17 januari 2023

20 cadeautips voor Valentijn bij lokale webshops

Valentijn is de tijd van het jaar waarop we onze geliefden laten zien hoeveel we om hen geven. Maar in plaats van de gebruikelijke bloemen en chocolade te kopen bij grote winkelketens, waarom geen lokale webshops ondersteunen? Hier zijn 20 unieke cadeautips voor Valentijn die je kunt kopen bij lokale webshops, van theebloemen tot fietsvakantie,  er is voor ieder wat wils. Steun de lokale gemeenschap en geef een geweldig cadeau tegelijkertijd!

1. Valentijn met een twist

Valentijn met een gin-tonic, een match made in heavenOf je nu thuis een romantisch diner hebt of samen uitgaat, een gin-tonic is een elegante en smaakvolle keuze. Maak het bovendien extra speciaal met een gin op basis van natuurzuiver Pipo appelsap!

2. Trakteer elkaar op een massage

Een partnermassage is een geweldige manier om tijd samen door te brengen en te genieten van elkaars gezelschap. Til het naar een hoger niveau met de massageset van Fioralba en combineer je massage met geurige aromatherapie voor een ontspannend Valentijn-momentje.

3. Romantisch vanaf de start

Begin de dag romantisch met een luxe ontbijt op bed! Enkele tips: bananenbrood, gember shot, smoothie, vers fruitstap en heerlijk granola met zwarte chocolade. Klinkt goed? Vind ze allemaal in het verassingspakket van M'Oats & More!

4. Laat het knetteren!

Laat het knetteren op Valentijn met een take-away kreeft! Verlaat de drukte van een restaurant en geniet van een luxe diner in de comfort van je eigen huis. Goed adres voor lekkere kreeft? Wij kennen hem! De Rode Kreeft helpt je graag verder via hun uitgebreid take-away menu.

5. Onverwacht, maar oh-zo-praktisch

Niemand denkt eraan, maar heeft het vaak nodig: een portefeuille update of upgrade. Verlos jouw partner van alle stress die een oude of versleten portefeuille geeft en ga voor een duurzaam exemplaar van Giotto! Een onverwacht, maar oh-zo-praktisch cadeau.

6. Een klassieker: sexy lingerie

Het cliché cadeau, maar wel eentje dat zeker binnen het thema past. Ga voor een setje in de smaak van jouw partner of eentje waar jij je het beste in voelt. Lingerie is namelijk niet alleen een cadeau voor je partner, maar ook voor jezelf! Bij de webshop van Moon by Luna ben je alvast aan het juiste adres. 

7. Samen de wijnwereld ontdekken

Zijn jij en jouw partner echte wijnliefhebbers? Deel de liefde met een proefpakket wijn! Geniet samen van wijn op een nieuwe en spannendere manier. Kies uit maar liefst 11 verschillende proefpakketten en laat je verrassen door de variatie aan kwaliteitswijnen van Cent'Anni.

8. Zeg het met woorden (en snoep!)

Een lekkernij voor de mond en het hart: een snoepdoosje van Sweet Victorine met de slogan 'Ik hou van u' of 'I love you'. Het is een persoonlijk geschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw partner, de snoepkont. 

9.  Een symbool van tijd en verbondenheid

Laat de tijd voor jullie beiden stilstaan met een uurwerk! Kies voor een luxueus horloge of eentje met een elegante en tijdloze uitstraling van juwelier Heidi Stroeckx. Bonus tip: laat een belangrijke datum of jullie initialen graveren. 

10. Culinair avontuur

Laat de chefs het werk doen en geniet samen van een verrukkelijke maaltijd en goed glas wijn. Brasserie Nestor legt je in de watten met hun Valentijn-keuzemenu, terwijl jij en je geliefde genieten van een onvergetelijke avond. 

11. Cadeau set met luxe doucheproducten

Niets beter dan een ontspannende douchebeurt na een drukke dag. Verwen je partner of elkaar met een doucheroutine van Ray - Huidverzorging die goed is voor je huid, je gezondheid én de planeet. 

12. Romantische escapade

"In alle rust... Genieten", zo beschrijft De Meren hun Bed & Breakfast momenten en wij gaan akkoord. Verscholen in de Langdorpse bossen vlakbij Aarschot en Leuven verlaat je de drukte van alledag en geniet je samen volop van rust en natuur. 

13. Proost op de liefde!

Is jouw geliefde een bierfan of echte bierkenner? Verras je partner met een zelf samengestelde biermand bij Brouwerij Vissenaken. Kies  een selectie bieren die hij of zij lekker vindt of ga voor nieuwe smaken. Een smakelijk én persoonlijk cadeau, schol!

14. Luxueuze wellness dag

Een Valentijn cadeau voor je partner en jezelf! Trakteer op een ontspannende dag te Sint-Truiden bij Wellness Sensations. Hun paradijs is steeds innovatief en up-to-date. Ons hebben ze al overtuigd met hun luxueuze saltcaves, sauna's, hammams, spa's en eventshower.

15. Fietsvakantie

Zijn jullie als koppel graag actief bezig? Dan moet een fietsvakantie van De Toerist Biking op jullie wenslijst staan. Samen genieten van prachtige landschappen en gedenkwaardige momenten maken, terwijl je gezond bezig bent. Een Valentijnscadeau om nooit te vergeten. 

16. Maak het af met een kaartje!

Als kers op de taart, een Valentijn kaartje van Studio Glitter & Goud waarin je je liefde verklaart. Onze favorieten? De wenskaarten 'Love In A Bubble' en'Jij maakt mij zo gelukkig'. Simpel, maar hartverwarmend. 

UCLL pop-up webshops

De UCLL opleiding Bedrijfsmanagement KMO & Ondernemen biedt dit jaar de kans aan 19 leerlingen om vier verschillende pop-ups te openen. Even geleden ontvingen we de vier pop-up teams op het Webhero hoofdkwartier voor een workshop rond e-commerce. Vanaf 15 februari openen ze hun fysieke pop-up winkel, maar hun webshop die staat ondertussen al online - Boordevol leuke cadeaus voor Valentijn! 

17. Voor vrouwen, door vrouwen

Manu-Elle is een webshop die vrouwelijke artiesten viert. Alle producten zijn lokaal en handgemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Onze keuzes voor Valentijn? Een handgemaakt juweel van Billy Rose, de Oval Mini Bag van Mieke Dierckx of een charmerende accessoire van Twinnie Antwerp.

18. Theebloemen

Verras jouw partner met het meest unieke thee-moment dankzij theebloemen van TeaForYou. Een Theebloem bestaat uit zwarte of groene theebladeren en een eetbare gedroogde bloem die ontpopt in heet water. Maak de magische ervaring af met een leuk accessoire.

 19. Upcycled interieur- of decoratiestuk

Upcyclen is het verwerken van oude producten tot een nieuw product dat meer waarde heeft.  Concreet vormt Second Time Around oude spullen die niet meer gebruikt worden om tot trendy en 'high-end' producten. Een duurzaam en origineel cadeau voor de echte eco-liefhebber!

20. Proef het Hageland!

Vertrek samen op avontuur doorheen het prachtige Begijnendijk, Scherpenheuvel of Herent dankzij de wandelingen en lokale producten van de Hagelandse Vrienden. Over een romantische staycation gesproken.


Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x