Drie e-commerce trends die je moet kennen

Wanneer je een webshop hebt is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de online shopping trends. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en ontdekten deze drie trends.

⅓ van alle online verkoop gebeurt op smartphones

Dit betekent dat je klant op elk moment en op elke plaats tot een aankoop kan overgaan. Doordat je Webhero webshop ook optimaal werkt op smartphones kan jou klant altijd en overal bij jou kopen.

Kracht van sociale media

De stijging van de verkoop via smartphone is grotendeels te danken aan sociale media. Mensen ontdekken meer en meer producten via sociale media zoals Facebook en Pinterest. Je kan hier op inspelen door je producten te plaatsen op je Facebook pagina. Wil je een groot aantal mensen bereiken? Dan kan je overwegen om te adverteren op Facebook. Maar Facebook is niet het enige social media platform dat sales kan genereren. Je kan ook gebruik maken van Pinterest, Instagram en YouTube. We zijn ervan overtuigd dat sociale media belangrijk blijven in de toekomst.

Klanten shoppen wanneer het hen uitkomt

Jouw klanten winkelen overal en wanneer het hen uitkomt. Dit kan thuis zijn vanachter hun desktop of op het werk, op hun smartphone tijdens een rit op de trein of in hun bed. Daarom is het belangrijk dat je een webshop hebt, zodat je kan inspelen op de vraag van je klanten om altijd en overal te kunnen winkelen. Wanneer winkelen je klanten het liefst? Blijkt dat de meeste mensen graag online shoppen tussen 12 en 14 uur op een weekdag en op zondagavond. Je kan deze informatie gebruiken om op die tijdstippen te posten op je social media kanalen.

Vraag vrijblijvend een eerste gratis versie van je webshopIk zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!