22 april 2024

10 mooie websites door Webhero - 2024

De klok slaat 2024 en het Webhero team onthult vol trots de gloednieuwe top 10. Ontdek de selectie mooie websites van dit jaar! Laat je inspireren door verschillende webdesigns, kleurpaletten en slimme structuren. Wie weet, sta jij wel in de volgende editie te schitteren.

1. Dorian Surf Village

Design: Ibiza
Website: www.doriansurfvillage.com

Dorian Surf Village, gelegen in Frankrijk, is dé ultieme mix van luxe en avontuur. Van gezellige tipi-tenten tot weelderige lodges, deze plek biedt voor elk wat wils. Maar wat echt opvalt, is hun website! Met dynamische video-achtergronden die de energie van het resort vangen, kun je jezelf direct onderdompelen in de surf vibe. De combinatie van fotoalbums gekoppeld aan tekstpagina's verrijkt deze ervaring nog verder.

Mooie website 2024. Dorian Surf Village.

2. IQ Solutions

Design: El Nido
Website: www.iq-solutions.be

Ontdek IQ Solutions, waar totaalrenovaties een kunst zijn. Op hun website springt een dynamische video achtergrond direct in het oog, terwijl subtiele hints van hun logo de site verfraaien. De homepage is als een droom: een korte introductie, duidelijke pijlers en een snelle navigatie om snel een offerte aan te vragen. Een lopende band met hun zusterbedrijven voegt een speels element toe aan de surfervaring, terwijl je gemakkelijk een contactformulier kunt invullen.

Mooie website 2024. IQ Solutions.

3. Verwacht in Gent

Design: Amsterdam
Website: www.verwachtin.gent

Verwacht in Gent is een team van gepassioneerde vroedvrouwen die volledige begeleiding bieden rondom zwangerschap en geboorte. Hun website creëert een warme, huiselijke sfeer die onmiddellijk een gevoel van vertrouwen geeft, met een gestructureerde indeling en duidelijke communicatie. De rustige kleurenschema's en de minimalistische lay-out benadrukken de kalme omgeving die essentieel is voor aanstaande ouders. Bovendien doet de boog op de homepage denken aan een bolle zwangere buik, een slimme keuze van webdesign!

Mooie website 2024. Verwacht in Gent.

4. Phoenix Athletics

Design: El Nido
Website: www.phoenixathletics.be

Ontdek Phoenix Athletics, waar fitness een levensstijl wordt, zelfs voor de drukbezette mens. Phoenix Athletics verwelkomt je op een website die inspireert en aanzet tot actie. Hun dynamische homepage-video en professionele foto's stralen de energie uit die ze in al hun fitnessprogramma's stoppen. De transparante menu-balk zorgt een moderne uitstraling, Maar wat deze site echt onderscheidt? Het groepsgevoel dat het creëert, benadrukt door enthousiaste reviews, video's van hun leden en een uitnodigende teampagina.

Mooie website 2024. Phoenix Athletics.

5. Traiteur Dufour

Design: Agra
Website: www.traiteurdufour.be

Familiezaak Traiteur Dufour onderscheidt zich door zijn uitgebreide ervaring in de culinaire wereld. Het strakke en moderne webdesign weerspiegelt perfect de professionele uitstraling van hun onderneming, en vormt een naadloze aanvulling op hun logo. Op hun website kom je ook subtiele animaties tegen die de interactie met bezoekers verhogen, zoals kleurveranderingen en bewegende elementen wanneer je er met je muis overheen gaat. Kan jij ze allemaal vinden?

Mooie website 2024. Traiteur Dufour.6. DPO Training & Coaching

Design: Casablanca
Website: www.dpo-tc.be

DPO Training & Coaching, gelegen in Schoten, biedt maatwerk in training en coaching. Hun motto 'beter communiceren, meer efficiëntie' komt tot leven op de website, waar tekstpagina's zijn gestructureerd en voorzien van een aangename lay-out. Vul op de homepage direct het contactformulier in of navigeer snel dankzij de prominente zoekbalk rechtsboven. Het webdesign Casablanca was hier een slimme keuze!

Mooie website 2024. DPO Training & Coaching.

7. Wim Fissette

Design: Hanoi
Website: www.wimfissette.com

Ontmoet Wim Fissette, de internationaal bekende tenniscoach die onder andere Naomi Osaka heeft getraind. Zijn website straalt professionaliteit uit en is een prachtig voorbeeld van less is more, met slechts vier menu-items die beknopt maar krachtig informeren. Een zwart-witfoto op de homepage past perfect bij het kleurenpalet van de website, terwijl het fotoalbum een persoonlijk tintje toevoegt aan zijn professionele uitstraling.

Mooie website 2024. Wim Fissette.

8. Martens Kaasmeester

Design: São Paulo
Website: www.kaasmeester.com

Bij Martens Kaasmeester in Schilde ontdek je o.a. een uitgelezen assortiment kwaliteitskazen. Op hun website word je meteen gegrepen door een grote, aantrekkelijke afbeelding op de homepage, vergezeld van een golvende header die perfect past bij de sfeer van hun vak. De slimme toevoeging van een interactieve FAQ-pagina maakt het ontdekken van hun delicatessen informatief én verrassend. Dankzij hun boeiende blog inspireren ze je over de wondere wereld van kaas.

Mooie website 2024. Martens Kaasmeester.

9. Kinesitherapie Cynthia Saelens

Design: Melbourne
Website: www.kine-saelens.be

Kinesitherapie Cynthia Saelens biedt gespecialiseerde zorg in orthopedische revalidatie, manuele therapie, lymfedrainage en pre- en postnatale zorg. Hun website is minimalistisch en doelgericht, waarbij de kleuren harmonieus terugkomen in hun homepage. Het weerspiegelt hun toewijding aan welzijn. Met een intuïtieve navigatie wordt het ontdekken van hun diensten moeiteloos. De slimme 'Contact'-knop die met je meescrolt, maakt het eenvoudig om in contact te komen.

Mooie website 2024. Kinesitherapie Cynthia Saelens.

10. Splash Rescue Team

Design: Dubrovnik
Website: www.splashrescueteam.be

Splash Rescue Team, een ware held in waterveiligheid en hulpverlening tijdens allerlei waterevenementen, heeft ons weten te verbluffen met hun passie en toewijding. Op hun website worden we begroet met een verfrissend design dat de essentie van reddingsacties weerspiegelt. Met duidelijke pijlers op de homepage, lijkt het navigeren net zo moeiteloos als een zwem in de oceaan.

Mooie website 2024. Splash Rescue Team.

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x