Van Flexinet naar Webhero: een selectie van online meesterwerken!

De wereld van webdesign en digitale oplossingen brengt vaak uitdagingen op je pad. Bij Webhero begrijpen we dit en proberen we hierop in te spelen als digitale held voor onze klanten. We besloten dan ook een helpende hand te bieden aan de voormalige Flexinet-klanten wanneer dit bedrijf helaas failliet ging. Dit bracht ons sinds het begin van deze maand in contact met meer dan 230 bedrijven, die we met veel passie en plezier hebben verder geholpen.

We zijn bij Webhero enorm trots op de succesvolle samenwerkingen die we ondertussen hebben opgebouwd met deze voormalige Flexinet klanten. We bekeken samen hun digitale behoeften en pakten deze aan. Dit resulteerde in een mooie transformatie van hun online aanwezigheid. Om deze geweldige samenwerking te vieren, willen we graag enkele online meesterwerken in de spotlights zetten.

Bewonder 10 Flexinet klanten die de overstap maakten:

Kaasmeester Martens

Welkom bij Martens Kaasmeester in Schilde, waar het webdesign net zo smaakvol is als hun heerlijke kaasassortiment! Dankzij de keuze van het Webhero webdesign São Paulo word je meteen ondergedompeld in de wereld van gastronomische verfijning.

De website van Kaasmeester Martens bezoeken

De website van Kaasmeester Martens.

Vario Drive

Stap binnen in de wereld van elektrisch varen en elektrotrekkers met een webdesign dat net zo indrukwekkend is als de technologie die ze leveren. Zij kozen voor het Webhero webdesign Casablanca met als gevolg: een perfect samenspel van esthetiek en functionaliteit. 

De website van Vario Drive bezoeken

De website van Vario Drive.

QP&S

Alsook QP&S waagde de sprong en ging voor het Webhero websdesign Casablanca, maar koos voor iets strakkere elementen. Een look & feel die beter past bij de wereld van hoogkwalitatief medisch materiaal.

De website van QP&S bezoeken

Website van QP&S.

Nicolas Geurts

Uroloog Nicolas Geurts koos voor het nieuwste Webhero webdesign Dubrovnik en wat een slimme keuze! De straightforward styling met aandacht voor vorm en kleurgebruik weerspiegelt de kwaliteit van zijn praktijk.

De website van uroloog Nicolas Geurts

De website van uroloog Nicolas Geurts.

Supermarkt Nagels

Een webdesign net zo verfrissend als hun hoogwaardige producten. Deze winkel te Kontich-Kazerne koos voor het Webhero webdesign Hanoi om hun kwaliteitsvol assortiment te presenteren.

De website van Supermarkt Nagels bezoeken

De website van Supermarkt Nagels.

Ilse Dierick

Een strak design met een groot logo, handig grote knoppen en elementen met mooi afgeronde hoeken? Dat klonk als muziek in de oren voor osteopaat en kinesist Ilse. Haar website schittert dan ook online in het Webhero webdesign Amsterdam

De website van Ilse Dierick bezoeken

De website van Ilse Dierick.

Gozar

Brasserie Gozar daarentegen pakt uit met het Webhero webdesign London. Het webdesign met oog voor afbeeldingen sluit perfect aan bij de smaakvolle ervaring die je kan verwachten bij Brasserie GOZAR.

De website van Gozar bezoeken

De website van Gozar.

Van Wouwe Slaapcomfort

Deze meubelwinkel te Rupelmonde koos voor het Webhero webdesign Dubai. Dankzij deze keuze creëren hun beelden en het kleurenpalet een gevoel van rust en ontspanning. Surf naar hun website en dompel onder in de wereld van comfort en welzijn.

De website van Van Wouwe Slaapcomfort bezoeken

De website van Van Wouwe Slaapcomfort.

De Backer

Schrijnwerker De Backer koos voor het Webhero webdesign Malmö. Dit ontwerp weergeeft een gevoel van tijdloze elegantie en vakmanschap, wat naadloos aansluit bij hun ambachtelijke schrijnwerk.

De website van De Backer bezoeken

De website van De Backer.

Dr. Bijdekerke

Huisarts dokter Bijdekerke koos voor een speelser Webhero webdesign, Honolulu. Het ontwerp sluit perfect aan bij de professionele uitstraling en functionaliteiten die nodig zijn voor een huisartsenpraktijk, maar geeft het ook een leuke twist!

De website van dokter Bijdekerke bezoeken

De website van Dr. Bijdekerke.Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!