Webhero team

28 april 2022

10 vragen aan onze Customer Success Manager, Nele

Meet Nele Raeymaekers, onze Customer Success Manager en al meer dan vijf jaar de steun en toeverlaat van heel wat heroes. Ze startte haar carrière bij Webhero al in 2016, dus wij hebben heel wat vragen opgespaard die we graag willen stellen. Lees je mee?

1. Hoe ben je terechtgekomen bij Webhero?

Ik was via de VDAB op zoek naar vacatures want ik wou graag een job in het Leuvense, wat dichter bij huis. Dan ben ik een vacature tegengekomen van Webhero (toen nog Content Crackers), en heb ik daarvoor gesolliciteerd. En zo ben ik, vijf en een half jaar geleden, van start gegaan als Office Manager bij Content Crackers. Bij deze job zat ook een klein stukje support voor het toenmalige Smooty-platform en zo ben ik bij de switch van Content Crackers naar Webhero in de rol van Customer Success Manager gestapt. 

2. Wat was je leukste project voor Webhero tot nu toe?

Ik werk eigenlijk niet met projecten maar hierbij denk ik toch voornamelijk aan het opstarten van het Customer Success deel bij Webhero. Vroeger, bij Content Crackers,  was er enkel support op het aparte platform. Bij Webhero zijn we dan echt beginnen focussen op de Customer Support en dachten we: hoe kunnen we de ervaring van klanten gaan uitbreiden naar meer dan enkel vragen beantwoorden? En zo hebben we de huidige Customer Success afdeling opgericht. 

3. Wat is je leukste herinnering aan werken bij Webhero?

Mijn leukste herinnering? Dan denk ik toch aan de leuke teambuildings die we met het Webhero-team doen. Voornamelijk de reis naar Barcelona! Dat was een super toffe en geslaagde reis. Met het nieuwere team en dus met de nieuwe collega’s die er zijn bijgekomen de afgelopen jaren, hebben we door de corona-tijden minder teambuildings kunnen organiseren. Zo hebben we met hen dus nog geen echte reis kunnen doen en dat mis ik wel een beetje. Zo een teambuildings zorgen er ook voor dat je een betere band en een extra klik hebt met elkaar, wat echt voor een toffe sfeer zorgt. 

4. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben eigenlijk niet zo een reisfanaat. Ik voel me comfortabeler thuis dan in het buitenland, maar ga wel af en toe eens op reis hoor. Waar ik heel graag eens naartoe zou willen gaan is Finland of Zweden. Ik hou vooral van landen met natuur. Zowel mijn partner als ik zijn niet echt voor de citytrips maar eerder voor de echte natuurreizen om te gaan wandelen. 

5. Wat is je geheime talent?

Ik kan met mijn oren bewegen, maar daar ben ik niet zo veel me (lacht). Ik heb niet echt een geheim talent maar waar ik wel goed in ben is plannen en organiseren. Dat doe ik ook heel graag. Ik plan en organiseer alles zowel op het werk als in mijn privéleven. Het enige minpuntje is dat ik daar soms over kan blijven piekeren. 

6. Hoe zouden anderen je beschrijven in vijf woorden?

Oei (lacht). Ik denk dat mensen misschien wel gaan zeggen dat ik zorgzaam en toegankelijk ben. Ik denk dat ik mezelf ook wel een loyaal en een actief persoon kan noemen. Ik ben namelijk graag actief bezig en ga mensen snel helpen. Ik ben dus ook wel een helpende hand denk ik. Heb ik er dan vijf? Zorgzaam, toegankelijk, loyaal, actief en behulpzaam! 

7. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Wat is jouw levensmotto? 

Ik heb ooit de uitdrukking “Een nee heb je, een ja kan je krijgen” gehoord en dit is me altijd bijgebleven. Ik ben namelijk een persoon die sneller iets niet durft te vragen dan wel. Ik ben heel beredeneerd en ga eerst goed nadenken over alles wat ik zeg, ik ben geen flapuit. Maar hierdoor verleg ik dus soms mijn grenzen ook niet. Op zulke momenten hou ik dit advies dan in mijn achterhoofd en denk ik: een nee is er maar je kan altijd proberen en wie weet krijg je toch een ja, een mogelijkheid of een opportuniteit. Dus dat is wel een levensles dat me altijd is bijgebleven en wat ik probeer te volgen. Voor de rest probeer ik zoveel mogelijk mijn gevoel te volgen. 

8. Als je kon gaan dineren met iemand bekend, levend of dood, wie zou je dan kiezen?

Ik heb eigenlijk geen groot idool. Ik kijk meer op naar mijn naasten dan naar een beroemd persoon. Ik kijk voornamelijk op naar mijn familie zoals mijn ouders en mijn zus. In sommige dingen dat zij doen, denk ik van amai chapeau, ik wou dat ik ook zulke dingen durfde of kon, of dat ik zo stevig in mijn schoenen stond. Ik zou dus kiezen voor mijn vader. Ik vind het altijd fijn om gesprekken te hebben met hem want ik kijk zowel werk gerelateerd als privé gerelateerd naar hem op. 

9. Ben je eerder een ochtendpersoon of een avondpersoon? 

Een ochtendmens! Ik heb dat altijd gehad! Ik kan in de ochtend voor alles opstaan en ben direct goed gezind. Ik ben in mijn studententijd ook nooit veel uit geweest, als ik uitging was het wel altijd heel plezant, maar ik ben 100% iemand die het graag ‘s avonds knusjes maakt en op tijd mijn bed in kruipt. Als ik moe ben ‘s avonds, wil ik gewoon mijn bed in.

10. Als je één superkracht kon kiezen, behalve een digitale held zijn, wat zou je dan kiezen?

Ik zou zeggen gedachten lezen! Ik ben vaak echt benieuwd naar hoe mensen over iets nadenken of redeneren. Maar langs de andere kant denk ik dan ook, is dat wel slim? Wil ik echt alles weten wat andere mensen denken? Daar ben ik nog niet helemaal uit (lacht). Een andere superkracht die ik misschien wel zou willen hebben is de kracht om dingen te laten vliegen. Als je iets vergeten bent, kan je het naar je toe laten komen. Alhoewel, dan ga je het misschien ook misbruiken en te lui worden door bijvoorbeeld in de zetel te blijven liggen (lacht). Er is denk ik altijd wel een keerzijde aan een superkracht, dus ik weet niet of ik een superkracht zou willen hebben.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x