Webhero update: Instagram integratie

De Insta-feed is terug! Vorig jaar bouwden we een koppeling met Instagram zodat jouw posts op je homepage konden verschijnen. Kort daarna blokkeerde Instagram de manier waarop we dit hadden gemaakt. Spijtig want honderden klanten maakten gebruik van deze feature. Maar nu is er goed nieuws: we hebben via een officiële Facebook-app de koppeling terug kunnen activeren!

 
Hoe maak ik een koppeling met Instagram feed?

Ga hiervoor in de beheermodule naar Instellingen > Integraties en klik op het Instagram-icoon. Vervolgens word je automatisch doorverwezen naar je Instagram account om de koppeling te voltooien. Je zal dus even moeten inloggen op je computer op Instagram om deze koppeling te voltooien. 

Integreer Instagram in je website

Wanneer de koppeling is voltooid, zullen de laatste12 foto's van jouw feed weergegeven worden op jouw homepage. Standaard worden de 6 meest recente posts helemaal onderaan je homepage getoond, natuurlijk in jouw huisstijl. Maar bezoekers hebben de optie om 6 extra foto's te bekijken door op het pijltje naar onder te klikken. Als je met je muis over de foto's beweegt, krijg je ook de bijhorende tekst en emoticons te zien.

Lees ook:

Hoe plaats ik een Instagram feed op mijn website?

Waarom verschijnt mijn Instagram feed plots niet meer op mijn website?

Hoe maak ik een koppeling met Instagram shopping & Facebook?Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!