Webhero team

11 augustus 2022

10 vragen aan onze Customer Success & Communication Advisor, Jennifer

Deze week stellen we je graag voor aan onze favoriete festival chick, pasta lover en dog mom: Customer Success & Communication Advisor Jennifer. Al vijf jaar lang is ze het vaste aanspreekpunt voor onze klanten én ze is de stem achter bijna al onze tutorials.

1. Hoe ben je terechtgekomen bij Webhero?

Ik werkte eerst bij Officenter, het gebouw waarin het Webhero kantoor ligt. Daar heb ik vier jaar gewerkt en tijdens deze vier jaar had ik ook al  anderhalve maand bij Webhero gewerkt. Ik werkte namelijk eerst deeltijds bij Officenter en  deeltijds bij Webhero. Dat bleek niet voordelig te zijn dus dan ben ik uiteindelijk voltijds bij Officenter begonnen. Na vier jaar wou ik een job dat meer in lijn met mijn diploma lag, namelijk communicatiemanagement. Ook wou ik een functie met meer uitdaging. Toevallig kwam ik Stephanie tegen, een collega van Webhero,  en zij vertelde  mij dat Webhero een jobaanbieding had. Ik heb meteen gesolliciteerd voor deze functie en niet veel later werkte ik full-time bij Webhero. Ondertussen zit ik hier al bijna vijf jaar. 

2. Wat is je leukste herinnering aan werken bij Webhero?

Amai, dat is moeilijk want er zijn zoveel leuke herinneringen. Ik denk sowieso een citytrip met het team. Misschien onze teambuilding naar Milaan of Amsterdam. Maar het zijn er eigenlijk heel veel (lacht). Elke dag hier op kantoor is ook gewoon al zo leuk. 

3. Wat was je leukste project voor Webhero tot nu toe?

Mijn takenpakket bestaat  meer uit doorlopende taken en minder in functie van projecten. Wat ik leuk vind aan mijn taken is dat alles afwisselend is, wat het in totaliteit heel leuk maakt voor mij. Zo vind ik bijvoorbeeld het herstructureren en afwerken van demo-websites super tof, maar ik vind ook video-tutorials opnemen en monteren zo fijn om te doen. 

4. Wat is je favoriete seizoen? Lente, zomer, herfst, winter?

Zomer, ik ben echt zonder twijfel een zomer persoon. Ik hou van de zon! Zomeravonden, zonsondergangen en dat het lekker lang warm blijft vind ik geweldig. Ik hoor eigenlijk niet in België en zou beter verhuizen naar een warm land (lacht). 

5. Hoe zouden anderen je beschrijven in 5 woorden?

Ik hoop dat ze mij omschrijven als heel enthousiast, vrolijk en vriendelijk. Ik denk dat ze mij misschien ook wel impulsief vinden. En ik ben er zeker van dat mensen die mij echt kennen, mij een twijfelaar gaan vinden. Ik kan echt onmogelijk beslissingen nemen (lacht).

6. Wat is je favoriete gerecht?

SO-WIE-SO spaghetti frutti di mare, met véél Parmezaanse kaas. Als dat op de kaart staat kan ik echt niets anders kiezen. Ik vind het ook oprecht elke keer opnieuw ongelofelijk lekker,  stelt me dus nooit teleur.  

7. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Wat is jouw levensmotto? 

Ik heb een aantal adviezen of motto's die samenhangen. Zo heeft er ooit eens iemand tegen mij gezegd “No stars without darkness”, en dat hangt dan samen met “er zijn geen ups, zonder downs”. Alles moet dus in balans zijn en het kan jammer genoeg niet altijd perfect zijn. Dat is mij echt bijgebleven en iets waar ik zelf wel vaak over nadenk. Waar ik naar probeer te streven is dat je je eigen grootste geluk moet zijn en elke dag je gelukkigst mogelijke leven leeft. Wie weet ben ik morgen dood, dan heb ik het toch maar gehad. 

8. Wat is je favoriete serie? Welke serie of film moeten we volgens jou allemaal kijken?

Friends, zonder twijfel! Ik heb die serie echt al bijna twintig keren gezien. En elke keer dat ik klaar ben met de serie, begin ik gewoon opnieuw. Soms wissel ik wel eens af met Modern Family. We can only be friends als jij ook Friends kijkt (lacht). Voor de rest hou ik ook van Game of Thrones, Stranger Things, en kijk ik uit naar de serie van Lord of The Rings die gaat uitkomen.

9. Als je 1 miljoen euro won, wat zou je dan doen? 

Ik zou sowieso een deel aan mijn familie geven. Aan mijn ouders, mijn meter en vooral aan mijn zus. Als tweede zou ik zorgen dat Laika, mijn hond, alles heeft wat ze nodig heeft om nog lang, gelukkig en gezond  te leven. Investeren in vastgoed. En als laatste (en leukste) zou ik heel veel reizen en herinneringen maken. Mijn grootste droom ooit is om orka’s in het wild te zien, dus Noorwegen it is!

10. Wat is je geheime talent?

Je mag me ‘s nachts altijd wakker bellen en ik ga 100% mee naar elk feest (lacht). Ook ben ik heel graag bezig met gezonde voeding en kan ik uren wetenschappelijke boeken over voeding lezen. Ik weet niet of dit een talent is, maar het is wel een grote interesse van mij en iets waar ik graag mee bezig ben. 

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x