Webhero Awards

28 maart 2024

Webhero Awards 2024

Geschreven door Geraldine.

Ontdek de winnaars van de Webhero Awards 2024

Dit jaar bekroonden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun uitzonderlijke innovatie en succes, zowel online als offline. Tijdens de uitreikingsceremonie mochten we 13 ondernemers een extra warm applaus geven, toen ze hun award persoonlijk op het podium in ontvangst namen. Een moment van pure erkenning en waardering voor hun harde werk en bijdrage. We houden je niet langer in spanning; ontdek hieronder alle winnaars!

1. Starter van het jaar: Niels Vincke van Rise and Rise

Niels Vincke won de 'Starter van het jaar' award met zijn fitnessonderneming Rise and Rise, dankzij een revolutionaire EMS-training methode. Deze methode maakt een volledige workout van drie uur mogelijk in slechts 21 minuten, ideaal voor wie snel fit wil worden maar weinig tijd heeft.

Jo Deferm en Niels Vincke.

2. Vrouwelijke Ondernemer van het jaar: Petra Meeus van Billycom

Petra Meeus mocht de award voor 'Vrouwelijke Ondernemer van het jaar' in ontvangst nemen. Een eerbetoon aan de succesvolle rebranding van haar contentmarketingbureau Billycom en de indrukwekkende groei die het bedrijf onder haar leiding heeft doorgemaakt.

Jo Deferm, Karlien Valvekens en Petra Meeus.

3. Mannelijke Ondernemer van het jaar: André Claessens van Zorgtraiteur Claessens André

André Claessens, van Zorgtraiteur Claessens André, greep de titel 'Mannelijke Ondernemer van het jaar'. Niet alleen bezorgt hij senioren gezonde maaltijden voor een zelfstandiger bestaan, maar als medeoprichter van vzw Beter pakt hij ook ongezonde kinderbrooddozen aan, waarmee hij zijn positieve invloed op de gemeenschap bewijst.

Jo Deferm en André Claessens.

4. Ondernemersduo van het jaar: Sophie Riga & Koen Van Orshaegen van Puur Reizen

Sophie Riga & Koen Van Orshaegen, het dynamische duo achter Puur Reizen, ontvingen de 'Ondernemersduo van het jaar' award. Hun reisbureau, gespecialiseerd in op maat gemaakte reiservaringen naar exotische bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Botswana, en Costa Rica, blinkt uit door hun toewijding aan het creëren van unieke avonturen voor hun klanten.

Karlien Valvekens en Sophie Riga.

5. Mail Hero: Lara Nerinckx & Sebert Penen van Personal.

Lara Nerinckx & Sebert Penen van Personal. wonnen de 'Mail Hero' award dankzij hun succesvolle e-mailcampagnes. Hun slimme e-mailmarketing strategieën hebben hun zichtbaarheid en klantrelaties versterkt, wat aanzienlijk aan hun groei heeft bijgedragen.

Jo Deferm, Lara Nerinckx en Sebert Penen.

6. Lancering van het jaar: Sven Nys van Sven Nys Academy

De 'Lancering van het jaar' award ging naar Sven Nys voor de Sven Nys Academy, gericht op het plezier van offroad fietsen bij kinderen. Met nadruk op plezier en veiligheid leert het team, onder leiding van Sven Nys, jonge fietsers essentiële technieken en veilig verkeersgedrag, waardoor hun passie voor fietsen toeneemt.

Sven Nys, Els Usewils en Karlien Valvekens.

7. 250K E-commerce Award: Luna Stevens van Moon by Luna

Vorig jaar sleepte Luna Stevens de '200K E-commerce Award' in de wacht met Moon by Luna, en dit jaar bevestigt ze haar succes opnieuw met de '250K E-commerce Award'. Haar lingeriemerk, een eerbetoon aan vrouwelijkheid, heeft online de harten veroverd. Luna's onophoudelijke inzet en doorzettingsvermogen zorgen voor aanhoudend succes in e-commerce.

Karlien Valvekens en Luna Stevens.

8. 100K E-commerce Award: Dieter Vyvey van VYVÍN

Dieter Vyvey van VYVÍN veroverde de '100K E-commerce Award' met zijn uitgebreide wijnwinkel. Met een assortiment van 2500 wijnen uit alle hoeken van de wereld en voor elke prijsklasse, staat VYVÍN garant voor deskundig advies en het perfecte relatiegeschenk. Hun wijnen schitteren niet alleen in de winkel maar ook online.

Jo Deferm en Dieter Vyvey.

9. 70K E-commerce Award: Kristine Coenen van Château BIB

Kristine Coenen van Château Bag in Box heeft de '70K E-commerce Award' gewonnen dankzij haar innovatieve benadering van wijnverkoop. Bij Château BIB worden uitsluitend wijnen van hoge kwaliteit aangeboden in een krat of bag-in-box. Dit concept, dat zij samen met Chris De Baets heeft opgezet, komt voort uit hun gezamenlijke passie voor Franse topwijnen.

