Populair

24 maart 2020

Waarom is een website belangrijk?

Geschreven door Jo Deferm.

Geen website hebben of eentje die offline is komt niet professioneel over als organisatie. Het ondermijnt de geloofwaardigheid van het bedrijf.

Enkele redenen:

  • Je website dient om snelle vragen te beantwoorden.
  • 30% vd mensen haken af als een business geen website heeft
  • De meerderheid vd consumenten gebruiken websites om ondernemingen te vinden.
  • 75% vd consumenten geeft aan de geloofwaardigheid van een bedrijft te beoordelen op basis van hun webdesign.

Een website hebben is belangrijk omdat  je website ook het middelpunt van de online aanwezigheid van je bedrijf is. Alle sociale media kanalen en advertenties sturen verkeer voor meer informatie door jouw website. 

Een van de leuke dingen van internet is dat de grootte van uw bedrijf er niet echt toe doet. Er is geen reden dat je je website niet kunt laten scoren in Google vóór een grote multinationale concurrent en een deel van hun verkeer afvoert. Dit is een groot deel van de reden dat een website nog belangrijker is voor een klein bedrijf dan een groot bedrijf, het neigt naar een gelijk speelveld.

Samengevat: Je website is hyper belangrijk... :)

Geschreven door Jo Deferm

Foto van Jo Deferm.

Jo Deferm heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale marketing en ondernemerschap. Die expertise verstrekte hij door de succesvolle oprichting van de welbekende reisorganisatie BoardX (2000-2012), advertentiebureau Jayjays (2017-2023) en web bureau Webhero (2013-heden). 

Jo zijn blogs zijn een weerspiegeling van zijn uitgebreide kennis en zijn toewijding aan het delen van praktische inzichten die bedrijven helpen te groeien in het digitale tijdperk.

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Ontdek de 12 voordelen van Webhero en wat maakt Webhero sterker dan WordPress.

14 augustus 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x