26 januari 2022

5 mooie websites door Webhero - 2022

Afspraak maken Webhero

We vliegen 2022 in met een nieuwe top vijf van het Webhero team. Laat je inspireren door onze selectie mooie websites door Webhero! Honger naar meer? Ontdek vijf extra inspiratiebronnen voor webdesigns onderaan. Verbreek nu jouw creativiteitsblok!

1. Ghost in a Bottle

Design: Casablanca
Website: www.ghostinabottle.be

De topfavoriet van het Webhero team? De mooie website van Ghost in a Bottle! Een ondernemersdroom die werkelijkheid werd. Eigenaar Ludwig Lampaert experimenteert graag met nieuwe smaken, zowel in het glas als in de keuken. Zijn verhaal en creaties goot hij in ons webdesign Casablanca, en de passie spat ervan af. Op deze website mag zeker geklonken worden!

2. Puur Zuid

Design: Amsterdam
Website: www.puurzuid.be

Het kan niet anders dan dat Puur Zuid op de tweede plaats staat. Als praktijkhuis voor geestelijke en lichamelijke gezondheid vulde ze hun website boordevol informatie, maar op een oh-zo-zenvolle manier. Deze mooie website is dé digitale plek om tot rust te komen. Go check it out!

3. The basement by Steffi Q

Design: Hanoi
Website: www.thebasementbysteffiq.be
Webhero TV: Ondernemersverhaal - Steffi Quisquater

Eigenares Steffi Quisquater maakte van haar passie voor sport een job en persoonlijke missie. Via personal coaching, bootcamps, step aerobic en trampoline workouts plaatst ze plezier en self love centraal. "Be the best you", maar op jouw eigen manier en niveau. Die boodschap is ook duidelijk aan te voelen op haar website. Wij zijn alvast fan!

4. Elisa by JAVA Coffee

Design: Ibiza
Website: www.elisabyjavacoffee.be
Webhero TV: Ondernemersverhaal - Kathleen Claes

Niet lang geleden behaalde Webhero de digitale kaap van 5.000 websites. De klant die ons over de streep trok? Elisa by JAVA Coffee! Als vijfduizendste website bereikte ze niet alleen de krantenkoppen, maar schittert ze tussen onze realisaties door. Deze hippe koffiebar in het hartje van Leuven mag gezien worden, zowel off- als online!

5. Babilo

Design: Casablanca
Website: www.babilo.be

Opgelet, hoog gehalte baby fever! Op de vijfde plaats "mooie websites door Webhero" eindigde namelijk Babilo. Van een babyspa tot kidsconceptstore, hun schattig thema is in ieder luik terug te vinden. Net zoals onze top één kozen ze voor het Webhero design Casablanca, en het resultaat mag er zijn. Ga het zelf eens bewonderen!

5 extra inspiratiebronnen:

Twijfel je nog steeds over jouw webdesign? Last van een creativiteitsblok? Of op zoek naar mooie websites uit dezelfde sector? Geen paniek! We verzamelden vijf extra inspiratiebronnen;

  • 10 inspirerende Webdesigns voor 2022

Volgens SWEOR "duurt het ongeveer 50 milliseconden voor websitebezoekers om een mening te vormen over uw website die bepaalt of ze uw site leuk vinden of niet, of ze zullen blijven of weggaan". Wetende het bovenstaande feit is het duidelijk waarom een goed ontwerp belangrijk is voor jouw website. Er wordt ook wel eens gezegd "De eerste indruk is de laatste indruk, want soms krijg je nooit een tweede kans". AxiomQ verzamelde alvast tien inspirerende webdesigns.

  • Pinterest als inspiratiebron

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Laat je inspireren door hun moodboard ‘Webdesign Inspiration 2022’!

  • Webdesigns per stijl én sector!

Je weet welke kleur of stijl je wilt, maar vindt geen bijbehorende mooie websites om inspiratie uit te halen? Zoek niet verder. Verbreek nu jouw creativiteitsblok en surf naar Webdesigns Inspiration. De naam spreekt voor zich! Hier worden voor jou enkele inspirerende en mooie websites opgesomd. Bovendien kan je deze websites filteren op: type website, kleur, sectorén stijl.

  • Prijswinnende websites

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agentschappen uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Ontdek wie er in 2022 met de prijzen gaat lopen en surf naar hun website of volg hen op Facebook.

  • Innovatieve websites

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agentschappen die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x