E-commerce

23 oktober 2017

Case: Eye Candy

Tien maanden geleden begon mijn avontuur als Business Developer bij Webhero. De voorbije maanden hebben mijn twee collega en ikzelf tal van nieuwe websites en webshops online gezet. Eén voor één unieke werken van ondernemers die professioneel en correct online vertegenwoordigd willen zijn.

Een van de klanten die me in het begin van mijn loopbaan contacteerde was Bart Van Bever, de eigenaar van het sucessvolle bedrijf Eye Candy. Bart wou zijn bestaande website en webshop naar een hoger niveau tillen. Ze waren bij Eye Candy vooral op zoek naar een website met een professionele uitstraling die responsive, veilig maar ook eenvoudig aanpasbaar is. Een ideaal project voor Webhero dus. 

Maar wat is Webhero nu juist?

Webhero ontwikkelde een all-in-one website platform waarbij alle kosten gebundeld worden in één pakket. Kies je voor Webhero dan heb je vandaag de keuze uit meer dan 35 verschillende designs. Maandelijks brengen we ook een nieuw design uit, die we maken op basis van de huidige trends. Wil je graag van design veranderen? Dat kan, gratis en onbeperkt.

Overzicht design Webhero, website laten maken,  Webhero

Verder zit er in ons pakket ook de hosting, de domeinnaam, technische updates en onbeperkt support. Onze websites en webshops zijn tevens ook veilig. Zo krijgen al onze websites een SSL-certificaat, wat vandaag een absolute must is voor het lanceren van een website. Het bevordert niet alleen de veiligheid en snelheid van je website, maar ook de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een Webhero website zal dankzij de SSL-upgrade dus hoger eindigen in de zoekresultaten dan websites die nog met het HTTP protocol werken. Of een website al dan niet veilig is, herken je aan het groene slotje voor de url van je website, samen met het woordje 'Secure'/'Veilig' en https i.p.v http. 

SSL beveiliging, website laten maken,  Webhero

Bart van Eye Candy was overtuigd! Er werd dus ook snel een demo gemaakt en met voldoende feedback van Bart, werd ook de finale website en webshop opgericht.

Kies je voor Webhero, dan krijg je ook toegang tot onze gebruiksvriendelijke beheermodule. Op deze manier werd het ook voor Bart eenvoudig input te geven en zelf in de beheermodule te werken. Onze beheermodule zorgt er dus voor dat je als klant ten allen tijde zelf aanpassingen kan doen en je oneindig kan switchen tussen de verschillende designs. De beheermodule is zo simpel dat echt iedereen er gemakkelijk in kan werken. Ook vandaag werkt Bart zelf in de beheermodule om zo zijn collecties up-to-date te houden. En het eindresultaat mag er zijn!

Website aanpassen in de beheermodule, website laten maken,  Webhero

Webhero zorgde voor een moderne website die Eye Candy een waardige professionele look geeft, een webshop die volledig responsive is en zich dus aanpast aan eender welk toestel. Of je nu op je desktop, smartphone of tablet surft. Heel belangrijk dus als je weet dat vandaag meer dan 50% van de klanten mobiel surft.

EYE CANDY mobiel voorbeeld, website laten maken,  Webhero

Ondertussen weten we allemaal dat er meer en meer aankopen online gedaan worden. Een absolute must dus om met je bedrijf online aanwezig te zijn en dus ook je producten en/of diensten online te verkopen. Voor Eye Candy is een webshop een krachtige manier om de nieuwste collecties uit te stallen en kortingen of acties in de kijker te zetten.

Een webshop lanceren lijkt voor sommigen een serieuze hap in hun budget en vaak zijn ze ook nog niet overtuigd van de meerwaarde. Bij Webhero kan je met een kleine investering het mogelijk maken je producten en/of diensten online te promoten en te verkopen. Bovendien zijn onze developers dagelijks druk bezig met het verbeteren van ons platform. 

Naast de reeds bestaande koppelingen met Google Analytics en Mailchimp, werd er enkele weken geleden zo ook een koppeling voorzien voor SendCloud. Een all-in-one verzendtool voor webshops waarmee je slimmer en goedkoper pakjes kan verzenden via vervoerders zoals DHL, bpost, DPD én UPS. Ook deze integratie werd volledig gratis voor al onze klanten ontwikkeld.

Bart van Eye Candy maakt hier reeds gebruik van, en kan nu met slechts enkele klikken zijn online verkopen verwerken en versturen.  Eye Candy is voor ons een mooi voorbeeld van een droomklant. Door zijn vertrouwen in ons, maakt hij op alle mogelijke manieren gebruik van Webhero en geniet hij van een prachtig eindresultaat.

Bedankt Bart, voor het vertrouwen in Webhero!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x