Ontvang nu Tukadoo cadeaubonnen in je Webhero webshop!

Onze Webhero webshops werden deze week alweer een beetje beter! We hebben namelijk Tukadoo geïntegreerd in de Webhero webshop. Als Webhero e-commerce ondernemer kan je nu Tukadoo bonnen aanvaarden.

Wat is Tukadoo?

Tukadoo is dé universele cadeaubon die je overal kan gebruiken in heel België voor om het even wat. Je kan je Tukadoo bon spenderen in meer dan 600 winkels; bij een wellness, in je favoriete modewinkel, de elektrohandel of voor nieuwe gadgets. En nu dus ook in onze webshops.

Waarom een Tukadoo bon?

Een cadeaubon die niet in de kast blijft liggen is het uitgangspunt. De ontvanger kiest ZELF waar, wanneer en waarvoor hij de cadeaubon gebruikt. De keuze is enorm. Leuk geven, prettig krijgen!

Waarom een Tukadoo integratie in Webhero?

Mensen die een Tukadoo bon ontvangen, gaan op zoek naar waar ze die kunnen besteden. Zo krijg je nieuwe potentiële klanten naar je webshop. Daarbij besteedt 80% van de gebruikers van de Tukadoo cadeaubon meer geld in jouw zaak dan de waarde van de cadeaubon!  

Aansluiten bij Tukadoo is gratis en er is geen lidmaatschap aan verbonden. Je geeft wel een kleine commissie af als iemand met de bon betaalt. 

Hoe Tukadoo bonnen aanvaarden in mijn webshop? Stap-voor-stap.

1. Registreer op Tukadoo: https://www.tukadoo.be/nl/registreren/

2. Maak een ‘vestiging’ aan voor je webshop (via je TUKADOO dashboard)

3. Maak een ‘API-key’ aan voor je vestiging (via je TUKADOO dashboard)

Tukadoo beheer

4.Kopieer je API-key (via je TUKADOO dashboard)

Tukadoo API

5. Log in bij je Webhero beheermodule > Instellingen > Integraties > Tukadoo > Aanvaard Tukadoo cadeaubonnen aanvinken en API key invullen. Zo simpel is het!

Tukadoo

6. Als iemand nu een betaling wil doen in de webshop kan hij de kortingscode van zijn bon ingeven.En onderaan in de footer van je webshop verschijnt nu het Tukadoo logo.

Tukadoo in je shopping cart

De ondernemer achter TUKADOO

De sterke man achter TUKADOO is Stef Van der Stappen. Hij wil met zijn unieke cadeaubon Tukadoo Vlaanderen veroveren. Het verschil met andere cadeaubonnen is eenvoudig. “Bij mij kiest de ontvanger en niet de schenker wat hij met de bon doet.” Lees meer in dit artikel op hln.be

Met TUKADOO zijn er enorme mogelijkheden voor bedrijven die hun personeel willen bedanken, maar nooit voor iedereen de juiste bon kunnen vinden. Dat kan dus nu wel met TUKADOO. Je kan via hun platform een spreadsheet uploaden en met 1 druk naar iedereen een gepersonaliseerde bon opsturen. Straf!

TUKADOO groeit snel. Op minder dan 10 maanden sloten al meer dan 600 winkels zich aan. Om hun groei verder te financieren wordt er snel een kapitaalronde gepland.

Team Webhero wenst team TUKADOO alvast veel succes!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x