Webhero beheermodule

19 oktober 2021

Webhero update: Dropdown-menu adhv pijlerpagina

Wanneer je op een website aan het surfen bent, zie je in de menu navigatiebalk soms een drop down menu verschijnen met alle onderverdelingen van deze pagina. Dit maakt het handig voor de surfer om de onderverdeling al te kunnen zien alvorens op de pagina te klikken. Zo kan de bezoeker van je website meteen klikken op het onderwerp dat hij/zij wenst te lezen.

Maar hoe creƫer je zo'n dropdown menu?

Er was veel vraag naar dropdown menu's in de navigatie bovenaan, en dit was enkel beschikbaar in het design "Boston". Goed nieuws: we hebben drop downs nu mogelijk gemaakt in alle designs! Door een pijlerpagina aan te maken en hierbij de nieuwe optie "Dropdown menu" aan te vinken, zal op je website een dropdown verschijnen als bezoekers met de muis over het menu-item bewegen. In die dropdown worden alle onderliggende 'pijlers' getoond. Pijlers kan je gebruiken om door te linken naar elke andere pagina van welk type dan ook. Maar er kan ook een telefoonnummer, e-mailadres of PDF-bestand aan gekoppeld worden. De toepassing hiervan is dus zeer breed!

Heb je bijvoorbeeld een pagina 'diensten', dan kan de klant over deze pagina 'diensten' bovenaan gaan met zijn muisknop en ziet hij alle diensten die hieronder horen eerst verschijnen alvorens erop te moeten klikken. 

Lees ook:

Hoe maak ik een dropdown menu op mijn website

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x