Wie is Jo Deferm?

Jo Deferm: Meer dan 20 jaar ondernemer en digitaal expert

Een foto van Jo Deferm.

Een rijke carrière in digitale innovatie

  • Grondlegger van BoardX (2000-2012)

Jo Deferm is niet alleen de oprichter van BoardX, hij is de man die de surfcultuur en ondernemerschap op een unieke manier wist te verweven. Van 2000 tot 2012 leidde hij dit bedrijf met een mix van avontuurlijke geest en zakelijk vernuft. Zijn legendarische reis met BoardX heeft niet alleen de basis gelegd voor zijn digitale ambities, maar blijft ook een bron van inspiratie, mede dankzij zijn blijvende band met het BoardXHouse in Marokko.

  • Leiderschap bij JAYJAYS (2017-2023)

Als stuurman van Jayjays van 2017 tot 2023, heeft Jo de kunst van online marketing verfijnd, waarbij hij merken hielp om met kop en schouders boven de menigte uit te steken. Zijn leiderschap bij Jayjays was synoniem voor innovatieve campagnes die niet alleen de aandacht trokken, maar ook echte resultaten leverden.

  • Founder & Creative director bij Webhero

In 2013 zette Jo de digitale wereld op zijn kop met de lancering van Webhero. Dit digitale bureau, gericht op het toegankelijk maken van websites en webshops, heeft zich snel ontpopt als de bondgenoot van kmo's en zelfstandigen. Webhero, bekend om zijn klantvriendelijke aanpak, maakt het voor bedrijven mogelijk om met vertrouwen het digitale podium te betreden.

Jouw navigator in het digitale landschap

In de wereld van digitale marketing staat Jo Deferm bekend als een ware kennisbron. Met een natuurlijke flair voor het vertalen van complexe concepten naar begrijpelijke taal, deelt hij zijn inzichten gul via blogs en video's. Zijn artikelen zijn een schatkist vol met praktische tips, diepgravende analyses en vooruitstrevende trends, allemaal bedoeld om bedrijven van elke omvang te helpen navigeren door de digitale golven.

Zijn blogs lezen

Je hebt hem hier gezien:

Sociale media

Op sociale media is Jo Deferm een ware influencer op het gebied van digitale marketing. Met een vlotte pen en een scherpe lens deelt hij regelmatig video's en posts over SEO, de nieuwste digitale trends, en handige tips voor websites en e-commerce. Hij neemt zijn volgers mee achter de schermen van het digitale landschap, onthullend wat werkt (en wat niet) in de online wereld van vandaag. Je bent hem wellicht tegengekomen op een van volgende kanalen:

Webhero TV

Als voormalig presentator van Webhero TV tot begin 2023, bracht Jo de verhalen van ondernemers uit de Webhero community tot leven. Door op bezoek te gaan bij deze ondernemers, verzamelde hij niet alleen hun ondernemersverhalen maar ook waardevolle kennis uit hun vakgebied, die hij vervolgens deelde met een breed en geïnteresseerd publiek.

Of gehoord?

Jo's stem is een bekende in de podcastwereld, waar hij niet alleen zijn digitale marketingexpertise deelt, maar ook openhartig spreekt over de ups en downs van het ondernemerschap. Zijn verhalen zijn een mix van persoonlijke anekdotes en professionele inzichten, waardoor elke aflevering een bron van inspiratie en herkenning is voor ondernemers op elk niveau.

Weekly Webhero

Jo heeft een eigen podcast waar hij inzichten en ervaringen over alles wat met web en ondernemen te maken heeft. Luister nu.

Jo deelde zijn passie als gast bij volgende podcasts:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x