Aangepaste checkout voor afhalen in winkel: datumkiezer + betaalmethode ‘betalen bij afhaling’

Kunnen jouw klanten producten kopen via jouw webshop en ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld af te halen in de winkel? Dan is het handig dat de klant zelf een datum kan aanduiden wanneer het voor hun past om dit product op te halen. 

De datumkiezer instellen

Je kan nu per verzendmethode een "datumkiezer" activeren. Hiermee kunnen jouw bezoekers tijdens de checkout makkelijk een datum en tijdstip doorgeven. Ideaal om bijvoorbeeld je afhalingen praktisch te organiseren. Je kan hier ook openingsuren en sluitingsdagen instellen waarop afhalen voor bezoekers niet mogelijk is. 

Als een bezoeker een verzendmethode kiest waar jij de "datumkiezer" hebt geactiveerd, wordt de mogelijkheid om een apart leveringsadres op te geven verborgen.

Datumkiezer per verzendmethode

Heb je de datumkiezer geactiveerd voor jouw webshop? Dan kunnen jouw klanten hun bestelling dus in de winkel komen ophalen. Het is logisch dat zij de optie dan eventueel verkiezen, om ook ter plaatste te betalen bij ophaling.
 
Daarom hebben we bij betaalmethodes nu de optie"betaling bij afhaling" toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om je kopers eenvoudig te laten betalen bij ophaling van de bestelling in je winkel of een afhaalpunt.

Betaling bij afhaling


Lees ook: 

Hoe activeer ik de datumkiezer bij mijn verzendmethoden?

Hoe stel ik mijn verzendmethoden in?

Welke betaalmethodes zijn mogelijk in de webshop?Ik zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!