7 juni 2022

20 cadeautips voor Vaderdag bij lokale webshops

Vaderdag staat voor de deur en bij heel wat kinderen, partners of cadeaugevers rijst de volgende vraag: "Wat kopen we dit jaar voor papa?" Er wordt geknutseld in de crèche of op school, maar er wordt ook heel veel online geshopt. De klassiekers passeren de revue: bol.com voor een boek, Zalando voor een paar kousen of Rituals voor aftershave. Alleen... Dat zijn géén Belgische webshops.

Wordt het niet eens tijd dat we onze Belgische ondernemers een hart onder de riem steken en zoveel mogelijk Belgisch en lokaal shoppen? Webhero selecteerde 20 fantastische cadeautips bij lokale webshops, zodat we komende zondag niet alleen de papa's, maar ook de (kleine) zelfstandigen heel blij maken.

1. Top Gun fanaat?

€141,50

Maak zijn dag compleet met deze Ray Ban klassieker van Eye Candy. Een team aan gediplomeerde opticiens en stylisten die ieder seizoen de hipste monturen in Parijs, Milaan en New York gaan uitkiezen. Stijlvolle eye candy verzekerd!

2. Dé jersey voor fietsgekken

€49,00

Is jouw papa ook gebeten door de fietsmicrobe? Doe hem dan deze jersey cadeau! Kwaliteit van Bioracer en Belgische productie dankzij Cyclista. Een allround shop die focust op de wielersport en gezondheid, met aandacht voor elk type fietser.

3. Voor de papa die niet kan stilzitten

€24,90

Heb je een sportieve papa? Een papa die graag wil starten met krachttraining of juist meer wil bewegen? Dan is dit schema van 5 full body workouts van 30 minuten ideaal! Deze training van FITFAQS kan hij thuis afwerken, met of zonder materiaal of gewichten.

4. Veel scheerplezier!

€138,00

Trakteer je papa op deze next level scheerset: pre-shave, scheerschuim en aftershave. Het 3-stappen scheergamma van MEN³ is wetenschappelijk onderbouwd en volledig ontwikkeld op basis van zuivere ingrediënten die een weldadig effect hebben op huid en baard.

5.  De perfecte geur voor "de man van vandaag"

€71,10 (Originele prijs: €79,00)

Een klassieker met Vaderdag, da's een nieuwe parfum. Bij Parfumerie Josiane vind je een ruim aanbod aan herenparfums, maar onze favoriet is ongetwijfeld de Hugo Boss Bottled geschenkkoffer. Volgens Hugo Boss de perfecte geur voor "de man van vandaag".

6. Vaderdag Anti-stress Arrangement

€99,00 (Originele prijs: €109,00)

Leg hem in de watten met een ontspannende rug-nek-schoudermassage en persoonlijke verzorging met scheeradvies, bij Zenhuis. Een uniek anti-stress arrangement voor een drukbezette papa of een papa die eens graag tot rust komt.

7. Skincare voor de wijzere papa's

€64,95

Of zoals Studio Strick het zegt "3 step anti-age routine for sophisticated gentlemen"Duro Bio Wash Gel, Dagcrème en Nachtcrème. Dit pakket vormt het beste dat de mannenhuidverzorging te bieden heeft voor een gezonde, frisse en levendige huid.

8. Schol op onze bierliefhebber!

€39,80

Durft jouw papa wel eens een pintje te drinken? Deze mand vol heerlijke biertjes uit verschillende Belgische micro-brouwerijen zal hij maar al te graag opendoen. Een biermand die ieders dorst weet te lessen dankzij Discover Belgium.

9. Graag iets sterker in het glas?

 €49,95

Schenk hem deze heerlijke Belgische whisky. De Goldlys Distillers Range Oloroso is een gelimiteerde Belgische graan whisky uit Deinze die minimum 12 jaar gerijpt heeft. 'Een gouden rivier op de tong' volgens Depot Dorst

10. Van wijnproever naar wijnkenner

€23,99

Rood of wit? Cabernet of Merlot? Licht of vet? Welke wijn te combineren met welk gerecht? Hij komt het allemaal te weten dankzij wijnwinkel VYVÍN! Schenk hem hét cursusboek voor iedere toekomstige vinoloog en wijnliefhebber.

11. Of liever barista in wording?

€229,00

Iedere ochtend wordt Vaderdag dankzij de Moccamaster KBG Select Een optimale koffiesmaak en -temperatuur bij elk tasje koffie. Bovendien kan hij via een speciale schakelaar kiezen voor een kleine kop of hele kan. Danku Gayo!

12. Een Vaderdag avondactiviteit

Vanaf €250,00

Het warmste cadeau uit onze lijst: een vuurkorf via Bel Jardin. Nog even langs de winkel voor wat marshmallows en je hebt de ideale Vaderdag avondactiviteit! Bovendien oogt deze Woodchuck V vuurkorf ook zeer mooi dankzij zijn strak en ongelakt design.

13. Voor de papa met groene vingers

€29,90

Deze geschenkbox van PUP Plants bevat 10 Plezante Plantjes van Belgische kwekers. Een combinatie van groene en gekleurde mini plantjes en iets grotere plantjes, perfect als jouw papa houdt van wat groen in huis.

14. Doorbreek het cliché met een boeket bloemen

Vanaf €25,00

Wie zegt dat enkel mama's een bos verse bloemen kunnen appreciëren? De boeketten van Hoy by Kaat zijn eigentijds en brengen vrolijkheid in huis. Bloemen, bessen, grassen, takken. Geen opvullend bladgroen, enkel een explosie aan kleur.

15. Een klassieker... 

€79,90

Vul de kledingkast van je papa aan met deze simpele, maar tijdloze witte t-shirt van Ralph Lauren. Een basic die iedere papa staat. Bij VOS Fashion word je ondergedompeld in de wondere wereld van mannenmode en kan je vertrouwen op passie, vakmanschap en exclusieve service.

16. Happy feet, happy dad

€14,99

Verwen zijn voeten met dit 3-pack herensokken via de webshop van Beenmode VerduycktUltiem draagcomfort geproduceerd met hoogwaardige en innovatieve materialen die een perfecte pasvorm garanderen.

17. Voor stipte papa's

€99,00

Of papa's die wel eens te laat komen? Naast traditionele uurwerken biedt Juweliers Jehaes ook smartwatches aan. Van telefoon-notificaties tot wekker en slaapmonitor, deze smartwatch maakt zijn leven zoveel makkelijker.

18. Een snoepkont in huis?

Vanaf €9,95

Sweet Victorine maakt voor Vaderdag snoepdozen met hartverwarmende titels. Zo kan je kiezen uit de volgende slogans: "Leve Papa""Best Dad Ever" of "Beste Pluspapa". Een smakelijk cadeau voor de papa die wel eens durft te snoepen!

19. Smakelijk verrassingspakket (op maat!)

Vanaf €25,00

Liever iets gezonder? Trakteer hem op een verrassingspakket met gluten -en lactosevrije lekkernijen! Stel je pakket zelf samen uit het M'Oats & More aanbod aan heerlijke vruchtensappen, granola's, gember shots, bananenbrood en meer.

20. Een Alpacawandeling

€20,00 p.p.

We sluiten de lijst af met hét meest originele cadeau. Ga op wandeling met, je leest het goed, alpaca's! Deze unieke wandeling wordt georganiseerd door Alpaca Tumulus in een groep van max. 12 personen, met steeds één alpaca per twee personen.

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x