Webhero integraties

17 april 2018

Koppel je website met Teamleader CRM

Zelf formulieren aanmaken om offertes, aanvragen of inschrijvingen te ontvangen? Dat kan heel eenvoudig met het Webhero beheersysteem. En dankzij onze slimme koppeling zorgen wij ervoor dat de gegevens van deze mensen automatisch in jouw CRM systeem terecht komen. Zo win je een pak tijd én vermijd je typefouten. Je dan heel makkelijk een deal koppelen aan deze persoon en hem een offerte of een factuur sturen. Je kan er bv. ook een account manager of specifieke tags aan toevoegen.

Nog geen Teamleader klant?

Neem een kijkje op hun website. Hier vind je info en prijzen.

Webhero biedt ook andere integraties aan.

In 2018 is de connectiviteit tussen jouw website en andere online tools belangrijker dan ooit. Daarom vind je hier een steeds groeiende lijst met koppelingen naar programma’s die noodzakelijk of populair zijn bij zelfstandigen en KMO’s. Hier vind je ze allemaal. 

Hoe je Teamleader CRM koppelen aan je Webhero website?

Teamleader koppelen aan jouw Webhero website is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Met deze handleiding helpen we je stap voor stap doorheen het proces.

Slimmer werken?

Teamleader is CRM, Projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool. Lees er hier meer over. Je kan 2 weken gratis testen.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x