Webhero beheermodule

20 december 2020

Aangepaste checkout voor afhalen in winkel: datumkiezer + betaalmethode ‘betalen bij afhaling’

Kunnen jouw klanten producten kopen via jouw webshop en ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld af te halen in de winkel? Dan is het handig dat de klant zelf een datum kan aanduiden wanneer het voor hun past om dit product op te halen. 

De datumkiezer instellen

Je kan nu per verzendmethode een "datumkiezer" activeren. Hiermee kunnen jouw bezoekers tijdens de checkout makkelijk een datum en tijdstip doorgeven. Ideaal om bijvoorbeeld je afhalingen praktisch te organiseren. Je kan hier ook openingsuren en sluitingsdagen instellen waarop afhalen voor bezoekers niet mogelijk is. 

Als een bezoeker een verzendmethode kiest waar jij de "datumkiezer" hebt geactiveerd, wordt de mogelijkheid om een apart leveringsadres op te geven verborgen.

Heb je de datumkiezer geactiveerd voor jouw webshop? Dan kunnen jouw klanten hun bestelling dus in de winkel komen ophalen. Het is logisch dat zij de optie dan eventueel verkiezen, om ook ter plaatste te betalen bij ophaling.

Daarom hebben we bij betaalmethodes nu de optie"betaling bij afhaling" toegevoegd. Hiermee wordt het mogelijk om je kopers eenvoudig te laten betalen bij ophaling van de bestelling in je winkel of een afhaalpunt.

Lees ook: 

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x