Tips & Tricks

7 december 2023

20 lokale cadeautips voor Kerstmis

Geschreven door Geraldine.

Kerstmis staat voor de deur en dit jaar pakken we het anders aan! Met deze 20 lokale cadeau-ideeën breng je niet alleen een lach op iemands gezicht, maar ondersteun je ook onze lokale pareltjes. Laat je inspireren door producten of diensten van ondernemers uit de Webhero community!

1. Whiskey in stijl

De Whiskey Glass set van Qdeco: Voor de fijnproevers die denken dat elke druppel whiskey een verhaal vertelt. En na een paar glazen, misschien zelfs twee verhalen.

2. Gastronomische geluksbon

Schenk een bon van SUD SUD Bistro voor een hemelse culinaire ervaring – omdat liefde (en Kerst) door de maag gaat! Of stel zelf lekker iets samen dankzij hun Take Away menu!

3. Ontspanning op recept

Gun iemand een massage bij Kokoro – het perfecte cadeau voor wie toe is aan wat 'me-time' na een jaar van 'we-all-time'. Onze keuze? Ongetwijfeld, de Coocoon Relax.

4. Lichtpuntjes van gezelligheid

Met de theelichthouders van DecoZone breng je meer gezelligheid in huis dan met een marathon van kerstfilms. Een must-have voor sfeerzoekers.

5. Sieraad met een verhaal

De prachtige collectie juwelen van Taim gaat veel verder dan bling-bling. Elk stuk is een kunstwerk dat een eigen verhaal vertelt, perfect voor het starten van gesprekken op elke kerstborrel.

6. Kerstige post

De kerstkaartjes van L'histoire de Roo zijn zo uniek, dat ze zelfs de kerstman jaloers maken op je penvrienden! Elk kaartje is een meesterwerk van creativiteit en warmte, perfect om je geliefden te laten zien hoe bijzonder ze voor jou zijn.

7. Stijlvol blaffen

Voor de hond die niet alleen je hart, maar ook de show steelt. De accessoires van Dogmums zijn een echte modeverklaring op vier poten. Onze favoriet? De Teddy Bear hondentruitjes!

8. Chic en punctueel

Een smart watch van Bogaerts is het perfecte cadeau voor iemand die altijd vraagt hoe laat het is. Nu kunnen ze de tijd bijhouden in stijl en misschien zelfs op tijd komen voor de kerstbrunch.

9.  Thuis spa sensatie

De 'Bathroom Treasures' box van Oh!Lijf tovert elke badkamer om in een privé wellnessoase. Perfect voor diegenen die houden van bubbels, geuren en schuim, maar liever in hun eigen badkuip of douche wegdromen.

10. Gelaatsgymnastiek

Met de Gua Sha Sculpting set van Yemaya transformeer je een gewone huidverzorgingsroutine in een ware gezichtsfitness. Het is het perfecte cadeau voor iemand die geniet van een beetje thuis-sculptuur.

11. Geurige sfeermaker

Maak elke kamer gezellig met de unieke geurkaarsen van Z. Bigatti. Meer dan licht, het brengt een neusfeestje van luxe en warmte, ideaal voor de feestdagen.

12. Padel Party

Bij Sportcentrum Grand Slam vind je het perfecte cadeau voor padelliefhebbers: kies uit een cadeaubon voor groepslessen of een 'Cava de Padel' sessie voor de ervaren spelers.

13. Bierpakket 'Gelukzak'

Het kerstcadeau voor wie zijn kerstcheer graag in een glas serveert: bierpakket 'Gelukzak' van hELLO Food Concept Store – zo feestelijk dat het zelfs Rudolfs neus doet blozen.

14. Samengesteld wijnpakket

Geef een wijnervaring cadeau met de slimme wijnautomaat van Verivino. Ideaal voor het samenstellen van het perfecte wijnpakket als kerstgeschenk, beschikbaar 24/7 voor die last-minute kerstshopping.

15. Voor de nieuwe mama of kerstbaby

Een onmisbaar cadeau voor vrienden of partners die dit jaar een kerstbaby hebben ontvangen: de 'Pure Kindness' tepelcrème of de zachte zalf voor baby's van Planeet Mama – tederheid die zelfs de kerstman zijn baard zou benijden.

16. Doe het zelf box

Met de DIY-boxen van Atelier Savonnette tover je de keukentafel om tot een laboratorium voor shampoo bars, bath bombs en meer! Een ideaal cadeau voor wie houdt van een creatief experiment.

17. Puzzelplezier

Daag je vrienden of partner uit met een escape room avontuur bij Clueless. Het ultieme cadeau voor diegenen die vinden dat kruiswoordpuzzels kinderspel zijn en smachten naar een echte hersenkraker!

18. Hennep Haute Couture

Ga voor groen met flair in UP-Rise's mode van hennep. Deze kledingstukken zijn niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een statement van natuurlijke elegantie. Perfect voor wie houdt van een unieke twist in zijn garderobe!

19. Meesterwerk in klei

Verras iemand met een handgemaakte kleischaal van Me by Mien. Een chique en praktische toevoeging aan elk interieur, ideaal voor het bewaren van kleine schatten.

20. Artistiek pronkstuk

Laat dit jaar de kerstversiering concurreren met een echte Marilyn De Smet aan de muur. Elk schilderij vertelt een uniek verhaal en brengt een stukje eeuwige schoonheid in huis. Een origineel cadeau voor iemand die oog heeft voor de finesse in details.


Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x