E-commerce

30 april 2020

5 mooie webshops door Webhero - 2020 (deel 2)

Twee weken na onze eerste top 5  zijn er opnieuw zoveel prachtige webshops online gegaan dat we niet anders konden dan een tweede top 5 te lanceren. Het is opnieuw een gevarieerd gezelschap, met een wijnhandel, een art shop, een beautysalon, een BBQ store én een printbedrijf. Eén ding hebben ze allemaal gemeen ... Ze gingen online tijdens de lockdown!

1. Verivino

Wijnhandel Verivino is gespecialiseerd in Europese wijnen uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en Portugal. Verivino staat voor pure en eerlijke wijnen met passie voor het product en respect voor het werk erachter. De bewustwording rondom wijn is cruciaal.

Webshop: www.verivino.be
Design: Casablanca

Mooie webshops door Webhero, Verivino.

Mooie webshops 2020 door Webhero, Verivino.

2. Marilyn De Smet

Kunstfotograaf Marilyn De Smet staat puur en vol passie in het leven. De verwondering over zoveel natuurpracht en de intense momenten die ze beleeft met mensen, wil ze vastleggen en delen. Op haar webshop vind je prachtige werken uit haar collecties Flotté, HARA en LAUT.

Webshop: www.marilyndesmet.be
Design: Casablanca

Mooie webshops 2020 door Webhero, Marilyn De Smet.

Mooie webshops 2020 door Webhero, Marilyn De Smet.


3. Maison Loren

Maison Loren is het beautysalon van girl boss Loren. Zij bleef niet bij de pakken zitten toen ze haar salon moest sluiten omwille van de lockdown. Ze breidde haar beauty webshop uit met kleding, accessoires, deco, food & drinks.

Webshop: www.maisonloren.be
Design: Casablanca

Mooie webshops 2020 door Webhero, Maison Loren.

Mooie webshops 2020 door Webhero, Maison Loren.

4. Eat Anders

Eat Anders wil iedereen een onvergetelijke grill- en catering ervaring voorschotelen.  Ze zijn gedreven door enthousiasme, gepassioneerd door grillen én hebben meerdere jaren ervaring in een sterrenkeuken. Op hun webshop vind je o.a. de nieuwste grill boxen, maar ook drank, houtskool en dessertjes.

Webshop: www.eatanders.be
Design: Hanoi

Mooie webshops 2020 door Webhero, Eat Anders.

Mooie webshops 2020 door Webhero, Eat Anders.

5. ikdankje / blijfbeschermd

Zoek je een leuke manier om je dankbaarheid te tonen aan ons zorgpersoneel? Op ikdankje.be shop je super leuke sweaters en t-shirts met een knipoog naar de zorgsector. Bovendien steun je de sector ook financieel, want voor ieder verkocht stuk wordt er 5 euro geschonken aan het Covid19-fonds. Op blijfbeschermd.be vind je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen ook na de lockdown te beschermen (mondmaskers, handgels, ...). Beide webshops zijn een initiatief van de mensen van Burocad en Printsalon.

Webshop: www.ikdankje.be // www.blijfbeschermd.be
Design: Casablanca

Mooie webshops 2020 door Webhero, Blijfbeschermd.

Mooie webshops 2020 door Webhero, Blijfbeschermd.

Ook graag zo'n mooie webshop? 

Maak een afspraak met een van onze experts en ontvang gratis de eerste versie van jouw droom webshop!

Extra inspiratiebronnen:

Je wilt een nieuwe look & feel voor jouw webshop, maar weet niet waar te beginnen? We verzamelden enkele handige bronnen boordevol inspiratie voor mooie webshops;

  • Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie webshops of websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Bezoek de website of volg hen op Instagram.

  • CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun webshop of website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt. Bezoek hier de website

  •  Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie webshops te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart! Bekijk hier het moodboard.

  •  33 of the Best Website Designs to Inspire You in 2020

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie webshops en websites verzameld die hij graag wil tonen: "These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.” Een fantastisch lijstje met zeer mooie webshops, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we … Lees de blogpost hier.

  •  10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, and the wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration.Ontdek hier de 10 mooie websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie.

  •  35 Beautiful eCommerce Websites for Your Inspiration

Hoe giet je een gebruiksvriendelijke webshop in een uniek design? Het ontwerpen van een blog of persoonlijke website is niets vergeleken met het creëeren van een mooie webshop, maar geen nood! Laat je hier inspireren door enkele goed ontworpen en mooie webshops van populaire merken.

Maak een afspraak Webhero

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x