E-commerce

27 februari 2018

De voordelen van een Webhero website

Nieuwe website laten maken?

Je wil een nieuwe website laten maken, maar je maakt je zorgen over hoeveel dat zal kosten. Het is een zorg van veel ondernemers. En dat is terecht. Vaak kost het bouwen van een website heel wat duiten en komen er achteraf onverwachte kosten bij voor onderhoud en allerlei aanpassingen. Een technische update, het toevoegen van nieuwe inhoud zoals teksten, video’s en foto’s, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, aanpassingen om aan nieuwe regelgevingen te voldoen, of het opfrissen van een verouderde lay-out. Allemaal zijn het kosten die op voorhand niet te voorspellen zijn en die onzekerheid creëren.

Bij Webhero kiezen we voor transparantie. We hanteren all-inclusive prijzen vanaf €629. Onderhoud, support, hosting, domeinnaam, alles is inbegrepen.

Hoe we onze prijzen zo laag kunnen houden

Ten eerste rekenen we géén opstartkosten aan. Dit is vaak de grootste kost bij het maken van een nieuwe website (€2000 tot €6000 en meer) en dus een investering langs onze kant. We steken heel wat tijd en moeite in de opstart van een website en zijn ervan overtuigd dat een tevreden klant een langdurige samenwerking garandeert en voor lifetime value zorgt. Op dit moment servicen we op deze manier al meer dan 500 klanten.

Ten tweede sparen we tijd uit dankzij het Webhero Platform. Via ons platform kunnen we systeem-updates voor al onze klanten in één keer uitvoeren. Al onze websites blijven hierdoor technisch up-to-date waardoor onze klanten gerust op beide oren slapen. Bij andere websitebouwers kunnen onderhoudskosten gemakkelijk oplopen tot €900 per jaar. Bij Webhero hoef je je hierover géén zorgen te maken. In het Webhero beheersysteem krijg je een overzicht van alle technische updates en nieuwe functionaliteiten, zo blijf je altijd op de hoogte van wat er met je website gebeurt. Daarnaast staat het Webhero team altijd klaar met gratis support indien je vragen of opmerkingen hebt. 

Update-communicatie op het Webhero platform ziet eruit als volgt:

Webhero beheersysteem, website laten maken,  Webhero

Hoe gaan we te werk?

We bouwen onze websites steeds naar wens van onze klanten. Daarom overlopen we samen eerst de informatie die je op je website wil zetten. We bouwen vervolgens een demo die je kunt uittesten en wachten dan op jouw feedback. Eens je tevreden bent over de opbouw van je website werken we deze af en gaat hij binnen één week online. In no time verhoog je dus de zichtbaarheid van je onderneming en trek je nieuwe potentiële klanten aan.

We maken het zo gemakkelijk mogelijk om je eigen site te beheren. Via het Webhero beheersysteem kun je op een eenvoudige manier webpagina’s, teksten, afbeeldingen, formulieren, lijsten en menu’s toevoegen en aanpassen. Je kunt zelfs je volledige website-layout vernieuwen met één druk op de knop. Alle designs zijn bovendien mobielvriendelijk: ze passen zich automatisch aan de schermgrootte van pc, gsm en tablet aan.

Het Webhero  beheersysteem ziet eruit als volgt:

Het Webhero  beheersysteem, website laten maken,  Webhero

Via live dashboards in het beheersysteem kun je het aantal bezoekers, paginaweergaven, verwijzingen van andere websites, verwijzingen van  sociale media, de meest bezochte pagina’s op je site, en het gebruik van mobiele toestellen opvolgen.

Hieronder een screenshot van het live Webhero website dashboard:

Webhero analytics, website laten maken,  Webhero

Wil jij je onderneming de nodige online zichtbaarheid geven met een nieuwe website, en dat tegen een vaste prijs? Neem dan contact op met een van onze Webheroes: 016/66 14 32.

  • Websites tegen transparante all-inclusive prijzen
  • Binnen 1 week online
  • Steeds technisch up-to-date
  • Mobielvriendelijk
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Gratis support

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x