Webhero Awards

30 maart 2023

Webhero Awards 2023

24 ondernemers vieren succes tijdens derde editie Webhero Awards

Afgelopen maandag vond de derde editie van de Webhero Awards plaats. Tijdens deze feestelijke avond werden maar liefst 24 ondernemers bekroond met een award. Naast de jaarlijkse awards voor Starter van het jaar, Jonge, Mannelijke en Vrouwelijke Ondernemers van het jaar waren er dit jaar ook prijzen in enkele nieuwe categorieën. Hieronder lees je wie er gewonnen heeft in de verschillende categorieën.

Week van de Digitale Held

De awarduitreiking was het startschot van Webhero’s Week van de Digitale Held. Tijdens deze themaweek staat de digitale vooruitgang van ondernemers centraal. Naast de uitreiking van de Webhero Awards hadden we twee webinars gepland, hebben we een nieuw e-book over ChatGPT gelanceerd en organiseerden we een co-working dag. Bovendien konden onze klanten rekenen op exclusieve deals en kortingen die hun opstap op de digitale sneltrein makkelijker maakt.

 1. Starter van het jaar
 2. Jonge Ondernemers van het jaar
 3. Mannelijke Ondernemer van het jaar
 4. Vrouwelijke Ondernemers van het jaar
 5. Ondernemersduo van het jaar
 6. Horecazaak van het jaar
 7. SEO Hero Award
 8. Mail Hero Award
 9. Booking Hero Awards
 10. E-commerce Awards
 11. Milestone Awards

1. Starter van het jaar: Boxie Benelux

Boxie Benelux won de award voor Starter van het jaar. Het team van Boxie ontwikkelde een slimme digitale brievenbus, speciaal voor de levering van pakketjes en zelfs maaltijdboxen. Een schot in de roos en heel actueel, volgens ons! 

2. Jonge Ondernemers van het jaar: Gust Alaerts en Hannes Tollet van Fit On The Move

Wij zijn onder de indruk van deze jonge ondernemers die al zo'n grote impact hebben op de gezondheid van mensen! Gust Alaerts en Hannes Tollet zijn samen amper een halve eeuw oud, maar hebben al twee Fit On The Move gezondheidspraktijken in regio Leuven. Hun visie is om mensen te helpen bewegen, en zo gezonder en gelukkiger te maken. 

3. Mannelijke Ondernemer van het jaar: Joris Vandezande van Techs+Tools

Joris Vandezande van selectiebureau Techs+Tools won de award voor Mannelijke Ondernemer van het jaar. Zijn bureau helpt bedrijven bij het selecteren van technische profielen. Hij heeft een passie voor mensen en talent, en ziet het als zijn missie om het juiste talent op de juiste plaats te krijgen. Wat een held!

4. Vrouwelijke Ondernemer van het jaar: Sarah & Tinne Millis van Hartichoc

Sarah & Tinne Millis van cateringbedrijf Hartichoc vielen in de prijzen als Vrouwelijke Ondernemers van het jaar. Hartichoc is een jong bedrijf met een passie voor eten en mensen. Ze willen mensen gelukkig maken met heerlijk eten en een fijne ervaring. Wij zijn fan!

5. Ondernemersduo van het jaar: Ciao Bambino

Wat in 2017 begon als een droom van Daisy Blavier en Rodrique Tournel werd in 2023 verdergezet door Karolien Vanheusden en Sven Bamps. Als ondernemerskoppel met een jonge dochter Juliette en een "baby on the way" waagden ze de stap om het concept van Daisy en Rodrique niet alleen verder te zetten maar ook verder uit te bouwen. Wat een geweldige prestatie voor Ciao Bambino!

6. Horecazaak van het jaar: Bar Swings

Bar Swings uit Herent kreeg de award voor Horecazaak van het jaar. De brasserie biedt een memorabele beleving van begin tot einde, waarbij service en kwaliteit centraal staan. Bovendien gebruiken ze streekgebonden producten. Het is geen verrassing dat ze met hun uniek concept in de prijzen vielen.

7. SEO Hero award: The Vigilante Photography

De SEO Hero Award ging naar The Vigilante Photography. Dit bedrijf is gespecialiseerd in fotografie en videografie en helpt klanten om zich te onderscheiden met unieke content. Wij vinden het geweldig dat ze niet alleen oog hebben voor mooie beelden, maar ook voor de vindbaarheid ervan op het internet!

8. Mail Hero award: The 37th Hole

The 37th Hole, het clubhuis van de Rinkven Golfclub te Schilde, ontving de Mail Hero Award. Deze award is voor bedrijven die op een originele manier gebruik maken van e-mailmarketing. The 37th Hole heeft een nieuwsbrief die leest als een echte magazine. Dik verdiend! 

9. Booking Hero awards: Gymclub Tienen en Verbinding in Verlies

Gymclub Tienen en Verbinding in Verlies hebben de Booking Hero Award gewonnen voor hun uitstekende digitalisering van het boekingsproces! Ze hebben onze boekingssoftware Webhero Bookings op de meest ideale manier geïmplementeerd in hun onderneming.

10. E-commerce Awards

Naast de awards voor specifieke categorieën werden er ook negen E-commerce Awards uitgereikt aan succesvolle webshopeigenaars. Voor de E-commerce Awards hebben we ons laten leiden door de omzet van de webshops om prijzen uit te reiken in verschillende categorieën, variërend van de 25K tot 750K Award. Het is inspirerend om te zien hoe deze webshops zijn gegroeid en we zijn verheugd om hen te erkennen voor hun harde werk en toewijding aan hun bedrijf!

 • 225K E-commerce Award: Steven Meuleman van Cent'Anni.

 • 750K E-commerce Award: Emmanuel Deweerdt van Simwear.

11. Milestone Awards

Tot slot werden er ook vijf Milestone Awards uitgereikt aan klanten die al sinds het prille begin met Webhero meegroeien. We zijn verheugd over de geweldige prestatie die deze ondernemers hebben geleverd en willen hen bedanken voor hun loyaliteit. We wensen hen veel succes in hun verdere groei en ontwikkeling in de toekomst! De 8 jaar Webhero Milestone Award werd uitgereikt aan Bart Lardinois van Restaurant Nestor, Sebert Penen van Personal Sportpraktijk, Wim Ceelen van W&E Finance, Joël Wijnants van Archi Joma en Rudy Scheys van Brouwerij Vissenaken

Foto's: FUX fotografie.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x