7 september 2022

Verhoogde investeringsaftrek voor digitale investeringen

Geschreven door Jo Deferm.

Graag een nieuwe website laten bouwen of jouw e-commerce business opstarten? Wacht niet tot volgend jaar! Op digitale investeringen, aangekocht voor 31 december 2022, heb je recht op 25% fiscaal voordeel (i.p.v 13%). Dit voordeel geldt wel enkel voor nieuwe websites en digitale software. Onderhoud of aanpassingen aan je bestaande website tellen niet mee. We sommen voor je op uit welke digitale investeringen bij Webhero je dit jaar een fiscaal voordeel kan halen.

Haal fiscaal voordeel uit deze digitale investeringen bij Webhero

Nieuwe Webheroes: 

Huidige Webheroes:

Disclaimer: Webhero is uiteraard geen boekhoudkantoor. Voor verdere vragen i.v.m. het fiscaal voordeel neem je best contact op met jouw boekhouder.

Geschreven door Jo Deferm

Foto van Jo Deferm.

Jo Deferm heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale marketing en ondernemerschap. Die expertise verstrekte hij door de succesvolle oprichting van de welbekende reisorganisatie BoardX (2000-2012), advertentiebureau Jayjays (2017-2023) en web bureau Webhero (2013-heden). 

Jo zijn blogs zijn een weerspiegeling van zijn uitgebreide kennis en zijn toewijding aan het delen van praktische inzichten die bedrijven helpen te groeien in het digitale tijdperk.

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

Team Webhero wenst jullie magische feestdagen en een fantastisch 2024

Beste klanten, vrienden, familie en heroes, jullie onwankelbare steun en vertrouwen zijn ook dit jaar de drijvende krachten achter onze successen en innovaties.

27 december 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x