14 augustus 2023

Voordelen van Webhero ten opzichte van WordPress

Geschreven door Jo Deferm.

Bij Webhero hebben we een passie voor het helpen van ondernemers in hun digitale reis. Wij, het team achter Webhero, kennen de uitdagingen die de online wereld met zich meebrengt. Daarom hebben we dit platform opgericht: om het leven van zelfstandigen en kleine KMO's eenvoudiger en succesvoller te maken.

Je vraagt je wellicht af: "Waarom zou ik van WordPress naar Webhero switchen?" Hieronder vind je alvast 12 sterke argumenten.

 1. Echte belgische trots: Kies voor een echt Belgisch platform in plaats van een Amerikaans alternatief. Steun onze lokale innovatie!
 2. Massale aanhang: Meer dan 1500 Belgische ondernemers hebben de overstap al gemaakt. Je bent in goed gezelschap.
 3. Gebruiksvriendelijkheid: Geen complexe dashboards of ontelbare plug-ins. Webhero's intuïtieve interface is gebruiksvriendelijk, zelfs voor de minst technische onder ons.
 4. Veiligheid van topklasse: Met de robuuste beveiligingsprotocollen van Webhero is jouw site altijd veilig en beschermd.
 5. Bliksemsnelle prestaties: Webhero garandeert snelle laadtijden, wat zorgt voor een betere gebruikerservaring en betere SEO-posities.
 6. All-in-one prijsmodel: De prijs van Webhero is all-inclusive. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.
 7. Stijlvolle en responsieve designs: Onze designs zorgen ervoor dat jouw site er altijd fantastisch uitziet, ongeacht het apparaat.
 8. Geen extra kosten voor updates: In tegenstelling tot WordPress, zijn alle twee wekelijkse updates bij Webhero volledig inbegrepen.
 9. Uitstekende klantenservice: Ons deskundige supportteam staat altijd klaar. En ja, die +250 5-sterren reviews op Google zijn daar een bewijs van.
 10. Training en onboarding: We bieden niet alleen een platform, maar ook training om je op weg te helpen.
 11. Een actieve community: Sluit je aan bij een community van gemotiveerde Belgische ondernemers. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en kunnen van elkaar leren.
 12. Bekijk onze referenties: Als je nog niet overtuigd bent, bezoek dan onze website en bekijk de positieve ervaringen van anderen.

We begrijpen dat elke ondernemer uniek is. Misschien herken je jezelf in enkele van de voordelen die we hebben opgesomd, of misschien heb je specifieke vragen of zorgen die je met ons wilt bespreken. Bij Webhero zien we onszelf als meer dan alleen een platform; we zijn jouw digitale bondgenoot. Als de digitale held van zelfstandigen en kleine ondernemingen staan wij klaar om je te begeleiden in elke stap van je online avontuur.

Plan gerust een call in om te ontdekken hoe Webhero het verschil kan maken voor jouw onderneming. 

Geschreven door Jo Deferm

Foto van Jo Deferm.

Jo Deferm heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale marketing en ondernemerschap. Die expertise verstrekte hij door de succesvolle oprichting van de welbekende reisorganisatie BoardX (2000-2012), advertentiebureau Jayjays (2017-2023) en web bureau Webhero (2013-heden). 

Jo zijn blogs zijn een weerspiegeling van zijn uitgebreide kennis en zijn toewijding aan het delen van praktische inzichten die bedrijven helpen te groeien in het digitale tijdperk.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x