Ontdek onze 25 Webhero website functionaliteiten

"Wij hebben een op maat gemaakte website, maar kunnen zelf niets aanpassen zonder onze webbouwer te contacteren… Is dit bij jullie anders?"

"Kan ik foto’s of testimonials toevoegen aan mijn website?"

"Ik wil geen webshop, maar wel een overzichtspagina van mijn producten, kan dat?"

Driedubbelcheck! Dat en vele andere vragen krijgen onze Webheroes dagelijks te horen. Daarom geven we graag een compleet overzicht van de vele functies van een Webhero website. We hebben de 25 meest gevraagde website-functionaliteiten voor jou opgelijst!

1. Groot aantal webpagina’s

Je leest het goed, bij Webhero kan jouw website 1.000 pagina’s tellen zonder enige meerkost. Je maakt heel eenvoudig zelf pagina’s aan (tekstpagina, landingspagina, pijlerpagina’s, video- en fotopagina’s, FAQ, eventpagina…) en je kiest of ze al dan niet zichtbaar zijn op de homepage. Klik en klaar! Wil je nog meer pagina's? Neem dan contact op met ons via 016 66 14 32.

2. Update gratis naar het laatste webdesign

Ons webdesigners werken maandelijks een nieuw design uit! Momenteel kunnen onze klanten kiezen uit 30+ kant-en-klare templates. Laad je foto’s en logo’s op, kies jouw basiskleuren en zo creëer je gegarandeerd een template die 100% aansluit bij jouw bedrijfsuitstraling en branding. Wil je updaten naar een nieuw design? Met één druk op de knop staat jouw nieuw webdesign nu online. Testen maar!

3. Module offertes aanvragen

Via een inschrijvingsformulier dat je zelf kan personaliseren, kunnen bezoekers een offerte aanvragen. Op die manier verzamel jij direct alle gegevens van nieuwe prospects. Jij krijgt een melding en contacteert hen persoonlijk. Snelle service? Yes!

4. Laat kandidaten online solliciteren mét cv

Maak een vacaturepagina op je website waar potentiële kandidaten online kunnen solliciteren. Kandidaten kunnen hun gegevens en motivatie achterlaten en voegen hun cv als bijlage toe. Meteen daarna ontvang jij een melding en kan je de sollicitant contacteren.

5. Voeg fotoalbums toe

Een fotoalbum toevoegen van je realisaties of van je meest recente bedrijfsevent? No problem! Webhero biedt een specifieke module voor het beheer van fotoalbums. Vul een gepaste titel en een metabeschrijving in en uploaden maar!

6. Slideshow van je beste foto’s

Kies je voor een fotoalbum dan is het perfect mogelijk om een slideshow te maken van je beste foto’s. Mensen hoeven niet door te klikken, maar zullen toch alle foto’s te zien krijgen.

7. Video’s op je website

Wil je graag een vlog onderhouden of éénmalig een filmpje toevoegen? Top! Wij helpen jou een account aan te maken op Youtube of Vimeo, vullen de embed code in op jouw website en klaar is kees! Vergeet niet: denk goed na over de titel en metabeschrijving en pas de nodige SEO keywords toe, zodat Google jouw video ook kan vinden. Een video toevoegen aan de webshop? Check!

8. Plaats logo’s en link ze naar andere websites

Bij Webhero kan je je klanten of partners in de verf zetten door hun logo’s toe te voegen aan de pagina. Achter elk logo voorzien we een link naar de pagina van jouw partner of klant. Zo scoor je ook nog eens goede punten bij je partners door hen een kwalitatieve link te geven.!

9. Een unieke en persoonlijke teampagina

Voeg een snuifje van jezelf toe! Stel jullie team voor op jouw website zodat jouw bezoekers weten met wie ze te maken hebben. Je kan kiezen uit verschillende designs: een teamfoto of portretfoto’s met tekst. Jij beslist!

10. Stel jouw diensten of expertises voor met een gepast icoon

Bezoekers appreciëren een overzichtelijke website. Webhero creëert die structuur voor jou! Dankzij een pijlerpagina zien je lezers in één oogopslag al jouw diensten of expertises op de homepage met een gepast icoontje erbij. Vul elke dienst nog aan met een korte beschrijving en publish!

