Webhero beheermodule

23 oktober 2019

Bulkacties uitvoeren in je beheermodule

Je website beheren  gaat heel gemakkelijk met Webhero. Maar wat als je voor veel items dezelfde bewerking wil uitvoeren? Bijvoorbeeld 15 pagina's verwijderen of de status van 12 bestellingen veranderen naar "Verzonden"? Dit was een langzaam en tijdrovend proces, maar dat is nu verleden tijd. Vanaf vandaag introduceren we onze nieuwe functionaliteit: bulkacties. Waar het zinvol is, voegden we de mogelijkheid toe om dezelfde actie voor meerdere items tegelijk uit te voeren. Zo spaar jij tijd die je nuttiger kan besteden!

Hoe werkt dit nu juist? Laat ons als voorbeeld even  "Paginabeheer" in je beheermodule tonen. Daar kan je nu meerdere pagina’s selecteren via de selectievakjes aan de linkerkant:

Bij het aanvinken van een selectievakje komt er onderaan een extra menu tevoorschijn met de verschillende acties die mogelijk zijn op deze pagina.

Je kan ook alle items van die pagina in één keer selecteren met het selectievakje bovenaan.

Na dat je een actie uit het menu gekozen hebt, moet je steeds nog even bevestigen. Sommige bulkacties kan je namelijk niet in bulk ongedaan maken.

Heb je een webshop? Dan is  het overzicht met bestellingen waarschijnlijk zeer belangrijk voor jou. Ook daar kan je nu efficiënter werken met bulkacties. Gebruik op het scherm "Bestellingen" de nieuwe selectievakjes en selecteer welke items je wilt aanpassen.

Ook hier kan je item per item selecteren, of met het bovenste selectievakje kiezen om de volledige lijst te selecteren.

In het menu onderaan vind je de verschillende acties die mogelijk zijn bij bestellingen. Je kan meerdere bestellingen archiveren, betaalherinneringen sturen, of de status van je bestellingen aanpassen.

Meer weten? Ons Customer Succes team helpt je graag verder!

Webhero Support

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x