Webhero team

30 april 2021

Webhero: Niet je standaard sales team

Wanneer je denkt aan salesmensen krijg je meteen een flashback uit de bekende film "Wolf of Wall Street". Echte saleshaaien die opstaan, eten en slapen met één gedachte: verkoop. Maar hoe gaat dat in de praktijk? Karlien Valvekens, Web Advisor Manager, vertelt hoe het verloopt bij Webhero.

Weg met het sales cliché

Er is een reden waarom we spreken over Web Advisors in plaats van salesmensen. Bij Webhero hoor je geen verkooppraatjes of sta je niet voor onverwachte verrassingen. Geen verleiders, valkuilen of saleshaaien (aka sharks) te bespeuren. Wij focussen ons vooral op het adviseren van de klant en doen niet aan "verkopen om te verkopen".  

"Elke ondernemer correct adviseren. We gaan niets verkopen gewoon om te kunnen verkopen." 

- Karlien Valvekens, Web Advisor Manager.

Bij Webhero streven we vooral naar een goede band met de klant en transparantie. Welke opties zijn interessant? Is Webhero de perfecte match? Onze Web Advisors kijken naar wat het voordeligste is voor jouw zaak. 

Webdesigners met een luisterend oor 

Webhero wilt niets liever dan een website of webshop die voldoet aan de wensen van de klant. Onze Web Advisors luisteren daarom aandachtig naar jouw verhaal en geven echt advies op maat. Vervolgens gaan ze aan de slag in de Webhero beheermodule, want oh-jawel onze adviseurs zijn stiekem ook webdesigners. Zij bouwen namelijk zelf de eerste versie van jouw website of webshop. Zo heeft Web Advisor Manager, Karlien Valvekens, al 403 websites gebouwd én online gezet. 

Jouw succesverhaal

Het unieke aan ons Web Advisor team? Ze verdiepen zich echt in jouw verhaal. Ze luisteren, adviseren en bouwen steeds met jouw bedrijf in het achterhoofd. Zo denken ze actief mee over welke opties bij Webhero het beste zijn voor jouw specifieke zaak. Want iedere onderneming is anders en daar houden wij graag rekening mee.

Web Advisor Manager aan het woord

Binnen onze reeks "Who's that girl?" interviewden we Karlien Valvekens, Web Advisor Manager bij Webhero. Met 12 jaar ervaring in B2B sales vertelt ze over haar rol binnen Webhero. Ontdek hoe een dag als Web Advisor eruit ziet, hoe wij aan sales doen en waar Karlien enorm veel energie van krijgt. 

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x