en hierbij de nieuwe optie "Dropdown menu" aan te vinken, zal op je website een dropdown verschijnen als bezoekers met de muis over het menu-item bewegen. In die dropdown worden alle onderliggende 'pijlers' getoond. Pijlers kan je gebruiken om door te linken naar elke andere pagina van welk type dan ook. Maar er kan ook een telefoonnummer, e-mailadres of PDF-bestand aan gekoppeld worden. De toepassing hiervan is dus zeer breed!

Heb je bijvoorbeeld een pagina 'diensten', dan kan de klant over deze pagina 'diensten' bovenaan gaan met zijn muisknop en ziet hij alle diensten die hieronder horen eerst verschijnen alvorens erop te moeten klikken. 

Dropdown menu

Lees ook:

Hoe maak ik een dropdown menu op mijn websiteIk zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!