E-commerce

3 mei 2022

5 mooie webshops door Webhero - 2022

5 mooie webshops door Webhero - 2022

Eerder maakten jullie al kennis met onze vijf favoriete websites, daarom is het nu tijd voor onze top 5 mooiste webshops van 2022! Ontdek wie deze keer met de eer ging lopen en laat je inspireren door lokale ondernemers.

1. Sportcentrum Grand Slam

Design: São Paulo
Webshop: www.sportcentrumgs.be

Je zoekt een centrum waar een goede sfeer heerst, professionele begeleiding aanwezig is, waar iedereen persoonlijk geholpen wordt? Sportcentrum Grand Slam is hét adres. Van voedingsadvies tot fitness, padel, tennis en squash. Jouw nieuwe plaats voor sportplezier klinkt het en dat durven we geloven. Even geleden ging hun webshop  online in ons allernieuwste webdesign "São Paulo", een briljante keuze die iedereen aanzet tot beweging.

2. FAMM By Kate

Design: Seattle
Webshop: www.fammbykate.be

Iedereen kent ze, iedereen zingt luidkeels mee met haar liedjes en vanaf nu kan iedereen zich ook kleden zoals haar. Kate Ryan lanceerde namelijk even geleden haar allereerste webshop! Een plek vol stijlvolle, unieke en betaalbare items goedgekeurd door de popartiest zelf. Bovendien verpakt in ecologisch materiaal met aandacht voor het milieu. Vanzelfsprekend koos ze voor het strakke webdesign "Seattle", voor dat fashion-feel-gevoel. Wat een prachtig resultaat!

3. Tchaï - The Avsar Label

Design: Lisboa
Webshop: www.avsarlabel.be

Dochters Alicia en Claudia zijn de drijvende krachten achter  Tchaï, maar het is papa Kerim - een kleermaker met meer dan veertig jaar ervaring in de Belgische mode industrie - die de droom in gang zette. Een ready-to-wear en duurzaam modemerk toegewijd aan de vrouw. Het familiebedrijf koos voor het tijdloos webdesign "Lisboa". Door de heldere en klassieke stijl zetten ze hun producten mooi in de kijker. Slimme keuze!

4. Moon by Luna

Design: Malmö
Webshop: www.moonbyluna.com
Webhero TV: Ondernemersverhaal - Luna Stevens

Luna Stevens maakt al enkele jaren furore op Instagram waar ze intussen meer dan 200.000 volgers heeft verzameld. Even geleden kwam de influencer aankloppen met haar grootste droom: een eigen lingeriecollectie. Sensuele dameslingerie verdient een sexy design en daarom koos ze voor de donkere versie van het webdesign "Malmö". Luna haar missie? De ultieme viering van vrouwelijkheid, en die missie heeft ze zeker voltooid. Sinds de opstart van haar webshop vliegen de collecties de deur uit!

5. Vyvín

Design: Casablanca
Webshop: www.vyvin.be
Webhero TV: Ondernemersverhaal - Vyvín

Succesvol fotograaf, oprichter van Club Royale Afterwork in Leuven en nu dus ook wijnhandelaar. Dieter Vyvey gebruikte de pandemie om zijn droom waar te maken: een eigen wijnwinkel. Vyvín is op minder dan twee jaar tijd uitgegroeid van een webshop naar een heuse Wine Store & Bar met meer dan 1.200 verschillende wijnen van over de hele wereld en in alle prijscategorieën. Dieter koos voor het strak en speels design "Casablanca" om zijn webshop perfect te laten uitkomen.

Ook graag een webshop met de 'w' van wauw?

Maak een afspraak met een van onze experts en ontvang gratis de eerste versie van jouw droom webshop!

Nu kennismaken

5 extra inspiratiebronnen:

Je wil een nieuwe look & feel voor jouw webshop, maar weet niet waar te beginnen? We verzamelden enkele handige bronnen boordevol inspiratie voor mooie webshops;

  • Moodboards via Pinterest 

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie webshops te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Het bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je alvast een goede kickstart!

  • 34 inspirerende Webdesigns voor 2022

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie webshops en websites verzameld die hij graag wil tonen: "These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.” Een fantastisch lijstje met zeer mooie webshops, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we …

  • 7 Webdesign trends voor 2022

Als actieve speler in de digitale wereld is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Birdie Design deelt graag hun selectie beste website design trends van 2022. Van gewaagde kleuren tot  organische vormen. Kom alle trends hier te weten!

  • Prijswinnende webshops

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie webshops of websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Bezoek de website of volg hen op Instagram.

  • Innovatieve webshops

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun webshop of website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt. Bezoek hier de website.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x