Webhero integraties

17 april 2018

Koppel je website met Teamleader CRM

Zelf formulieren aanmaken om offertes, aanvragen of inschrijvingen te ontvangen? Dat kan heel eenvoudig met het Webhero beheersysteem. En dankzij onze slimme koppeling zorgen wij ervoor dat de gegevens van deze mensen automatisch in jouw CRM systeem terecht komen. Zo win je een pak tijd én vermijd je typefouten. Je dan heel makkelijk een deal koppelen aan deze persoon en hem een offerte of een factuur sturen. Je kan er bv. ook een account manager of specifieke tags aan toevoegen.

Nog geen Teamleader klant?

Neem een kijkje op hun website. Hier vind je info en prijzen.

Webhero biedt ook andere integraties aan.

In 2018 is de connectiviteit tussen jouw website en andere online tools belangrijker dan ooit. Daarom vind je hier een steeds groeiende lijst met koppelingen naar programma’s die noodzakelijk of populair zijn bij zelfstandigen en KMO’s. Hier vind je ze allemaal. 

Hoe je Teamleader CRM koppelen aan je Webhero website?

Teamleader koppelen aan jouw Webhero website is zeer eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Met deze handleiding helpen we je stap voor stap doorheen het proces.

Slimmer werken?

Teamleader is CRM, Projectmanagement en facturatie in één eenvoudige tool. Lees er hier meer over. Je kan 2 weken gratis testen.

20 lokale cadeautips voor Kerstmis

Kerstmis staat voor de deur en dit jaar pakken we het anders aan! Met deze 20 lokale cadeau-ideeën breng je niet alleen een lach op iemands gezicht, maar ondersteun je ook onze lokale pareltjes.

7 december 2023

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x