12 september 2023

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero neemt 139 websites en 40 webshops van Udesite over

Webhero, het Leuvense digital agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops voor zelfstandigen en KMO’s, kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

Deze strategische zet volgt op de succesvolle overname van Flexinet eerder dit jaar, wat de ambitie van Webhero toont om organische groei te combineren met gerichte overnames.

Thomas De Smet, de oprichter van Udesite, licht toe: "Bij onze heroriëntatie kozen we voor een focus op totaalprojecten, variërend van branding tot social media. We wilden echter onze klanten niet in de kou laten staan en zochten daarom een betrouwbare organisatie voor overname. Webhero, met hun sterke nadruk op klantenservice en support, was de perfecte keuze."

"Onze eerdere ervaring met de overname van Flexinet was leerzaam", zegt Sander Claes, co-founder van Webhero. "Dit inzicht heeft ons doen beseffen hoe strategische overnames bijdragen aan de groei van Webhero. Ze brengen nieuwe interne processen op gang, en hoewel het een uitdaging is deze te stroomlijnen, zijn het net deze uitdagingen die het ondernemen zo boeiend maken."

Voor de 139 oude klanten van Udesite staan twee interessante voordelen te wachten. Allereerst worden ze opgevangen door Webhero, een digitale agency die bekend staat om hun snelle klantenservice. Bovendien maken ze deel uit van hun dynamische community. “Met evenementen en opleidingsdagen over de nieuwste digitale trends willen we Belgische ondernemers constant voorzien van de nieuwste tools en kennis, zodat ze optimaal kunnen concurreren in de moderne digitale wereld", vertelt mede-oprichter Jo Deferm.

"Bij Webhero streven we voortdurend naar het ondersteunen van ondernemers in hun digitale reis. Uiteraard zijn we dan ook verheugd met deze overname en kijken we uit naar de voortzetting van onze samenwerking met de nieuwe klanten van Udesite.”

Over Webhero 

Sinds 2014 heeft Webhero meer dan 5.000 klanten geholpen bij het verbeteren van hun online aanwezigheid. De onderneming ontstond als reactie op de vraag van bedrijven naar betaalbare, transparante en gebruiksvriendelijke websites. Het toegewijde team van 13 digitale experts bij Webhero ondersteunt bedrijven in hun streven naar digitale uitmuntendheid.

Op de foto van links naar rechts: Thomas De Smet, Jo Deferm, Sander Claes.

Op de foto van links naar rechts: Thomas De Smet, Jo Deferm, Sander Claes.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x