14 maart 2017

Geselecteerd door Google als high potential agency

Content Crackers (de voorloper van Webhero) werd geselecteerd door Google als één van de 18 high potential agencies in België. Een mooie erkenning en tegelijkertijd ook de ultieme kans om deel te nemen aan het exclusieve Elevator Business Coaching Academy. Internationale business coach Robert Craven geeft 4 groepssessies in de kantoren van Google Brussel en helpt ons tijdens 4 individuele sessies om onze bedrijfsstrategie op punt te zetten.

Google Brussel, website laten maken,  Webhero

Op 4 jaar tijd groeide het team naar een 12-koppig digital agency met experts op vlak van webdevelopment, marketing en online communicatie. In 2016 groeiden we maar liefst 45%. 2017 moet dan ook hét jaar worden waarin we onze sales boosten en evolueren van start-up naar scale-up.

Google Brussel, grow you digital agency, website laten maken,  Webhero

Intussen zijn de eerste sessies achter de rug. Het programma bevestigt dat we goed bezig zijn, maar het werkt vooral motiverend. Robert is to-the-point: je krijgt zoveel nieuwe inzichten over herkenbare situaties dat je de eerste dagen wel weet waarover wakker te liggen. Vragen waar je anders moeilijk een antwoord op vindt, kan je nu gewoon open stellen aan andere agencies. De komende maanden zullen we werken aan een groeiplan en bijleren over teams & people, marketing en sales. Let's crack it!

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x