Populair

24 maart 2020

Waarom is een website belangrijk?

Geschreven door Jo Deferm.

Geen website hebben of eentje die offline is komt niet professioneel over als organisatie. Het ondermijnt de geloofwaardigheid van het bedrijf.

Enkele redenen:

  • Je website dient om snelle vragen te beantwoorden.
  • 30% vd mensen haken af als een business geen website heeft
  • De meerderheid vd consumenten gebruiken websites om ondernemingen te vinden.
  • 75% vd consumenten geeft aan de geloofwaardigheid van een bedrijft te beoordelen op basis van hun webdesign.

Een website hebben is belangrijk omdat  je website ook het middelpunt van de online aanwezigheid van je bedrijf is. Alle sociale media kanalen en advertenties sturen verkeer voor meer informatie door jouw website. 

Een van de leuke dingen van internet is dat de grootte van uw bedrijf er niet echt toe doet. Er is geen reden dat je je website niet kunt laten scoren in Google vóór een grote multinationale concurrent en een deel van hun verkeer afvoert. Dit is een groot deel van de reden dat een website nog belangrijker is voor een klein bedrijf dan een groot bedrijf, het neigt naar een gelijk speelveld.

Samengevat: Je website is hyper belangrijk... :)

Geschreven door Jo Deferm

Foto van Jo Deferm.

Jo Deferm heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale marketing en ondernemerschap. Die expertise verstrekte hij door de succesvolle oprichting van de welbekende reisorganisatie BoardX (2000-2012), advertentiebureau Jayjays (2017-2023) en web bureau Webhero (2013-heden). 

Jo zijn blogs zijn een weerspiegeling van zijn uitgebreide kennis en zijn toewijding aan het delen van praktische inzichten die bedrijven helpen te groeien in het digitale tijdperk.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x