Webhero team

27 oktober 2022

10 vragen aan onze Front End Developer, Hannah

Ze is competitief, heeft een hart voor dieren en verkiest de avond resoluut boven de ochtend. Maak kennis met Front-End Developer Hannah Vanhoutvinck, die ons team in 2020 vervoegde en sinds dan haar vrouwtje staat in het Webhero Development Team. 

1. Hoe ben je terechtgekomen bij Webhero?

Ik was op zoek naar een IBO-plek in de regio Leuven. Aangezien ik in Leuven woon, ben ik webdesign bureaus in de buurt gaan opzoeken en zo ben ik dan ook bij Webhero terechtgekomen. Eigenlijk via het internet en SEO dus (lacht). Vervolgens heb ik voor een open vacature gesolliciteerd, mijn IBO-opleiding hier gedaan en nu werk ik hier al meer dan twee jaar.

2. Wat vind je het leukste aan werken bij Webhero?

De sfeer binnen het team. Iedereen is heel open en probeert een "beste beste" te zijn, maar stiekem vind ik het ook wel leuk dat het development team apart zit. Onze werkplek staat los van de rest zodat wij ons eigen ding kunnen doen.

3. Wat is de grootste afknapper voor jou op werkvlak?

Ik ben totaal geen nine-to-five persoon. Tijdens een werkdag heb ik momenten dat ik me niet kan concentreren en doe ik liever iets anders. ‘s Avonds werk ik dan wat harder of langer door. Ik ben ook eerder een avond- of nachtmens dan een ochtendmens. Die flexibele uren zijn voor mij dus belangrijk en een groot pluspunt. Uiteraard heb ik wel geen problemen met vaste uren voor meetings, maar normaal gesproken ben ik dus niet de grootste nine-to-five fan (lacht).

4. Ben je eerder een hondenmens of kattenmens?

Honden, geen katten! Ik heb eigenlijk heel mijn leven honden gehad. Zo ben ik thuis opgegroeid met vier Franse bulldogs. Ondertussen heb ik al drie jaar geen hond in mijn leven gehad, dus daar moet dringend verandering in komen (lacht). Al is dat niet zo makkelijk aangezien ik momenteel aan cohousing doe. Zodra mijn vriend en ik een eigen huis hebben wil ik graag een grote hond.

5. Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Ik zie mezelf kinderen hebben, hopelijk in een eigen huis met een hond. Ik zeg ook altijd dat ik zelf ondernemer wil worden en zelf iets wil uitbouwen. Wie weet is het me tegen dan gelukt. Als laatste wil ik ook vasthouden aan mijn hobby badminton. Oei, en uiteraard ook mijn vriend Thomas! Die past er ook nog ergens in (lacht).

6. Hoe zouden anderen je beschrijven in 5 woorden?

Ik sta altijd klaar voor anderen, ik lach veel en ik ben zeer open. Ik heb wel een ochtendhumeur en durf mezelf soms wegcijferen tegenover anderen. Ik wil graag goed doen voor iedereen. Het liefst doe ik natuurlijk dingen die ik wil doen en waar ik plezier uit haal. Als laatste ben ik ook competitief. Opgesomd: er zijn voor anderen, goedlachs, open, competitief en behulpzaam.

7. Ben je een ochtendpersoon of een avondpersoon?

Een avondpersoon, 200 procent! (lacht). ‘s Avonds komt mijn creativiteit meer naar boven en kan ik me beter focussen. Ook het gevoel dat iedereen om me heen slaapt en dat heel de wereld stil is, dat geeft me een magisch gevoel waardoor ik in een soort hyper focus kan gaan. Uiteraard - begrijp me niet verkeerd - doe ik overdag ook heel graag dingen buiten, maar over het algemeen ben ik eerder een avondpersoon.

8. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Wat is jouw levensmotto?

Ik heb een geweldige quote: “Genius? Nothing, we just worked harder”. Je moet voor alles werken en niets komt vanzelf, maar hard werk wordt wel beloond. Ik ben het soort persoon dat als ik iets vraag en het niet meteen krijg, dat ik dan zelf een manier zal vinden om het te krijgen. Hoe hard ik ook moet werken, ik zal zien dat ik het doe en dat het me lukt. Ik ben altijd zo geweest, van kleins af aan. Die quote ben ik een paar jaar geleden tegengekomen en dat beschrijft echt gewoon mijn mindset. Wel toevallig als je zoiets tegenkomt. Ik had toen zoiets van “Yes, nog iemand met zo een persoonlijkheid” (lacht).

9. Wat is je grootste angst?

Goh, op dit moment? Ik denk dat mijn grootste angst is om een ernstige ziekte te krijgen. Op dit moment is dat het ergste dat ik me kan inbeelden,  maar gelukkig zijn we hier allemaal gezond. Als je stilstaat bij al die ziektes, moet je ook beseffen dat je blij moet zijn met elke dag die je krijgt.

10. Als je 1 miljoen euro won, wat zou je dan doen?

Een huis kopen en investeren in iets. In wat weet ik nog niet, maar waarschijnlijk in vastgoed. Dat is geen slecht plan denk ik.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x