E-commerce

28 mei 2021

5 mooie webshops door Webhero - 2021

Bekijk hier de selectie van 2022

De mooiste websites van dit jaar zijn reeds geselecteerd, tijd om de e-commerce heroes in de kijker te zetten. Het afgelopen jaar bouwden we al meer dan 170 webshops en dit jaar kwamen er daar (tot nu toe) heel wat toppers bij! Het is dan ook geen geheim dat e-commerce boomt. Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en dat klopt ... Deze  5 mooie webshops zijn onvergetelijk!

1. LEF 

LEF herenkleding vaart al 28 jaar een eigen koers. In 1993 begon het verhaal op de Vismarkt in Leuven, met in de hoofdrollen 'kwaliteitsvolle merken' en ‘klantvriendelijkheid'. Hun modereis doorkruist België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk. En in hun koffer vandaag zitten merken als Zilton, IKKS, Closed, Ben Sherman, Fred Perry, Lyle en Scott, Drykorn, Ted Baker, Howlin, Falke, Antwrp, A Fish named Fred, Goosecraft. Stel vanaf nu je outfit samen via hun webshop! Geen zin om te kiezen of vind je iets niet? LEF stuurt met plezier een verrassingspakket op.

Design: Casablanca
Website: www.lefmen.be
Webshop: www.lefmen.be/webshop

2. M'Oats & More

M'Oats & More werd opgericht door de zussen Chloë en Rhune Moonen. Leven met allergieën zoals gluten- en lactose-intolerantie? Zij weten het als geen ander. Stevig gingen ze op zoek naar recepten en baksels die écht smaken zonder buikpijn als gevolg. Et voilà M'Oats & More is geboren. Geniet van lekkere, gezonde én betaalbare (gluten- en lactosevrije) producten zonder enige kopzorg.

Design: Agra
Website: www.moatsandmore.be
Webshop: www.moatsandmore.be/webshop

3. Fioralba

Als consulente/coach staat Fioralba er vooral om je te begeleiden. Wat jouw objectieven ook mogen zijn, bij Fioralba is alles bespreekbaar. Daarnaast biedt ze verschillende behandelingen aan zowel voor gelaat als lichaam, steeds met de focus op resultaat. Bovendien behaalde Fioralba als eerste in Limburg het certificaat Epigenetisch Huidtherapeut in samenwerking met het Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis. Dat is nog niet alles ... Fioralba is alsook kanker beauty specialist! Één ding kunnen we met zekerheid zeggen: bij Fioralba kan je altijd terecht voor een babbel of de beste versie van jezelf. 

Design: Casablanca
Website: www.fioralba.be
Webshop: www.fioralba.be/webshop

4. Matahari

Laura - eigenaar van Matahari - heeft een enorme passie voor reizen en sierraden. Zo trok ze na haar studies door naar de de Filippijnen, Indonesië en Australië. Even later goot ze deze passies samen en startte haar eigen merk op: Matahari, wat 'zon' betekent in het Indonesisch. Met haar producten wilt ze positieve en zonnige vibes verspreiden. Een glimlach op je gezicht? Mission complete. Bovendien is alles op de webshop handgemaakt met liefde vanuit Bali. De boodschap is duidelijk: voel je vrij, geliefd én mooi!

Design: Havana
Website: www.matahariconcept.com
Webshop: www.matahariconcept.com/webshop

5. Boutique Fashion Queens

"Mode is één van de vele liefdes in het leven van elke vrouw, ongeacht de leeftijd. Goed geselecteerde kleding stelt je in staat jouw welzijn te verbeteren, jouw figuur te benadrukken en jouw karakter op een andere manier te zien. Het is de mode die ons binnenste en ons karakter laat zien." Zo omschrijft Boutique Fashion Queens haar bestaan. Ben jij iemand die altijd mee is met de nieuwste trends? Zich graag speciaal voelt? Neem dan zeker eens een kijkje op hun webshop!

Design: Rio De Janeiro
Website: www.boutiquefashionqueens.be
Webshop: www.boutiquefashionqueens.be/webshop

Ook graag een webshop met de 'w' van wauw? 

Maak een afspraak met een van onze experts en ontvang gratis de eerste versie van jouw droom webshop!

Nu kennismaken

Extra inspiratiebronnen:

Je wilt een nieuwe look & feel voor jouw webshop, maar weet niet waar te beginnen? We verzamelden enkele handige bronnen boordevol inspiratie voor mooie webshops;

  • Awwwards

Awwwards zijn de Website Awards die het talent en de inspanningen van de beste developers, designers en web agencies ter wereld erkennen en promoten. De jury bestaat uit een panel van specialisten met gerenommeerde ontwerpers, creative directors, bloggers en agencies uit de branche. Ze hebben de uitdagende taak om het talent en de inspanningen te beoordelen van de vele mooie webshops of websites die dagelijks bij Awwwards worden ingediend. Bezoek de website of volg hen op Instagram.

  • CSS DESIGN AWARDS

Sinds 2009 eert CSSDA (CSS Design Awards) het werk van freelancers, studios en agencies die bereidt zijn de grenzen van web design, UI/UX en andere innovatieve ontwikkelingen te verleggen. Deelnemers kunnen hun webshop of website indienen waarna die beoordeeld door een team van internationale experten. De winnaars worden beloond met een certificaat, een prestigieuze trofee en de erkenning van experten uit de industrie. Daarnaast wordt het werk ook beloond met een plaats in de hall of fame die dagelijks meer dan 10.000 bezoekers lokt. Bezoek hier de website. 
 

  • Webdesign inspiratie op Pinterest

Pinterest is een social network (zoals Facebook of LinkedIn), opgericht in 2010 en kende een snelle groei. De focus van Pinterest ligt bij het visueel delen en ontdekken van ideeën. Perfect dus om mooie webshops te ontdekken en te verzamelen in een Pinterest bord. Dit bord ‘Webdesign Inspiration’ geeft je een goede kickstart! Bekijk hier het moodboard.
 

  • 33 of the Best Website Designs to Inspire You in 2021

“Af en toe kom ik een website tegen die me echt doet stoppen en denken.” zegt Austin Knight van Hubspot. En dus heeft hij 20 mooie webshops en websites verzameld die hij graag wil tonen: "These sites push the boundaries of what is known to be possible on the web. Whether it's the design aesthetic, usability, interactivity, sound design, or value that the site provides, each one is a masterpiece in its respective industry, and something to be inspired by.” Een fantastisch lijstje met zeer mooie webshops, maar er hangt ook een prijskaartje aan vast vrezen we … Lees de blogpost hier.
 

  • 35 Beautiful eCommerce Websites for Your Inspiration

Hoe giet je een gebruiksvriendelijke webshop in een uniek design? Het ontwerpen van een blog of persoonlijke website is niets vergeleken met het creëeren van een mooie webshop, maar geen nood! Laat je hier inspireren door enkele goed ontworpen en mooie webshops van populaire merken.

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x