14 maart 2017

Geselecteerd door Google als high potential agency

Content Crackers (de voorloper van Webhero) werd geselecteerd door Google als één van de 18 high potential agencies in België. Een mooie erkenning en tegelijkertijd ook de ultieme kans om deel te nemen aan het exclusieve Elevator Business Coaching Academy. Internationale business coach Robert Craven geeft 4 groepssessies in de kantoren van Google Brussel en helpt ons tijdens 4 individuele sessies om onze bedrijfsstrategie op punt te zetten.

Google Brussel, website laten maken,  Webhero

Op 4 jaar tijd groeide het team naar een 12-koppig digital agency met experts op vlak van webdevelopment, marketing en online communicatie. In 2016 groeiden we maar liefst 45%. 2017 moet dan ook hét jaar worden waarin we onze sales boosten en evolueren van start-up naar scale-up.

Google Brussel, grow you digital agency, website laten maken,  Webhero

Intussen zijn de eerste sessies achter de rug. Het programma bevestigt dat we goed bezig zijn, maar het werkt vooral motiverend. Robert is to-the-point: je krijgt zoveel nieuwe inzichten over herkenbare situaties dat je de eerste dagen wel weet waarover wakker te liggen. Vragen waar je anders moeilijk een antwoord op vindt, kan je nu gewoon open stellen aan andere agencies. De komende maanden zullen we werken aan een groeiplan en bijleren over teams & people, marketing en sales. Let's crack it!

Persbericht: Webhero doet overname van 139 Udesite Klanten

Webhero kondigt met trots de overname aan van 139 websites en 40 webshops van Udesite, een digital agency uit Sint-Niklaas.

12 september 2023

Belangrijke update Instagram Shopping

Met ingang van 10 augustus 2023 heeft Instagram ingrijpende aanpassingen doorgevoerd binnen Instagram Shopping.

31 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Ontdek de 12 voordelen van Webhero en wat maakt Webhero sterker dan WordPress.

14 augustus 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x