5 mooie webshops door Webhero - 2020

De afgelopen weken hebben steeds meer bedrijven de switch gemaakt naar een online aanbod. Ook wij probeerden ons steentje bij te dragen, door al onze klanten een gratis webshop aan te bieden tot en met 31 mei 2020. Gevolg? Zo'n 100-tal extra webshops. Hoog tijd dus voor een top vijf van de mooiste Webhero webshops! 

1. Atelier P

Ben je op zoek naar een kleurrijk, abstract, hedendaags schilderij? Pascale Van Eycken van Atelier P creëert contrastrijke, grafische hedendaagse kunst, vaak gemengd met mediums zoals inkt en krantenpapier. Sinds kort kan je ook online bestellen, waarna Pascale jouw kunstwerk gratis komt leveren (in België).

Atelier P koos voor het design Casablanca.

www.atelierp.be

2. Peach Perfect 

Peach Perfect Clothing is de webshop van ex Miss België Annelies Törös. Met meer dan 35K volgers op Instagram bereikt ze moeiteloos een groot doelpubliek. Op haar webshop vind je de nieuwste trends voor "peachy babes" zoals ze het zelf omschrijft. #peachperfectclothing

Peach Perfect koos voor het design Seattle.

www.peachperfectclothing.com

3. Hoy by Kaat

Bloemen zijn altijd een goed idee. Voor jezelf of om cadeau te geven. De boeketten van Hoy zijn eigenwijs en eigentijds. Bloemen, bessen, grassen, takken. Verse en droge materialen, geen vullend bladgroen. En met als belangrijkste kenmerk KLEUR. Veel KLEUR.

Hoy by Kaat koos voor het design Hanoi.

www.hoybykaat.be

4. MILLIES

Welkom bij MILLIES, een gezellige kledingwinkel in hartje Reet. Kids en teens vanaf 2 jaar vinden hier een uitgebreide keuze aan stoere, hippe, trendy kledij van verschillende merken. De kinderkledingwinkel opende de deuren in augustus 2019 en in februari 2020 startten ze meteen ook hun eigen webshop!

MILLIES koos voor het design Ibiza.

www.millieskids.be

5.MINTbeauty

In 2020 onderging MINTbeauty een ware make-over. Het schoonheidssalon van Els veranderde van naam, het volledige interieur werd aangepakt, de producten van Rainpharma deden hun intrede én dat alles ging gepaard met de opstart van een gloednieuwe website en de lancering van de webshop.

MINTbeauty koos voor het design Paris.

www.mintbeauty.be

Maak een afspraak

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe webshop en weet je niet waar te beginnen? Wij verzamelden enkele praktische websites in een lijstje om je alvast te inspireren.

Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten.

De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend.

https://www.awwwards.com/
Instagram: https://www.instagram.com/awwwards/

CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen.

Deelnemers kunnen hun website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt.

Ben je nog op zoek naar wat je wil en zouden mooie websites je kunnen inspireren? Dan moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen: https://www.cssdesignawards.com/

Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie websites te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart!

https://www.pinterest.com/search/pins/?q=webdesign%20inspiratie

20 of the Best Website Designs to Inspire You in 2019

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie websites verzameld die hij graag wil tonen:  

“These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.”

Een fantastisch lijstje met zeer mooie websites, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we… 

https://blog.hubspot.com/marketing/best-website-designs-list

Top 10 Creative and Beautiful eCommerce Websites Designs of 2018

Als je er niet in slaagt bezoekers een mooie website en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, laat je geld op tafel liggen. Met andere woorden, aantrekkelijk webdesign kan een cruciale factor zijn in succesvolle online verkoop en marketing. Hier hebben we top 10 eCommerce-websites vermeld om je te helpen bij het maken of opnieuw ontwerpen van uw online aanwezigheid, hopelijk kunnen zij je voldoende ontwerp inspiratie bieden.

https://medium.com/@tristaljing/top-10-creative-and-beautiful-ecommerce-websites-designs-of-2018-861687242d0d

35 Beautiful eCommerce Websites for Your Inspiration

Het ontwerpen van een blog of een persoonlijke website is één ding. Je moet je uiteraard ook zorgen maken over algemene design, gebruiksvriendelijkheid en website functionaliteiten, maar niet zo veel als je zou doen als het gaat om het ontwerpen van een eCommerce-website… 

We kunnen uren op details ingaan, maar in plaats van dat te doen, tonen we enkele van de meest inspirerende, goed ontworpen en mooie websites  voor eCommerce-winkels van populaire merken.

https://colorlib.com/wp/ecommerce-website-examples/

10 Places to Look for Website Design Inspiration

Corrine Soave: “The content is written, the platform is selected, andthe wireframes are approved. All that’s left is to sit down and hammer out a beautiful design both you and the client will be happy with. It’s times like these when inspiration can escape us and we’re left in a creativity block. When I’m struggling to design a visually engaging website, I look to a few resources to get my creativity flowing again. The following is a list of favorite websites used for finding website design inspiration.”

Hier zijn de 10 mooie websites waar Corrine op zoek gaat naar inspiratie: 

https://www.webascender.com/blog/10-places-to-look-for-website-design-inspiration/