Webhero beheermodule

1 juli 2023

Ontdek het geweldige loyaliteitsprogramma van Webhero!

Welkom bij ons loyaliteitsprogramma!

Bij Webhero geloven we sterk in het waarderen en belonen van onze geweldige klanten. En dat ben jij! Want in alle eerlijkheid, zonder jullie als klant kunnen wij geen hero zijn. Daarom hebben we een exclusief loyaliteitsprogramma opgezet om jouw ervaring met ons nog beter te maken.

Hoe werkt ons loyaliteitsprogramma?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt punten verdienen door verschillende acties uit te voeren. Bij het behalen van x-aantal punten, kom je in een hoger level terecht. Dit hoger level komt gepaard met extra beloningen en kortingen voor jou als klant. 

Hier zijn een aantal manieren waarop je punten kunt verzamelen:

  1. Werken in de beheermodule: Elke keer dat je de beheermodule gebruikt om wijzigingen aan te brengen aan je website, verdien je punten. Het is als een beloning voor je inzet en betrokkenheid.

  2. Sociale media volgen: Volg ons op verschillende sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en Spotify. Voor elke volgactie ontvang je punten. Bovendien blijf je zo ook op de hoogte van onze nieuwste updates, tips en acties.

  3. Licenties verlengen: Verleng je licenties bij ons en verdien extra punten. Het is een win-winsituatie, omdat je niet alleen profiteert van onze geweldige services, maar ook beloond wordt voor je voortdurende vertrouwen in ons.

  4. Nieuwe klanten aanbrengen: Ben je tevreden met onze diensten? Vertel het dan aan anderen! Breng nieuwe klanten in contact met Webhero en ontvang punten als dank voor je aanbeveling. Het is een geweldige manier om anderen te helpen en beloond te worden voor je enthousiasme. Bovendien ontvang je door ons referral programma korting op de verlenging van jouw licentie, alsook een korting voor de klant die je aanbrengt bij de start van hun licentie.

  5. Google review achterlaten: We waarderen jouw feedback enorm. Laat een Google review achter om je ervaring met ons te delen en verdien punten als blijk van dankbaarheid.

Word een Super Hero en geniet van exclusieve voordelen!

Naarmate je punten verzamelt, stijg je in ons loyaliteitsprogramma. Hier zijn de verschillende lidmaatschapsniveaus en de benodigde punten:

Level 1: Web Explorer: 0 - 499 punten
Level 2: Digital Native: 500 - 999 punten
Level 3: Online Guru: 1000 - 2999 punten
Level 4: Super Hero: 3000+ punten

Als Super Hero krijg je toegang tot exclusieve voordelen, zoals speciale kortingen, gratis upgrades, inspraak in nieuwe features om te ontwikkelen, beta-versies testen van nieuwe features en premium ondersteuning. Bovendien word je Webhero preferred partner. Het is onze manier om onze waardering te tonen voor jouw voortdurende steun en vertrouwen.

Waar kan ik mijn level bekijken?

In de beheermodule kan je bij Account > Loyalty Program een mooi overzicht zien van jouw huidig level en je verzamelde punten. Een aantal zaken worden voor jou automatisch opgeteld, maar je kan ook punten aanvragen voor het uitvoeren van acties zoals het volgen op social media. 

Het aanvragen van punten is eenvoudig. Ga naar ‘Loyalty Program’ en vul het puntenaanvraagformulier in. Geef aan welke acties je hebt voltooid, zoals het volgen van ons op sociale media, het achterlaten van een Google review of het aanbrengen van een nieuwe klant. Vergeet niet om de benodigde informatie te verstrekken, zoals de naam van de nieuwe klant of de link naar je review.

Wij krijgen jouw aanvraag binnen, kijken deze even na en kennen nadien de verworven punten toe aan jullie account. Alweer een stap dichter bij een Super Hero! Alvast bedankt voor je vertrouwen en samenwerking.

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

De sleutel tot inbox-delivery: DNS-records voor spampreventie van e-mails

6 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x