Waarom een Webhero website voordeliger is

Waarom Webhero websites?

Voor een kleine KMO of een eenmanszaak is een website laten maken een investering. Veel ondernemers hebben schrik om eenmalig grote kosten te maken zonder te weten welke resultaten het zal brengen.

Minimaliseer daarom het risico en de financiële last van één van de belangrijkste hulpmiddelen van je onderneming en kies voor Webhero websites. Wij maken websites voor professionals die goed voor de dag willen komen en beter willen presteren op het internet voor een lage kostprijs.

Betaalbaar

Je wilt een nieuwe website maar je vindt de initiële kosten voor een website te hoog? Een professionele website die voldoet aan de eisen kost minimaal €1500,- en gemakkelijk €4000,- wanneer er maatwerk bij komt kijken, dat is een hoog bedrag om direct op tafel te leggen. Bij Webhero rekenen we geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je investeren in andere facetten van jouw zaak.

Geen onderhoudskosten

Een website op maat vergt onderhoud, dat zijn weer extra kosten die je moet betalen. Indien je een website koopt betaal je gemiddeld €300 per jaar aan onderhoud en €100 aan hostingkosten. Als je kiest voor een Webhero website site dan betaal je jaarlijks een vaste prijs all-in. De onderhoudskosten, hosting en domeinnaam zijn dus inclusief, geen verrassingen!

Geen tijdverlies

Een website op maat duurt enkele weken, zelfs maanden om af te leveren. In die tijd loop je klanten mis. Een Webhero website staat binnen de week online en volledig aangepast naar jouw wensen. U krijgt contactaanvragen binnen en je site verdient zich onmiddellijk terug.

Eigen beheersysteem

We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun eigen site te beheren. Daarom hebben we ons eigen Webhero beheersysteem ontwikkeld; gebruiksgemak staat bij ons centraal. Je krijgt daarbovenop ook een duidelijk overzicht van het aantal bezoekers.

, website laten maken,  Webhero

Geen zorgen

Wij spreken jouw taal en begrijpen jouw business. Wij begrijpen dat je bezig bent met je klanten, daarom staan wij klaar om je website van A tot Z af te werken zonder kopzorgen.

Een Webhero website heeft vele voordelen:

  • Geen opstartkost waardoor je geld bespaart
  • Je kan een betaalbare website laten maken voor een korte periode
  • Mogelijk om in de praktijk te testen of je zaak wel een website nodig heeft
  • Wij zorgen ervoor dat je site technisch in orde blijft
  • Snel een professionele en resultaatgerichte website online
  • Een website die zich aanpast aan smartphones en tablets


Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!