10 vragen aan onze SEO & Customer Success Advisor, Ilse

Leer Ilse Verlinden, onze SEO & Customer Succes Advisor, een beetje beter kennen. Ilse is ondertussen al twee jaar part of the team en een echte aanwinst. Van logopediste tot SEO-expert tot Customer Succes Advisor, ze kan het allemaal! Lees je mee?

1. Hoe ben je terechtgekomen bij Webhero?

Ik was twee jaar geleden op zoek naar job in een jonger en dynamischer bedrijf. Ook wou ik werken in een sector die mij terug wat meer kon uitdagen want ik kwam van een heel administratieve functie en wou toch iets dynamischer met wat meer klantcontact. Toevallig was ik ook net verhuisd en zocht ik iets in de regio Leuven. Dan ben ik op zoek gegaan naar een job die deze kenmerken had en zo ben ik de vacature van Webhero  tegengekomen. Die vacature sprak mij toen enorm hard aan en dus ben ik hier ook gaan solliciteren met het idee van; als ik deze job niet krijg, ga ik heel verdrietig zijn. Maar gelukkig was dat niet het geval en heb ik de job gekregen. En zo ben ik hier twee jaar geleden terecht gekomen. 

2. Wat was je leukste project voor Webhero?

Ik ben niet zo lang nadat ik hier ben beginnen werken, begonnen met het maken van SEO-pagina’s. Dat was voor mij iets totaal nieuw wat ik dan ook weer heel leuk vond omdat ik iets kon bijleren en een nieuwe uitdaging kreeg. Omdat ik het zo fijn vond heb ik dat vaker en vaker mogen doen en uiteindelijk heb ik mee het SEO-traject uit de grond gestampt. Dus daar ben ik voornamelijk mee bezig omdat dat mij echt wel ligt. 

3. Wat vind je het leukste aan werken bij Webhero? 

Webhero heeft toch wel een unieke sfeer dus dat is wel heel fijn aan dit bedrijf. Het is ook een jong team waar teamspirit heel belangrijk is. Dat is iets dat ik zelf ook heel belangrijk vind aan een job. 

Ilse Verlinden en anderen van het Webhero team.

4. Hoe vaak check jij je gsm? Wat is je schermtijd? 

Echt veel te veel. Ik denk dat mijn schermtijd vrij hoog ligt maar ik gebruik mijn gsm ook wel voor Google Maps en van die toestanden. Sinds ik mijn dochter Ellie heb, is mijn schermtijd ook wel enorm omhoog gegaan. Elke keer als ze met mij aan het eten is, zit ik ondertussen ook te scrollen. Moet ik eens kijken? (Kijkt op gsm naar haar schermtijd) Het is toch gemiddeld twee uur per dag. Dat is wel al 30% minder dan vorige week maar de week is nog jong he (lacht)

5. Waar zie je jezelf binnen 10 jaar?

Dat is een moeilijke vraag. Ik hoop dat ik hier nog altijd zal werken maar eigenlijk ben ik op dit moment al tevreden met hoe mijn leven er vandaag uitziet. Ik hoop wel dat ik binnen tien jaar gewoon wat meer van de wereld heb gezien en dat ik wat meer gereisd heb. 

6. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik wil eigenlijk altijd op reis gaan naar een plaats waar je een goede mix hebt tussen strand, stad en natuur. Wij wisselen op vakantie graag af tussen een dagje luieren of een dagje actief gaan stappen.

Ilse Verlinden van het Webhero team op reis.

7. Hoe zouden anderen je beschrijven in 5 woorden? 

Ik hoop dat mensen mij toch een vriendelijk en lief persoon vinden. Vrolijk hoop ik toch ook wel en empathisch. Dan heb ik er al vier he? En toch ook wel rustig. 

8. Als je één superkracht kon kiezen, behalve een digitale held zijn, wat zou je dan kiezen?

Het eerste dat in mij opkomt is gedachten lezen. Ik weet wel niet of ik altijd wil weten wat anderen denken. Dus eigenlijk zou ik de optie willen hebben om gedachten te lezen als ik dat zelf zou willen. 

9. Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen? Wat is jouw levensmotto?

Als ik een motto zou moeten kiezen, zou het “pluk de dag” zou zijn. In de zin van het leven van dag tot dag bekijken, van elke dag het beste maken en over het algemeen positief in het leven staan. 

10. Als je een dier zou kunnen zijn, welk dier zou je dan kiezen?

100% een kat. Moet ik niet lang over nadenken. Ik heb zelf al heel mijn leven katten gehad en ik vind dat echt bangelijke beesten. Wat ik ook zo zalig vind aan een kat is dat zij zo chill op hun eigen kunnen zijn en ook vrij zijn. Zo komen ze zelf affectie halen als ze daar zin in hebben en als ze daar geen zin in hebben dan negeren ze u compleet. Ik vind het zalig dat die hun ding doen.

Ilse Verlinden van het Webhero team haar kat.

Ben je benieuwd naar Ilse haar verdere avontuur bij Webhero? Volg dan zeker haar LinkedInprofiel.

Wil je de rest van het team leren kennen?

Meet the teamIk zoek een professionele webbouwer

Net zo’n mooie website of webshop laten bouwen?

Een Webhero neemt snel contact met je op!
Een Webhero neemt snel contact met je op!