11. Inschrijvingen voor events

Organiseer je een event, cursus of workshop? Laat dan geïnteresseerden inschrijven via jouw website. Zo weet jij exact wie langskomt én kan je hen achteraf nog contacteren voor feedback of andere zaken. Laat iemand gegevens achter op jouw website? Dan gebeurt dit conform de GDPR-richtlijnen. 

12. Quotes, recensies of reacties

Krijg je complimenten van klanten, dan wil je die toch op het wereldwijde web delen? Webhero heeft een speciale tool om quotes of reviews te laten verschijnen op je homepage. Reviews boosten de geloofwaardigheid van je bedrijf. Dus niet te bescheiden zijn!

13. Online bestelformulieren

Ben je een bakker, slager of bistro? Dan haal jij profijt uit onze online bestelformulieren. De formulieren zijn zelf in te vullen en te hanteren zoals jij dat wil. Je maakt ze eenvoudig zelf aan en kan ze gemakkelijk opvolgen. Bestel hier!

14. In meerdere talen online

Engels, Frans, Spaans of een andere taal? In de beheermodule kan je makkelijk zelf je vertalingen toevoegen. 

15. Sterke Call-To-Actions

Je website gebruiken om meer leads te krijgen? Met sprekende call-to-actions op alle pagina's en in de metadescription overtuig je klanten om voor jouw product of dienst te kiezen en wijs je hen meteen de weg naar je contactpagina.

16. Stel projecten voor met mooie foto’s

Wil je jouw realisaties tonen? Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en tonen dat je kwalitatief werk levert. Beschrijf wat je bezoekers op de foto’s zien zodat ook Google weet waarover het gaat.

17. Social media integratie

Je facebook, Instagram of LinkedIn koppelen aan je website? DOEN! Meer trafiek op jouw website zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Ook dit is voorzien in elke Webhero website!

18. Wissel links uit met partners

Linkbuilding is een belangrijke parameter voor Google. Des te meer kwalitatieve links je krijgt, des te geloofwaardiger jouw site is voor de zoekmachines. Werk samen met partners en wissel links uit. Webhero heeft er het perfecte pagina-type voor!

19. Schrijf blogposts

Content, content, content! Vul jouw website regelmatig aan met nieuwe tips en trends, relevante weetjes over je vakgebied of persoonlijke verhalen. Webhero heeft een unieke blogmodule zodat je blogs er professioneel uitzien en gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Bouw aan een trouw lezerspubliek! 

20. About us pagina

Deel jouw persoonlijk verhaal! Veel mensen begrijpen de waarde nog niet van een ‘over ons’ pagina. Met een leuke foto, een anekdote, quote of verhaal spreek je jouw klanten persoonlijk aan en geef je vertrouwen. Wij gieten jouw verhaal in een mooie format!

21. FAQ pagina

Krijg je veel vragen van klanten, dan is een ‘frequently asked questions’ lijst een voor de hand liggende oplossing. Focus op praktische vragen waarop jouw klanten kunnen klikken en het antwoord verschijnt meteen. Overzichtelijk en beknopt!

22. Openingsuren op je website

Openingstijden worden vaak gezocht en verdienen een duidelijke plaats op jouw website. Wil je die één keer of op iedere pagina vermelden? Alles is mogelijk!

23. Oplijsting van producten

Liever geen webshop, maar wel je producten beknopt voorstellen? Dat kan bv. via onze pijlerpagina. Concreet? We presenteren ieder product in een mooi kader met icoon. Het aantal kaders kies je zelf en per kader krijg je 150 tekens om in te vullen. Het resultaat? Een duidelijke én aantrekkelijke samenvatting van jouw aanbod.

24. Koppeling met programma’s

Om het leven van zelfstandigen en KMO’s makkelijker en overzichtelijker te maken, hebben we gratis verschillende integraties voorzien in elke Webhero site waaronder Teamleader, Mailchimp, Sendcloud en nog vele anderen!

25. Zeer eenvoudig beheersysteem

Het Webhero beheersysteem is speciaal ontwikkeld voor iedereen, ook voor ondernemers die weinig kaas hebben gegeten van de digitale wereld. Het systeem werkt intuïtief en gebruiksvriendelijk. Tijdens een persoonlijke meeting leggen we jou volledig uit hoe ons webplatform werkt en de rest…. wijst zichzelf uit. Toch nog vragen? Onze hulplijn is steeds beschikbaar!

Mis je iets in deze lijst of heb je een specifiek verzoek om de website te koppelen bijvoorbeeld aan een programma of software? Wij staan open voor alle vragen!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x