Kristine Coenen.

10. 45K E-commerce Award: Marleen Ruelens van Luc Classic

Marleen Ruelens won met Luc Classic de '45K E-commerce Award', ter ere van Luc Claes, een gepassioneerd leerkracht en fietser die op 57-jarige leeftijd overleed aan jongdementie. Luc Classic, geboren uit diep respect voor Luc door zijn fietsvrienden, de Kapelriders, houdt zijn herinnering levend en vestigt aandacht op jongdementie.

Jo Deferm, Geert Segers en Marleen Ruelens.

11. 30K E-commerce Award: An Heremans van Be-Pure

An Heremans en haar Be-Pure skin center wonnen de '30K E-commerce Award'. Met een focus op huidverbetering biedt Be-Pure persoonlijke zorg, passie en expertise. Hun unieke concept combineert behandelingen en producten voor thuis, gericht op het beste resultaat voor elke huid.

Karlien Valvekens en An Heremans.

12. 20K E-commerce Award: Kristien Van Heuckelom van Caramel

Kristien Van Heuckelom van Caramel, dé damesmodezaak in Geel sinds 1989, werd bekroond met de '20K E-commerce Award'. Van casual tot chic, voor maat 34 tot 50, biedt Caramel een breed assortiment aan topmerken. Geroemd om haar persoonlijke service, helpt het ervaren team elke klant aan een stijlvolle outfit.

Kristien Van Heuckelom.

13. SEO Hero: Dhawli Saeyvoet van Puur Zuid

Dhawli Saeyvoet van Puur Zuid won de 'SEO Hero' award door haar focus op SEO, wat de website aanzienlijk beter vindbaar maakte in Google. Puur Zuid biedt begeleiding door ervaren experts die samenwerken om je persoonlijke groei te ondersteunen, zowel mentaal als fysiek, vanuit een holistische benadering.

14. Jonge Ondernemer van het jaar: Severin Caerts van De Rockschool

Severin Caerts van De Rockschool won de titel 'Jongste Ondernemer van het Jaar'. Bij De Rockschool krijg je muzieklessen op maat, waar je in een half uur per week met een persoonlijke coach aan jouw muzikale wensen werkt, op jouw niveau en volgens jouw interesses.

15. Horecazaak van het jaar: Niels Brants van EssenCiel

Niels Brants van EssenCiel won 'Horecazaak van het jaar'. Geopend in 2013 door Niels Brants en Romina Charels, veroverde dit gastronomisch restaurant in Leuven een Michelinster in 2019. EssenCiel staat bekend om zijn seizoensgebonden keuken waar het product centraal staat, gedragen door een jong en gepassioneerd team.

16. Eventorganisatie van het jaar: Wim Walravens van Pop-up Zanzibar

Wim Walravens' Pop-up Zanzibar, winnaar van 'Eventorganisatie van het jaar', creëert een instant vakantiegevoel met luxe, dichtbij huis. Het biedt een mix van kwaliteitsdranken, fijne gerechten en goede muziek, ideaal voor afterwork en "Dinner & Dance" in een zomers decor.

17. Sportorganisatie van het jaar: Jana Van Tornhout & Jan Van Hecke van Klimzaal Bleau

Jana Van Tornhout & Jan Van Hecke van Klimzaal Bleau wonnen dit jaar de 'Sportorganisatie van het jaar' award. Klimzaal Bleau biedt een topervaring voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde klimmers, en illustreert perfect de samensmelting van sport met een sterk gemeenschapsgevoel.

18. Milestone 10 jaar Webhero: Moes Chioua Lekhli van The Art of Motion

Moes Chioua Lekhli's The Art of Motion, al 10 jaar trouwe Webhero klant, biedt gespecialiseerde coaching in blessurepreventie. Moes, die zelf rugproblemen overwon, deelt zijn passie en kennis via TAOM, gericht op een gezonde levensstijl en professionele ontwikkeling in beweging.

19 - 41. E-commerce Heroes

Naast de traditionele onderscheidingen, richt Webhero dit jaar extra aandacht op de digitale verkoopprestaties met de E-commerce Awards. Deze prijzen zijn een eerbetoon aan ondernemers die hun digitale aanwezigheid op voortreffelijke wijze hebben benut. Moon by Luna, VYVÍN, Château BIB, Luc Classic, Be-Pure, Caramel en nog 23 andere ondernemingen ontvingen een prijs voor hun online succes.

Week van de Digitale Held

Elk jaar vormen de Webhero Awards het hoogtepunt van de Week van de Digitale Held, waarbij de focus ligt op de digitale groei van ondernemers. Webhero zet een week lang diverse activiteiten op touw, waaronder de glansrijke uitreiking van de Webhero Awards, inspirerende webinars, een open office dag, en exclusieve online aanbiedingen. Een week volledig gewijd aan de verkenning en viering van de digitale vooruitgang.

Herbeleef de awarduitreiking via ons fotoalbum, mede dankzij FUX fotografie.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x