Webhero beheermodule

24 maart 2020

Automatische kortingscodes na bestelling

Heb jij een webshop met jouw bedrijf? Heb je dan al eens gedacht aan een loyaliteitsprogramma voor jouw webshop klanten? 

Wil jij jouw klanten bedanken voor hun aankoop op jouw webshop? En wil je hun vooral motiveren om later opnieuw een bestelling te plaatsen?Vanaf heden kan je gebruik maken van de nieuwe functionaliteit "Automatische kortingscodes". Hiermee kan je voor elk betaalde bestelling automatisch een kortingscode laten genereren. 

Hoe activeer je de automatische kortingscode?

Je kan deze optie activeren bij Instellingen > Voorkeuren > Webshop voorkeuren.

Stel hierbij nog een aantal instellingen in zoals gewenst:

Automatische kortingscode

  • Berekenmethode: wil je telkens een vaste korting geven, of een percentage van het bedrag dat je klant spendeerde?
  • Waarde: een bedrag in euro in indien je een vast bedrag verkiest (bv 2,5) of een percentage als je de waarde wil laten berekenen op basis van het gespendeerde bedrag (bv 10)
  • Aantal dagen geldig: geef aan hoelang de gegenereerde kortingscode bruikbaar isDe code wordt in de bevestigingsmail verstuurd naar de klant zodat deze kan gebruikt worden bij een nieuwe bestelling.

Lees ook:

10 mooie websites door Webhero - 2024

Het Webhero team onthult de top 10 mooie websites van dit jaar.

22 april 2024

Webhero Awards 2024

Dit jaar eerden we 41 ondernemingen uit de Webhero (Bookings) community voor hun innovatie en succes, zowel online als offline. Bij de ceremonie ontvingen 13 pioniers hun award live, een moment van pure erkenning en waardering. Ontdek alle winnaars!

28 maart 2024

Persbericht: Webhero versterkt portfolio met overname van 53 Publistep klanten.

We kondigen met trots de overname aan van 53 website klanten van Publistep, bekend reclamebureau uit Lommel, onder leiding van Stephan Hermans.

20 februari 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x