Webhero update: Blog-items groeperen met ‘tags’

Je hebt op jouw website leuke/informatieve blogartikelen staan voor jouw bezoekers? Top! Wanneer je deze blogs al een tijdje blijft aanvullen voor jouw klanten met nieuwe blogs, kunnen we begrijpen dat je deze graag wil indelen in verschillende categorieën. Dit maakt het voor de bezoekers van jouw website makkelijk om meteen te navigeren naar de blogs die ze écht willen lezen. 

Webhero has got you covered!

We hebben namelijk een nieuwe feature waarbij je blogs kan onderverdelen in tags.  Zoals we reeds aanhaalden is dit voor jouw bezoekers erg handig, maar het heeft ook een enorm SEO voordeel dat je niet mag onderschatten. De tags zorgen namelijk voor veel interne links. Bezoekers zullen ook langer op de website blijven omdat ze na het lezen van een artikel makkelijk kunnen doorklikken naar gerelateerde content.

Hoe ga je aan de slag? 

Maak verschillende "tags" aan en koppel vervolgens je blogs aan de bijbehorende tag. Zo kan je bijvoorbeeld een blog over een Kroatisch eiland koppelen aan de tag "Avontuur" of een blog over make-up producten aan de tag "Beauty tips". Een voorbeeld van een pagina met tags, kan je onderaan deze blog terugvinden.

Ga in de beheermodule van je website ter hoogte van jouw oplijstingspagina naar de verschillende items door te klikken op 'x items'. Vervolgens kan je rechts bovenaan, naast het groene plusje, klikken op 'tags'.

Klik op 'voeg een tag toe' om de eerst tag te gaan toevoegen. Je kan aan de hand van het groene plusje rechts bovenaan, zoveel tags gaan toevoegen als je zelf wil. Vervolgens zal je bij het klikken op 'tags' alle tags zien staan die je aan de blogpagina hebt toegevoegd. 

Na het toevoegen van tags, kan je deze gaan koppelen aan blogs. Hiervoor ga je naar het blogitem zelf en klik je helemaal onderaan op het veldje 'tags', hier zal je nu een overzicht van de tags te zien krijgen en kan je de correcte tag aanduiden om te koppelen.

Bij elke blogpost op je website worden de tags onderaan getoond. Wanneer je hier op doorklikt zie je alle blogs die gekoppeld zijn aan betreffende tag. 

Via deze link kan je het bovenstaande voorbeeld uitgebreid online bekijken.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x