Webhero integraties

12 juli 2018

Webhero lanceert eerste immo website: Imperia Vastgoed.

Geen immo business zonder een goede website die hoog scoort in Google. Yasmin Van Craen van Imperia Vastgoed klopte aan bij Webhero die zorgde voor een immo website met geïntegreerde vastgoed software Whise. 

  • Wie? Yasmin Van Craen, Zelfstandige makelaar
  • Wat? Immobiliën regio Zemst
  • Webhero klant sinds? 15 december 2017
  • Speciale functionaliteiten? Integratie met immo software Whise
  • Uitdaging? Veel online concurrentie

Immo website voor Imperia Vastgoed

Immokantoor Imperia Vastgoed focust zich op de verkoop en verhuur van woningen en bouwgronden aan particulieren in de ruime regio van Zemst. Yasmin Van Craen maakte begin dit jaar met Imperia Vastgoed een vliegende start op de vastgoedmarkt. Dankzij de hulp van Webhero kan ze online mee concurreren met de grote jongens en vergroot ze zo haar kansen om potentiële kopers en verkopers te bereiken.

Interview met Imperia Vastgoed , website laten maken,  Webhero

Yasmin, hoe zou jij Imperia Vastgoed beschrijven?

Imperia Vastgoed is een jong groeiend immokantoor in de regio Zemst met een open, warme en zakelijke blik op immobiliën. Ik verkoop en verhuur geen bakstenen, maar een thuis met een verhaal. Mijn panden variëren van hippe studio’s en villa’s tot mooie bouwgronden en opbrengsteigendommen. Dankzij mijn ervaring en kennis van de sector, neem ik mijn klanten mee op sleeptouw en begeleid ze persoonlijk doorheen het traject. Of ze nu een woning of grond willen kopen of verkopen, huren of verhuren, iedereen krijgt dezelfde service.

Hoe kan je je als beginnende vastgoedmakelaar onderscheiden?

Mijn onderneming is nog geen grote speler in de markt en daarom kan ik met mijn persoonlijke service het verschil maken. Bij mij ben je geen nummer. Ik sta voor, naast en achter mijn klanten en dat maakt dat het verkoopproces 100% in vertrouwen verloopt. Het verkopen van een pand is vaak een moeilijke beslissing of gaat gepaard met een persoonlijk verhaal, en daar hou ik altijd rekening mee.

Hoe belangrijk is een website in jouw business?

Enorm belangrijk! De grote meerderheid van mijn klanten zoekt uitsluitend online. Via deze weg stellen ze vragen en maken ze een afspraak. Een website is dus zonder twijfel mijn allerbelangrijkste visitekaartje en moet voor mij een warm thuisgevoel weerspiegelen. Daarom koos ik voor een overzichtelijke en duidelijke website met warme kleuren en teksten die vertrouwen uitstralen. Bovendien kunnen mijn klanten ook virtueel een kijkje nemen in mijn kantoor.

Wat verwacht jij van een website?

Eerst en vooral moet de website er mooi en uitnodigend uitzien, zowel op desktop als mobiel. Dit is ook wat mijn klanten verwachten. Daarnaast wil ik zelf kunnen aanvullen en aanpassen online. Bijvoorbeeld als er een nieuw evenement is of ik wil een andere design of foto toevoegen? Check! Ik heb graag de touwtjes zelf in handen en dat kan nu perfect! Niet te vergeten, er moet natuurlijk ook een betaalbaar prijskaartje aan vasthangen. 

Wat zijn voor jou de belangrijkste functionaliteiten van je Webhero website?

Ik volg mijn online statistieken nauw op. Vanwaar komen mijn klanten? Klikken ze door via facebook? Ik bekijk de tendensen en probeer hier uit te leren. Als ik een nieuw pand online zet, komt er meteen meer volk op de website. Al vanaf mijn start merk ik een constante stijging in het bezoekersaantal, dit motiveert me enorm.

Webhero heeft ook gezorgd voor een vlotte integratie met immo software Whise. Ieder pand dat ik upload in Whise, komt automatisch terecht op de website met alle nodige informatie en foto’s. Daardoor moet ik zelf niet te veel meer aanpassen en bespaart me dat kostbare tijd. Voor ieder pand dat online verschijnt, krijgen klanten ook een virtuele rondleiding te zien. Ook dat is perfect mogelijk en scoort enorm bij mijn klanten.

Hoe verliep de implementatie met immo software Whise?

Hoewel het voor Webhero een primeur was, is het heel vlot verlopen. Ze gingen tot het uiterste om de implementatie te laten slagen. Hier en daar enkele kleine werkpuntjes, maar ze staan open voor feedback. Ze willen bijleren, verbeteren en voorruit gaan. Het was bijzonder fijn om hier samen in te groeien.

Ben je tevreden over de samenwerking met Webhero?

Zeker en vast! Onze samenwerking was een pilootproject aangezien ik hun eerste immo klant was. Voor mij is het alvast geslaagd. En het stopt hier niet, want ik mag ideeën en voorstellen doen en zij bekijken wat mogelijk is. Hun openheid, eerlijkheid en hun drive om te willen groeien en te blijven verbeteren, apprecieer ik enorm. Elke starter, groeier of KMO zou moeten kennismaken met het team en het webplatform van Webhero. De websites zijn gemakkelijk in gebruik, betaalbaar én ze zien er professioneel uit met mooie designs.

Hoe ziet de toekomst van Imperia Vastgoed er nog uit?

Eerst en vooral wil ik de tijd nemen om me beter te positioneren in de markt. Goed gevonden worden online is voor mij dus zeker een prioriteit. Op termijn zou ik een ondersteunende medewerker in dienst nemen zodat ik meer de baan op kan om te netwerken. Mijn 5-jarenplan? Een tweede vestiging openen.

Webhero zal ook in de toekomst zijn uiterste best doen om Imperia Vastgoed te blijven ondersteunen. Achter de schermen werken onze developers nieuwe online features uit en blijven we testen tot ze op punt staan. Zo willen wij als digitale held van ondernemers en KMO’s aantonen dat we als één blok achter hun bedrijf en groei staan. Meer van dit!

Wil je graag in contact komen met Imperia Vastgoed? Neem hier een kijkje op hun website. www.imperiavastgoed.be

Wil je een immo site starten of optimaliseren? Neem contact op met Webhero!

Lees ook: 

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x